Да кажем, че съперничката е Г, а момчето, което харесвам е Б.

Споделих на Г, като я мислех за супер приятелка, че харесвам Б. Помолих я да ми прати дискусии в скайп, понеже са добри приятели. Очевидно беше от дискусиите, че той я харесва. ОК. Откакто й казах, тя се възползва от това всеки път. Постоянно се опитвам да кажа нещо на Б, но в този момент тя ме бута на пода и отива в прегрътките на Б. Мислех я за приятелка, все едно сърцето ми се разцепва на две когато направи така.

Вероятно Г вече му е казала, че го хар и го е подпитала дали и той ме харесва. Ако е казал не, то тогава тя ще се възползва от свободното място. Ако е казал да, тя ще направи възможното и невъзможното за да се сближи с него. Но абсолютно всеки път когато видя Б, тя е с него и си говорят. А ако не е така, то тогава като види, че се доближавам до момчето и ме бута и ... отива при него.

Не съм се влюбила в топмодел, а просто в обикновено момче с чудесни духовни качества. Сигурна съм, че Г не харесва Б, но го прави само за да не съм щастлива. Но какво мога да направя, като има ограда между мен и Б? А и как въобще на го заговоря насаме? Все нещо става ... или една приятелка киха в лицето му, или същата ме дърпа като той идваше към мен. За 1 седмица пробвах техниката да не проявявам никакво внимание и да съм студена. Да не го заглеждам. И стана каквото исках - той само дойде при мен... моля ви за съвет.

Страшно ми е неприятно, незнам какво да направя. Да се отдръпна за известно време, тя да се убеди, че не го хар и да не се лепка за него за да ме кара да ревнувам ... или да водя война. Знам, решението си е мое, но който е прочел този "роман" се надявам да ми отговори смислено.