В неделя с едно момиче ще излизаме на кафе и аз я харесвам и се чудя как да и предложа щото ми е малко нервно и ако имате некви предложения ги кажете![]()
Не се притеснявай.. действай .. целуни я и бъди искрен (при разкриването на чувствата и интересите ти)![]()
Опознайте се (ако не се познавате добре) най-напред и не бързай.
Ако добре се познавате, кажи й, че имаш чувства към нея.![]()
Еми вече месец си говорим в даскало и се опознахме много дооре ходихем на екскурзия на боулинг само дето то сега не сме били сами и не можех да и го кажа
Първоначално написано от Jordan95
![]()
I don`t care .. ;] ..
95 набор,незнае..
накъде тръгнахме,ВЕ
кажи и по скайп мн те харесвам искам да сме си гаджета и да се гледаме по цял ден и да си ровим
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
95набор О.о ми нормално все още е детеПървоначално написано от kidwestern
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ми излезте си,поговорете си... не бързай да и предлагаш....опознайте се и товага вече амо смяташ че чувствата ви са взаимни действай
There is no right or wrong, only fun or boring
аз ги ебах на първа среща по тва времеПървоначално написано от haritov
![]()
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Първоначално написано от kidwestern
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Поклон пред е*ача
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
пиши и смс майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Поредното факано ретардче което от циклене пред компа по цял ден, не знае кво да каже на момиче. Get a life man...
грешен ход,скъпа
задник съм.
като спрат да ти падат млечните зъби може и да измислиш начин![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
питай я,как те възприема(като приятел или нещо друго)![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не й го КАЗВАЙ! Това е най-важното! Покажи й го!
Целуни я, кажи й че я харесваш и искаш да сте нещо повече от приятели. Овърти ги малко нещата. Не й "предлагай"!
Късмет.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy