.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Дайте съвет..

Здравейте
    Значи направих тази тема, за да ми дадете съвети какво да правя .
    Ето я и историйката ми.. Скоро се запознах с едно момче на един купон. Първоначално нищо особено, но после дали заради алкохола или нещо друго много се харесахме .. Целувахме се, прегращахме се, даже и спахме заедно (не сме правили нищо просто се гушкахме ). На сутринта само си казахме 'добро утро' и тва беше. Всеки си отиде после. След тва се намерихме в Скайп, писахме си, той постоянно казваше, че няма търпение да излезем, да се видим.. И когато излязохме беше съвсем друго..само се гледахме и нищо ( бяхме с още едно момче и момиче). По едно време някой му се обади и той изчезна и на мен ми стана много тъпо, защото нищо не ми каза . И сега нито сме си писали, нито нищо. А аз го харесвам още повече и мисля само за него . Моля ви дайте ми съвет какво да правя. Дали да му пиша нещо или да го изчакам да видя дали ще се сети сам.. Или предложете нещо друго..просто много го харесвам и нз кво да правя
    Благодаря на всички, които прочетоха скучната ми тема
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

Град
    Таити
    Ми то момчето може да си мисли просто че е било моментно това което е станало на купона и че ти нямаш чувства към него и т.н. питай го дали иска да се видите на по кафе и си поговорете.. знам ли.. не го познавам за да кажа какво му е в главата.Но и аз съм имал такива ситуации преди време... целувки прегръдки и на другия ден нищо.... знам лии може би от алкохола е станало всичко....и той да не иска нищо от теб
    There is no right or wrong, only fun or boring

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    говори с него и се разяснете
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    говори с него и се разяснете
    мхм,то на такива теми друг отговор не може да се даде
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    не му пиши, изчакай той да ти пише, ако не ти пише просто го забрави, сигурно той няма интерес
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

мерси на всички, които писахте
    И аз мисля така, да го изчакам той да ми пише.. А м/у другото сега доколкото разбрах онази вечер някаква негова братовчедка му се обадила, защото не били се виждали от одавна ( нз дали е вярно..)

Re: Дайте съвет..

Цитирай Първоначално написано от make_me_love_you
    Здравейте
    Ето я и историйката ми.. Скоро се запознах с едно момче на един купон. Първоначално нищо особено, но после дали заради алкохола или нещо друго много се харесахме .. Целувахме се, прегращахме се, даже и спахме заедно (не сме правили нищо просто се гушкахме ). На сутринта само си казахме 'добро утро' и тва беше. Всеки си отиде после. След тва се намерихме в Скайп, писахме си, той постоянно казваше, че няма търпение да излезем, да се видим.. И когато излязохме беше съвсем друго..само се гледахме и нищо ( бяхме с още едно момче и момиче). По едно време някой му се обади и той изчезна и на мен ми стана много тъпо, защото нищо не ми каза . И сега нито сме си писали, нито нищо. А аз го харесвам още повече и мисля само за него . Моля ви дайте ми съвет какво да правя. Дали да му пиша нещо или да го изчакам да видя дали ще се сети сам.. Или предложете нещо друго..просто много го харесвам и нз кво да правя
    кажи му , че го харесваш супер много и се разяснете двамата дали той има нещо към теби!
    I don`t care .. ;] ..

Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Ми то момчето може да си мисли просто че е било моментно това което е станало на купона и че ти нямаш чувства към него и т.н. питай го дали иска да се видите на по кафе и си поговорете.. знам ли.. не го познавам за да кажа какво му е в главата.Но и аз съм имал такива ситуации преди време... целувки прегръдки и на другия ден нищо.... знам лии може би от алкохола е станало всичко....и той да не иска нищо от теб
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

според мен всичко за него е било просто свалка...
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Здравейте
    тъп,ама яко тъп женски индивид си .
    да не мислиш че му е яко като си с 10 приятелки?
    просто се прави на интересен,затова не ти пише и просто не ми цитирайте поста
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Ами по принцип той предложи така да излезем с тях двамата..

мейби хи ис шай?
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Град
    Таити

Ами по принцип той предложи така да излезем с тях двамата..
    Ами предложи този път само двамата да излезете и да си поговорите,да се поопознаете на трезво :P

Град
    ДжойнтЛенД
    изчукай го
    One 4 the money , two 4 the show

Цитирай Първоначално написано от Addiced
    изчукай го
    хахах само да ми падне (базикам се)

представи си да тръгнете ии винаги когато излизате да не си говорите : D
    ще въртите интернет любовв хаха ми явно вече не си му интересна или пъък излесте само двамата :р
    * brunettes
    do it better ;] ..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Притеснил се е от другото момче и момиче, поне според мен. Пиши му и се разяснете. Попитай го дали иска да излезете пак, но само двамата
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

ами.. ако ми пише ще го питам дали иска да излезем само двамата, а ако не аз ще му пиша, защото едва ли ще издържа..

Град
    Таити
    ами.. ако ми пише ще го питам дали иска да излезем само двамата, а ако не аз ще му пиша, защото едва ли ще издържа..
    Няма какво да чакаш пиши му излезте поразходете се времето е хубаво...седнете пийте по едно кафе ииии каквото сабя покаже :P

ами вчера му писах, той отговори само ''охо'' и до там . Днес една приятелка ми каза, че ми бил обиден, защото онзи път не съм му казала нищо и нямал пари да ми звънне . И сега се чудя дали да му пиша пак и да го питам дали е обиден наистина, но ме е страх да не му досаждам

Град
    Sofia
    За него всичко е било просто моментна свалка (ала "за вечерта"), а ти се надяваш на нещо по-сериозно. Това е нормално, но ако искаш да излезе нещо, то трябва обезателно да поговорите и ако имаш някакви чувства към него - да му споделиш! Така поне ще знаеш, че каквото е трябвало да направиш, си направила. Успех!

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    За него всичко е било свалка за вечерта. Според мен няма смисъл пак да му пишеш.

Град
    Пловдив
    колко познато на купон много се харесвате,по скайп също,ама като стане време за същественото-нищо.не се занимавай с него,или поне не бъди толкова сериозна излизай с други момчета,ала-бала,но имай едно наум за него
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

ostavi go da vidim kakvo 6te napravi i ako v ramkite na 1 sedmica (ako ima6 tarpenie)ako ne ti pi6e ti go zereji po nai-brutalniq na4in

e пак му писах и той ако го питам нещо отговаря.. иначе не пише. Мисля да го оставя вече, защото май сте прави, че всичко за него е било просто свалка

Мерси за всички отговори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си