Цитирай Първоначално написано от heiress
Цитирай Първоначално написано от amk933
Цитирай Първоначално написано от heiress
Цитирай Първоначално написано от amk933
Косопад се лекува ефективно единствено и само оперативно чрез присаждане на фоликули. Много ти е рано още. Освен това е скъпо. Обикновено е 1 - 1.5 евро на фоликул. Като ти присадят 6000-8000 фоликула сметни колко пари ще са. Пък и много се съмнявам да имаш косопад. По-скоро си въобразяваш.

На колко си?
По- голяма простотия не бях чувала.
Личи си кой е прост и необразован. Като не си в час, к'во коментираш? Трупаме мненийца? Поне да беше написала нещо полезно. Вместо да пиеш с другарчета по градинките се поинтересувай малко от присаждането на фоликули...мммм на дали знаеш какво е това всъщност. Ем сори.
Интересна характеристика ми направи от едно мнение. Но както и да е .. не ми се занимава да споря с теб. Само ще ти кажа, че има най- различни форми на косопад, както и най- различни терапии. Това да кажеш, че се лекува само и единствено с присаждане на фоликули е голяма глупост, защото 1-во не знаеш какъв тип е косопадът и 2-ро не знаеш в кой стадий е. Не можеш изобщо да определиш вид алопеция без да си погледнал косата и по какаъв начин става окапването й. + това ще ти кажа само, за инфото, че не е на 100% ефективно, защото болести като диабет, сърдечно-съдови болести, увреди на кожата на скалпа водят до неуспех при автотрансплантацията. Май ти не трябва да даваш мнения, след като опредлено не знаеш какво говориш.
Ами не.

Всъщност присаждането на фоликули може да се извършва при хора болни от диабет. Единственото противопоказание е да не се извършва при хора приемащи анти-коагуланти.

И ми е много интересно как ще възстановиш нечия коса, като вече е опадала?

И темата не беше да коментираш моето мнение, а да помогнеш на човека...нещо, което за двата си коментара не свърши.