.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Град
    Somewhere over the rainbow*

Може ли да се запали пепелта?

..
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Като по чудо го прочетох.

В това мнение ще подкрепя моята филосфия за живота, която казва:

Един час щастие си заслужава 4 дена мъки.
    Винаги бих рискувал дори за кратко да се чувствам щастлив, макар после да може да бъда "наранен" илида страдам като цяло.

Добре е че мнението ми е първо, защото следващите ще ти кажат, че вероятно нищо няма да се получи.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Ако за първи път, ще му даваш '2ри шанс' - добре. Може и да се възроди нещо от пепелта.
    Ако много силно го желаеш - опитай. Но ако вече си успяла да го преживееш до известна степен, не се самонаранявай.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на vesinka899
    С първия ми приятел се събирахме и разделяхме доста пъти.Много ме нараняваше и мисля че няма смисъл...Но ако си убедена,че му липсваш дай му още един шанс.Айде успех!
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Супер фен
    Не знам ама аз лично трети шанс не обичам да давам.. втори да, всеки може понякога да е объркан и т.н. .. но според мен това е твърде много Или поговорете и го питай наистина защо се държи така или го забравяй

Ако все още го обичаш-Дай му
    Но се случва за втори път да се разделите,заради него...Не се знае,ако има следващ дали няма да е отново,за да си "дадете почивка"

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Винаги съм се хвърляла през глава и съм била открита и искрена за това, което съм искала. Рискувала съм и съм печелила винаги по нещо от ситуацията, ако не всичко, то поне това, от което да се почувствам по-добре. Ако няма риск, няма печалба - от тотото много малко хора печелят.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    аз бих дала още един шанс,с мен бе нещо подобно,но не бяхме заедно толкова време,колкото и вие и все пак бих му дала последен шанс..
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на FantaMen
    Ти не си малка и знаеш кое е най добре за теб.Но преди да му дадеш шанс помисли за ряздялата ви която е 2 пъти.И дали си готова да го преживееш за няколко месеца с него.Аз не бих си правил заключения че той е поумнял и няма да направи същата грешка повторената 2 пъти
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

според мен няма смисъл. До колкото разбрах вече за 2-ри път ти се случва да почваш да обичаш и той да направи нещо.. ти да страдаш.. а той да си е добре. Замисли се през всичките тези дни когато ти си била тъжна и наранена той какво е правел? Пукало ли му е.. ? Едва ли.. И в един момент решава че иска да е с теб и хоп ти пак се подвеждаш.. примерно. Нз това е моето мнение. АЗ ходих преди година и повече с едно момче , с което много исках да бъда.. обаче Раздяла.. той ме остави . Изплаках си сълзите.. търсих го.. молих се и кво ли не още.. Той не и не не искаше да сме заедно.. Сега вече съм с друго момче - безумна щастлива.. а той (бившия) ме търси и иска да е с мен..но в миналото не се връщам.. Според мен тряжва да порължиш напред а не всеки път да се връщаш назад..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Втори шанс ,добре ,но трети и то отново заради него .Той не знае какво иска,прави те на луда за какво ти е ?
    Той явно ,има друга за да го прави всичкото това.А и мисля ,че 4-ти път няма да е "почиване един от друг" ,ами бруталната раздяла от която ти ще страдаш ,не той.
    Според мен ,ако бях на твое място и бях наранявана толкова пъти ,щях да мисля за себе си !
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    in the reality : )
    След като продължава да ти се моли да се върнеш при него, а и ти искаш, значи тръпката между вас е много силна и колкото и да късате и да се събирате тя пак си гори. И може да не сте един за друг, но поне трябва да опитате. Щом пускаш тема, значи не си сигурна в това какво е редно, тъй че му дай още един шанс, ако ще да е 10-ти подред. Сложи край, когато си напълно убедена, че той не е за теб и че няма да страдаш и да се питаш дали не е трябвало да се съберете пак. Просто от личен опит знам, че е най-гадно, когато започнеш да се питаш "ами ако му бях дала шанс, ако бяхме опитали отново, какво щеше да стане?" . Аз не виждам нищо лошо да даваш шанс, колкото пъти трябва....
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Може,ако я смесиш със неитроглицерин...
    К де..мързеше ме да чета.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
    Може,ако я смесиш със неитроглицерин...
    К де..мързеше ме да чета.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Като по чудо го прочетох.

В това мнение ще подкрепя моята филосфия за живота, която казва:

Един час щастие си заслужава 4 дена мъки.
    Винаги бих рискувал дори за кратко да се чувствам щастлив, макар после да може да бъда "наранен" илида страдам като цяло.

Добре е че мнението ми е първо, защото следващите ще ти кажат, че вероятно нищо няма да се получи.

Град
    Таити
    Какъв е шанса да не го направи за 3ти път ... сега да започне всичко мн добре да сте щастливи и един ден той отново да реши,че иска да е свободен и да не сте заедно.Сънувал сън незнам си какво... знам лии... според мен няма смисъл отново да му даваш шанс.. така де дала си му 2ри шанс той го е пропилял.Хората казват "Когато загубиш нещо разбираш какво е значило то за теб" е той те е загубил би трябвало да е осъзнал какво си ти за него.... но щом и след това пак те е оставил и то с някакъв тъп смс... Ако моята приятелка постъпи така 2ри шанс бих дал, но 3ти не! Сама трябва да си прецениш дали ти се минава отново през този омагьосан кръг
    There is no right or wrong, only fun or boring

Мега фен
    според мен няма смисъл. това си екато един омагьосан крг- събирате се, щастие за няколко месеца, късате, известно време далеч 1 от друг, пак се събирате и айде- всичко отначало. аз бих продължила напред.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

не му давай шанс... ти не си момиче на повикване, когато ми се прийска да е с теб да ти се обади, 2 мили думи и ти пак си с него, а като му омразнеш шута в гъза ... трябва да си знаеш цената.Успех

Guest
    Зависи какво взимаш.

Напалма може да запали почти всичко.

Прави се от бензин и глицерин (точните пропорции са за домашно).

ако има и минимални чувства останали може, макар и много трудно. Но любовта сама по себе си не е най - лесното нещо, така че си заслужава да опиташ, трябва да има чувства и от двете страни.

Скайп - dark_elf2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си