- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- доброто старо време
когато и пърпъл и ретро и кукумявката ме обичаха и си писахме до късно лични и после вие ги првърнахте в
такива дет дори не ми отговарят на постовете..
липсва ми доброто старо време,темата е за любов,към тях
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Ти си в цикъл!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
свърши оня ден : (
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
бременна си!Първоначално написано от kidwestern
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Момче, ти имаш някакво психично разтройство. Трябва ти един хубав бой, да полежиш 2 седмици в Пирогов, та да се научиш на обноски!
навит ли си ? пъпчив дебеланко,нямаш право да ми пишеш в сърцераздирателната тема,оди реви на модовете че съм ти засегнал крехките чувстваПървоначално написано от Cybershot
задник съм.
1. Не съм пъпчив дебеленко, за разлика от теб.Първоначално написано от kidwestern
2. Ще пиша където си искам, обичам да газя лайна като тебе дето са имат за големи, пък са нищожества!
ее аз още те обичам бе![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
НЕ Е ВЯРНО а колкото до оня с голямта уста,знам че газиш в обчите лайнаПървоначално написано от PurpleDream
![]()
задник съм.
Първоначално написано от kidwestern
![]()
вярно е и ще ти го докажа
ето посмей се, псувай на воля: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=300367
![]()
Как,бе .. аз никога,не съм преставала да те обичам
![]()
задник съм.
Първоначално написано от PurpleDream
хахахааха тази от темата е много деградирала...
@kidwestern пии млякото и лягай![]()
Аре да млъкнеш,че взе да ме дразнишПървоначално написано от Cybershot
![]()
като е толкоз деградирала темата,спри да пишеш в нея ..
Ти си идиот живеещ в миналото. Нищо лично![]()
поредното фенче.Първоначално написано от FromAutumToAshes
преди ти знаеш ли кво правеше?
правеше се на МИЛ.
после ме видя мен и кво стана?
и ти искаше така.
е да ама не ти се получава![]()
задник съм.
ае ти изкуствено руса или естествено проста си?Първоначално написано от Kukumqvka
имам предвид тази от темата за дупница дето на 13год иска да стане поп-фолк певица. не става само с ядене, трябва и акъл...
laaaangweilig ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
аз пък отивам да гледам Война на световете![]()
![]()
лов йаПървоначално написано от Kukumqvka
задник съм.
Първоначално написано от kidwestern
Кво било... Бори се за топ3 на най-тъпите и лишени от смисъл мнения които съм чел... Да фен съм.. Но на много по смислени от теб неща
![]()
П.С. Темата се бори за същия топ ^^
1.слабо ме вълнуваш
2. не ми пиши
3. да,сад ми е
задник съм.