.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Какво мога да направя... :o

Здравейте,
    Първо да ви се представя, казвам се Лидия.

Такаам сега ще ви разкажа моят проблем колкото мога по-накратко! Сега ще кажете "Поредната такава тема"! Но за мен това е специално и много важно..

Значи тук работата е много сложна и объркана! Аз харесвам едно момче, което е с една година по-голямо от мен и се опитвам да му покажа че имам чувства към него. Един път тои и неговите фр. се качваха по стълбите и аз и моите фр. също, но една моя приятелка извика към него че го харесвам и се усмихна (но хубаво, не като подигравка) Има момиче от неговия клас , което подозирам че го харесва (хубаво, аз не мога да я спра) (също така мисля че той не я харесва) проблемът е друг момчето когато мина покрай него не откъсва поглед от мен и ми се усмихва и когато са с приятели спират кадето са и не откъсват поглед от мен т-ест може би ме харесва но не съм сигурна в това ! Обаче момичето от неговия клас е подозрително имам чувството че се опитва да ни премахне и да защити момчето от мен ! Мисля че тя е накарала един от неговите фр, когато ни види да го държи надалеч. Понеже днес когато минавах покрай тях те ритаха топка и момчето което харесвам ми се усмихна, а приятеля му го дръпна и каза "Хайде да се махаме оттук!"А той попита защо?

.. ами накратко ви изразих чувствата си и положението и ви моля за съвети/препоръки какво да правя понеже ми е трудно да преценя ситуацията и ме е срам да му призная каквото и да било !?

слабо ме вълнува
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Истината е ,

че си 13-14-15 годишна филмарка.
    И нищо няма да се получи между вас,спокойно.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    хвани го за дупето
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от kidwestern
    слабо ме вълнува
    човече като не те интересува не пиши...не разбирам за кво флудиш навсякъде като пишеш "не ми пука" "кво ме интересува " и т.н. Друга работа нямаш ли си ?

По темата щом те гледа и ти се усмихва значи си му симпатична,което е много добре за теб.Заговори го нищо не ти пречи.А тази от неговия клас изобщо не трябва да те притеснява.Давай смело и това е
    There is no right or wrong, only fun or boring

Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    слабо ме вълнува
    човече като не те интересува не пиши...не разбирам за кво флудиш навсякъде като пишеш "не ми пука" "кво ме интересува " и т.н. Друга работа нямаш ли си ?

По темата щом те гледа и ти се усмихва значи си му симпатична,което е много добре за теб.Заговори го нищо не ти пречи.А тази от неговия клас изобщо не трябва да те притеснява.Давай смело и това е
    а на теб дилдото зелено ли ти е,или имаш мания просто
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    слабо ме вълнува

Мерси много си мила
    Колебая се и се опитвам да правя сичко стъпка по стъпка но ме е срам да го заговоря (няма за какво) дайте идеи !

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Sladurcho помислиха те за момиче
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    Sladurcho помислиха те за момиче
    ама то не е ли ?

леллелелееее
    задник съм.

Охх извинявам се

Град
    Таити
    Хахаха смятай какви неща inevitably няма проблемче kidwestern пич прекалено си ограничен че да продължавам да се занимавам с теб.Продължавай с смотаните коментари и това е

П.С. кефи си ме зеленото и тва ееееееееееее
    There is no right or wrong, only fun or boring

Guest
    Решение1: УБИЙ Я ПО БРУТАЛЕН НАЧИН ПРЕДИ ТЯ ДА ГО Е СТОРИЛА!

Решение2: Използвай манипулация и клюки за да я обезсилиш, докато същевременно се сприятелиш с нея. След това я изкарваш виновна за кражба на тоалетна хартия и я тикаш в затвора. А когато излезе - пак я изкарваш виновна за кражба на тоалетна хартия, и т.н. докато умре.

Решение3: Използвай квантова физика за да изчислиш честотата на вълните в главата й, след това използвай нещо със съответната честота за да пръснеш мозъка й.

Решение4: Прелъсти я и станете гаджета. Така тя ще се откаже от него, и ти ще си имаш ново гадже. Ако ти писне може да сложиш натриева основа във аналната й броеница.

Решение5: Развий си 80 ниво Rogue в оригиналния сървът на Близард. След това... Е, след това вече ще си ги забравила и двамата.

Решение6: Хвани хронично разстройство - ето ти едно добро хоби за цял живот. Жалко, че хроничното разстройство е само мит.

Решение7: Поискай съвет от Спортакус!

Решение8: Get a life.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ами щом ти се усмихва и те заглежда най-вероятно и той те харесва. Направи първата кръчка и го заговори за каквото и да е и ако не се познавате лично се запознайте. А колкото до другото момиче - не се притеснявай от нея, а действай, защото ако е някоя по-хитра ще те го отмъкне под носа
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на FancyGirl
    порасни... как ти се струва ?
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    прай квото всички нормални тийнове праят - секс,дрога,музика и диско

едит:

Решение 5 на StringTheorist звучи като добра идея пробвай я или изобщо някой от идейте му :>
    GTA Stunting

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от Amelly
    Истината е ,

че си 13-14-15 годишна филмарка.
    И нищо няма да се получи между вас,спокойно.
    +
    Определено,порастни!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    По много глупави детайли си правиш равносметка кой кого харесва и кой какво е казал.Може това момиче да не се опитва да те държи на страна.Може пък този приятел на това момче да не те харесва.Може даже самото момче да не те харесва и когато приятелят му те е видял за това да го е дръпнал.Може пък само да ти се усмихва, защото е мил.И сега, за да не се отчайваш много - може пък и да те харесва, но няма как да го разбереш ако не говориш с него.И за да опровергаеш мненията на всички тук (вкл. и мен), че си малка, отиди, 'хвани' шанса в ръцете си, запознайте се и ще разбереш.

Говори с него насаме и му обясни кво чувстваш, компренде?

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от StringTheorist
    Решение1: УБИЙ Я ПО БРУТАЛЕН НАЧИН ПРЕДИ ТЯ ДА ГО Е СТОРИЛА!

Решение2: Използвай манипулация и клюки за да я обезсилиш, докато същевременно се сприятелиш с нея. След това я изкарваш виновна за кражба на тоалетна хартия и я тикаш в затвора. А когато излезе - пак я изкарваш виновна за кражба на тоалетна хартия, и т.н. докато умре.

Решение3: Използвай квантова физика за да изчислиш честотата на вълните в главата й, след това използвай нещо със съответната честота за да пръснеш мозъка й.

Решение4: Прелъсти я и станете гаджета. Така тя ще се откаже от него, и ти ще си имаш ново гадже. Ако ти писне може да сложиш натриева основа във аналната й броеница.

Решение5: Развий си 80 ниво Rogue в оригиналния сървът на Близард. След това... Е, след това вече ще си ги забравила и двамата.

Решение6: Хвани хронично разстройство - ето ти едно добро хоби за цял живот. Жалко, че хроничното разстройство е само мит.

Решение7: Поискай съвет от Спортакус!

Решение8: Get a life.

Смятам, че си параноя в момента и се филмираш. Не си мисли, че всички са против теб. Може онова момче да е казало "хайде да се махаме" просто защото му е доскучало или е имало спешна работа. Може всичко е да е станало. Просто имай малко повече смелост и решителност. Щом момчето ти хвърля погледи е време и ти да му отвърнеш да пристъпите по-нататък в зарибяването.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си