- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Няма секс.
Здравейте, приятели.
Реших да си споделя болката, че имам нужда от мъж, а такъв не се намира. Е, намират се много, но за едната вечер не ми трябва, пък и не съм момиче, което си ляга с първия срешнат..От скоро време се чудя, защо се получава така, че (приемайки себе си за един що годе успешен човек) нормалните хорица си стоят сами, а простите, изкуствените са все с някого..
ама е така, аз не мога да се правя на друга.
и ние кво трябва да направим по въпросада направим един конкурс кой е най - свестен за да може да те изчука ли
![]()
заглавие : НЯМА СЕКС
тема : колко лош е животами излез на диско ала бала да си намерип някой момче а не да стойш да се депресираш
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Life is life..Не мога да разбера какво искаш,да се влюбиш в някой и да правиш секс с него,просто защото ти е омръзнало да спиш с мъже без чувства?!
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ами каква си? Хайде да се запознаем като си търсиш мъж?Не знам каква помощ точно очакваш от този форум, но и така стават нещата... При това като си от "нормалните" още повече ме заинтригуваш стига действително да е така...
И при това секс има за всички, споко.
![]()
com on...![]()
![]()
Не че нещо, но тази тема за жалост може да предложи само flood от безмислени коментари.
Ще срещнеш някой, който няма да е само за секса и т.н.