- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво ви е нужно за да сте скейтъри или друг стил .. :]
Иска ми се да знам какво е нужно на едно момиче за да стане скейтарка освен това да може да кара скейт ?? Исками се да знам и за сийн стила ??
pxaxz...[h] bee happy .. :]
По принцип карането на скейт е последното нещо,което ще ти трябва.Едни скейтърски кецове от 200 лв са ти достатъчни..
е ако си купа само едни скейтърски кецове без да мога да карам скейт и т.н. няма ли да съм аматйорка ??
аз не миля че е задължително да изглеждам клошарски![]()
Мне ще си средностатистическа, доста подходящо,ако искаш да се впишеш в тяхното общество.
Колкото до клошарският вид не съм съгласна, скейтърите се водят "смъкнати" и уж неглиже, амаа цените в скейтмагазините са космически.И макар да претендират много че са яко против модата, фешъните и тн, те също си имат мода и тя се изразява в определни марки , смайлита, цветни гривнички и тн..
Ако наистина искаш да се занимаваш със скейт, поздравления, но не ти трябва нищо освен скейтборд.
като каза космически цени .. се замислих .. виждала съм и ефтино облечени скейтърки и облеклото им не беше смакнато: тесни дънки кецове (големи) на MANIA фанелка и суичер една леко провиснала раничка и скейта това беше ..
хахх нищо подобно от много време карам скейт но просто не съм стила и се замислих какво би ми било нужно за да бъда и стила![]()
Първоначално написано от SunnySmile15
Еми за съжаление, от моите наблюдения и познанства, цената на дрехите , обувките, скейта ти и тн имат значение, защото хората там стигат положение в което изберат дали наистина ще карат скейт или ще се увлекат по модата, като повечето избират второто.Така че при тях " другите неща,които трябва да правиш/ имаш",за които ти питаш имат решаваща роля..
И все пак изборът си е твой..
олее отиваш в натамно копуваш си един кариран панталон слагаш едни широки кецове едни големи слушалки фланелка раничката зимаш скеита и отиваш да караш ништо по специално не ти триабва.![]()
P.S. Sorry, за грешките ама ми се е прецакала кирилицата =]
СаМо ДжОнИ ДеП и НиКоЙ дРуГ,вСиЧкИ дРуГи Са БоКлУк
според мен дрехите ниамат значение просто трее моеш се ратметаш със скеита![]()
СаМо ДжОнИ ДеП и НиКоЙ дРуГ,вСиЧкИ дРуГи Са БоКлУк
не виждам какво лошо има да си купиш необходимите дрехи и да бъдеш скейтърили какъвто и да е било друг стил . Важното е да си щастлив ,смисъл такъв че модата малко или много допринася за доброто душевно състояние на човека.Лошото е че наистина някои хора мн се възгордяват с дрешките си и това право лошо впечетление за по голямата част от стила.Аз си променям стила заради самата себе си а не заради да се харесам на някого или да се самоизтъквам.
Всичко което правя по себе си е заради самата мен си за да се чуствам по добре нигога за да се правя на интересна или на голямата работа.
Няма лошо в купуването на такива дрехи,ако ти харесват, просто не е задължителноПървоначално написано от SunnySmile15
![]()
Ами ако си пророчица може и да знаеш дали го правя за себе си или за другите.Но когато не си сигурен по добре не говори.Само аз си знам за какво го правя и в никакав случай не ме сравнявай с другите от които си го чул защото надали си приличаме![]()
заеби скейт модата,сега е модерно да си 50 килограма,карирани шапки,шорти,тениски,якета и бели кецове![]()
White shoes never loses![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Добре, че сте ти и оня с изцъкления поглед и ментака на ФП, за да ни обясните...
едно е да носиш бели кецове от години,а друго е да си поредното позьорче,което е чуло,че кецовете са вървежни
![]()
сега ще ми се доказваш ли?!тогава да си бил на 8-9![]()
![]()
кой на кого ще се доказва ? Я пак.. ??? ХАХАХАХАХ![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
и facedeskПървоначално написано от ClockworkOrange
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
хора много осрахте тематааре моля ви се ако има някой който да пише по темата нека пише.Направете си тема спорове и ватре се карайте ако обичате.
![]()
трАгваме.Първоначално написано от SunnySmile15
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
А и се пак да ви припомня темата се казва : какво ви е нужно за да сте скейтъри или друг стил .. :] .... никой не е трагнал да става скейтър просто питам интересно ми е за мненията ви а не за караниците ви или споровете.И в момента аз съм си абсолютно мой си стил,да карам скейт и то съм доста добра но не съм все още скейтърка като стилтака че нека се препратиме малко към друг стил ..
![]()