.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Заплетени взаимоотношения

Да кажем, че съперничката е Г, а момчето, което харесвам е Б.

Споделих на Г, като я мислех за супер приятелка, че харесвам Б. Помолих я да ми прати дискусии в скайп, понеже са добри приятели. Очевидно беше от дискусиите, че той я харесва. ОК. Откакто й казах, тя се възползва от това всеки път. Постоянно се опитвам да кажа нещо на Б, но в този момент тя ме бута на пода и отива в прегрътките на Б. Мислех я за приятелка, все едно сърцето ми се разцепва на две когато направи така.

Вероятно Г вече му е казала, че го хар и го е подпитала дали и той ме харесва. Ако е казал не, то тогава тя ще се възползва от свободното място. Ако е казал да, тя ще направи възможното и невъзможното за да се сближи с него. Но абсолютно всеки път когато видя Б, тя е с него и си говорят. А ако не е така, то тогава като види, че се доближавам до момчето и ме бута и ... отива при него.

Не съм се влюбила в топмодел, а просто в обикновено момче с чудесни духовни качества. Сигурна съм, че Г не харесва Б, но го прави само за да не съм щастлива. Но какво мога да направя, като има ограда между мен и Б? А и как въобще на го заговоря насаме? Все нещо става ... или една приятелка киха в лицето му, или същата ме дърпа като той идваше към мен. За 1 седмица пробвах техниката да не проявявам никакво внимание и да съм студена. Да не го заглеждам. И стана каквото исках - той само дойде при мен... моля ви за съвет.

Страшно ми е неприятно, незнам какво да направя. Да се отдръпна за известно време, тя да се убеди, че не го хар и да не се лепка за него за да ме кара да ревнувам ... или да водя война. Знам, решението си е мое, но който е прочел този "роман" се надявам да ми отговори смислено.

Град
    million miles away (:
    Трябва да я смажеш тая,това ми било приятелка..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Ами ако го харесваш прекалено много по-добре се бори за него ако си струва.. ако не остави я.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не ти е истинска приятелка.Просто я остави И момчето и нея.Ако се харесват остави ги, няма смисъл да се буташ.Имала съм същият проблем, 'най-добрата' ми приятелка ми каза, че не го харесва и че даже ще говори с него, дали имам шанс АЗ с него, отидоха да говорят и като се върнаха бяха хванати за ръчичка.Така че без коментар Остави я, докъто е време.Щом за такова нещо ти прави мръсно и за друго ще го направи

Двуличници много Моя съвет е да не я наричаш повече приятелка А ако изпитваш нещо към момчето и държиш да си с него се бори, но ако е само временна прищявка няма смисъл да се унижаваш

не заслужава да я наричаш приятелка..заеби ги и двамата да са обичат кат са такива тарикати, под нивото е да се занимаваш с такива детински истории
    I don`t care .. ;] ..

еми кат си грозна кво искаш
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    не заслужава да я наричаш приятелка..заеби ги и двамата да са обичат кат са такива тарикати, под нивото е да се занимаваш с такива детински истории
    Точно.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland

Re: Заплетени взаимоотношения

Цитирай Първоначално написано от carry3
    или една приятелка киха в лицето му..
    свински вирОс.

“I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от izlishna
    Двуличници много Моя съвет е да не я наричаш повече приятелка А ако изпитваш нещо към момчето и държиш да си с него се бори, но ако е само временна прищявка няма смисъл да се унижаваш
    И аз така мисля с тази разлика , че прищявка или сериозни чувства няма да се оставяш някаква шматка да се подиграва така с теб. Възползвала се е от това че си и споделила за чувствата си а това е мега подло....Ако тя е постоянно с него... пробвай по скайп да общуваш с него ... и след това вече отиваш и си лафиш с него... няма какво да те интересува дали тая е там или не. А таз не мисля че трябва да я смяташ за приятелка а за враг едва ли не
    There is no right or wrong, only fun or boring

бории се :Д как ше се уставишш на няква ;х пъък и нямаш ли му скайпа да си пишете а-у щом на живо се някой ви прече немисля че в скайп ще има оправдание
    * brunettes
    do it better ;] ..

По скайп ... да. Но стана така, че на два-три пъти аз му пиша, пиша паралелно и с него. И тъй като той я харесва, естествено пише на нея, а на мен - не.

Град
    Таити
    По скайп ... да. Но стана така, че на два-три пъти аз му пиша, пиша паралелно и с него. И тъй като той я харесва, естествено пише на нея, а на мен - не.
    Ами използвай отсъствието и... например в училище нея ако я няма нещо (болна или просто отсъства) възползвай се от момента и си говори с него.Същото е и за скайп.. гледаш че нея я няма а той е на пц-то и му пишеш! Добре ще е да се намери някакъв начин той да разбере че тя няма интереси към него а просто на теб ти прави мръсно.. и може би тогава пича ще си отвори очите
    There is no right or wrong, only fun or boring

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...

Re: Заплетени взаимоотношения

Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    или една приятелка киха в лицето му..
    свински вирОс.

Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Ще бъде чудесно, но дори и свинският грип не повали това момиче. Имунна система - 100 процента . За щастие той живее на 1 улица от моята. Можем да се возим на един автобус и от понеделник съм на неговия. Ще ходим заедно до къщите си и така ще мога по-добре да го опозная. Окей ще бъде, но в училище все същото ... тя не проявяваше никакъв интерес, не си говореха докато аз не й признах. Оттогава ... както дъвката залепва за маратонката ти .

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    бори се,как така ще оставиш нещата така?!наиш ли,кво ти предлагам,когато ги видиш двамата просто хвани за ръката Б и го дръпни настрани и поговорете,абе нещу такова,че на нея да и стане гадно
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от izlishna

+
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    in the reality : )
    Егати приятелката, егати чудото! Да разбере, че ти го харесваш, и нарочно, без той да я интересува, да се лепне за него и да ти пречи само от злоба случааайно ти да не намериш подходящото момче.

Просто забрави за нея, тя не ти е приятелка, направи я на пух и прах, обяви й война! Дори момчето да не е толкова важно за теб, смачкай я заради гордостта ти и самоуважението ти!
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Да, много държа на този човек. Той не се опитва да привлече внимание или да покаже, че е велик, просто е нормален. И заради това го харесвам. Не се отказвам от него. Прочетох внимателни всички мнения и си набелязах някои по-конкретни. Благодаря на всички, че се отзовахте и ще се радвам ако има и още коментари.

И такам ... като разглеждах телефона на Г, случайно попаднах на есемеси до 4 различни момчета - оплела ги е здравата.
    1вото момче - от нашия клас, много я харесва, тя се възползва
    2рото момче - това, което аз харесвам
    3тото момче - от съседния клас
    4тото момче - пак от съседния клас

Постоянно се главоблъсках в продължение на 1 седмица как да съм облечена и каква да ми е прическата днес - на последния учебен ден. Бях с малка, черна рокля и красиви обувки. А тя беше облечена ежедневно. Облеклото ми определено подейства, но дали момчетата гледат толкова много дрехите?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си