първо да кажа,че косата ми е мн дълга,права и гъста.По принцип си я правя с пресата цялата ,но понякога и с пяна за къдрици.Искам да ви питам мога ли сама като се изкъпя да си направя плитки и утре като я пусна да ми е къдрава.И сама ще мога ли да я сплета отзад.Сама защото на майка ми няма да й се занимава.И имате ли някакви други идее за къдрене-без маши и такива.
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Ами да ще ти се накъдри косата с плитки и аз така си я къдря понякога, но ги прави когато косата ти е влажна. С ролки също можеш да си накъдриш косата.
Humans need fantasy to be human.
Моята най-добра приятелка,която е с къдрева коса,ми е казвала,че когато спи на плитки косата и става по-права от обикновено
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Може да се накъдриш и с хартийки или парцалчета..
Sve sto je srcu drago daleko je..
можеш да направиш само 5 плитки и пак на другия ден да ти е къдрава косата, но става все едно е на вафлички ..
а също става да я накъдриш и с парцалчета![]()
и мойта по принцип е много права, гъста и средно дълга.
когато се къдрих на плитки ми стана като на аватара, ама сложих и доста пяна, малко лак и съвсем малко я топирах..
след всички тези усилия се получи само това: http://prikachi.com/files/1193955h.jpg
начупена, а не къдрава![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
трябва да са по тънки плитките да са около един см широчина колкото пръста излизат. не се слагат никакви продъкти защото ще се слепне, плете се на влажна коса
някъде бях чела ,че когато си оплетеш косата на плитки и след това я минеш с пресата се получава много готин ефект![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
аз също имам дълга коса(до гъза) и се къдри с пяна и плитки и маша(права е)
Момичетата от моя клас се правят така (аз не, защото косата ми е къса)Първоначално написано от Cucko0
и се получава мн добре, със хубави вълни.
аз също си накъдрих косата със ролки и спах с тях и на другия ден мама ми ги махна и сложи доста пияна и не се харесах защото исках да е кадрева а не чуплива
Ама с коя приставка на пресата? В смисъл... маша, вафлички, изправяне?Първоначално написано от marin4itu
![]()
![]()
за изправянеПървоначално написано от Shadowsogirl
![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
За изправяне и минаваш по самата плиткаПървоначално написано от Shadowsogirl
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Сама малко трудничко ще се спревиш с плитките отзаде.
Но..иначе да,ще ти стане къдрава косата.На мен ми става мн готино,но след това слагам малко пяна да я начупя повече..
Може да пробваш и с хартийки.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..