- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Рак на гърдата ??
Забелязах, че зърната на гърдите ми са нещо като разцепени. Влязох в интернет и прочетох, че това е един от симптомите за рак на гърдата. Възможно ли е на 15 години на имам рак на гърдата?
На 15 си .. нямаш рак на гърдата ест. стига филми![]()
На 15 години аз си мислех, че имам всяка възможна болест, много съм бил прост.![]()
Не се филмирай, че е лошо за тебе. Но наистина, ако имаш големи съмнения отиди на лекар.
Успех![]()
Вафла..
на 15 не ми се вярва но...Първоначално написано от automaticSmile
![]()
а гърдите зачервени ли са ти?чувала съм че това е друг признак.
Кои са симптомите на рака на гърдата?
Белезите на рак на гърдата често са неспецифични. Ето основните признаци:
наличие на "бучка" или нова маса в гърдите
подуване на част от гърдата
раздразнена кожа и грапавост
болка или хлътване на зърното
разязвяване или зачервяване на зърното или кожата на гърдата
секрет от зърното, различен от майчина кърма
бучка, подутина в подмишницата
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
на 15 не ми се вярва но...Първоначално написано от automaticSmile
![]()
а гърдите зачервени ли са ти?чувала съм че това е друг признак.
едва ли на 15 годинино ако искаш отиди на лекар за сигурност
![]()
а?Първоначално написано от Abigoria
![]()
Ама добре де,от интернет как разбра,че имаш рак..То се прави изследвания при лекар,за онлайн изследвания не съм чувала..
А и аз,както другите преди мен,не мисля че имаш рак..Но ако се притесняваш толкова много = отиди на лекар..Споко,няма да ти направи нищо,освен прегледи..![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ходи на лекар!
И аз така като съм си проверял симптомите по интернет, какво ли не съм си мислил, че имам - туберколоза, рак, че дори и свински грип![]()
ее ако се появи такова нещо в близкото бъдеще ще бъде мноо якоПървоначално написано от aloveyou
![]()
особено за такива които мразят да ходят на лекар (и аз в тва число)
![]()
то не че някой човек обича да ходи на лекар ама айде.. впуснах се в подробности![]()
![]()
![]()
а по темата-много стана модерно в тоя форум да си поставяте диагноза рак бе![]()
![]()
![]()
споко бе!!!:P
Ако нети отговарям.. Това е защото не искам да те слушам! (H)
всичко е възможно в медицината, но ти "рак" е малко вероятно да имаш - най-вероятно някакъв хормонален дисбаланс е предизвикал описаното състояние, а този "дисбаланс" може да е вследствие на "аварийно хапче" или "противозачатъчни" или просто на психогенни причини.Първоначално написано от automaticSmile
az puk imam bu4ka v gurdata edno top4ence todno otdolo ... ii mnogo me boli ... na 18 godini sam i mn se pritesnqvam ....
Мамолог, драга, или онкохирург. Други промени в гърдите забелязала ли си?Първоначално написано от onetreehil
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Точка 1.
kalpazanka