- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- сериозен проблем!
Значи ... Вървим си с приятелката... (романтична разходка) и докато се барах за патката... тя ми фана ръката.. премести я и започна тя да ми ги бара... Дали постъпих правилно като я оставих да го прави или съм сгрешил много ???
е то без тях е скучноПървоначално написано от Kitoka
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Ае майна .. ти ся ебаваш ли ме .. не стига че се срамя да питам как да постъпя ... че и навсичкото отгоре такива "умници" като теб са подиграват... нали все пак затва е сайта... !?Първоначално написано от Kitoka
фания за Пиздада и почни и ти да чоеъркаш .. иобщо кви теми хаха божеее
Ами май си объркал сайта. Препоръчвам ти горещо този -> www.azsamidiot.comПървоначално написано от s7uFx
![]()
Един приятел (15годишен) наистина беше чувал и вярваше че може само като се целувате да забременеешПървоначално написано от Kitoka
![]()
![]()
ти откъде знаеш че не свърших.. и няма как да е забременяла понеже за по бързо .. преди да излезна от вкъщи си слагам презерватива и така си обикалям с него ...Първоначално написано от Lettuce
![]()
да свърши от едното пипане?Първоначално написано от Lettuce
![]()
Първоначално написано от s7uFx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ем... зависи колко дълго пипа..Първоначално написано от mOBSCENE
![]()
е кво се смеете.. докато не измислят кондом за езика нишо не е на 100% сигурноПървоначално написано от Kitoka
Абе смейте си вие, ама той човека беше толкова убеден и просто си беше твърдо решен да не се целува със случайни хора![]()
Първоначално написано от sifon4o
Е да бе![]()
олее не ще се побъркам
![]()
ае вие... ташак си правите.. ами ако по езика е имал/а сперма и случайна лига е попаднала във влагалището ??? тогава кво ? ще се молите да я бяхте глътнали секунда по рано нали ...
Голям грях си извършил, чадо!![]()
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
дали грехът ми ще бъде опростен или да ходя да паля свещи и да се разкайвам ???Първоначално написано от gia_sena_mono
Са остава да кажеш че сте се и целували ..Първоначално написано от s7uFx
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sifon4o
ШШШт ... чул те дявол.. чукни на дърво.. няма така да говориш!!!
Първоначално написано от s7uFx
през дрехите ли те пипа?![]()
За такъв грях опцията "разкаяние" липсва, чадо.![]()
Лошо, лошоо...
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...