- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- такива гривни?
здравейте,искам да питам откъде да си купя такива гривнички.. около 50-60 бр.. и по колко g/d струват? ето тези които са най отзад които мязат на тръбички?
![]()
варна![]()
не мога да ти помогна.. от София съм![]()
![]()
ама супер много обожавам цветни гривни
не излизам и ден без няколко цветни гривни и на 2-те ръце![]()
а попринцип колко д/г струват щото ако са по 1лв едната ще си разбия илюзиите да имам около 50-60![]()
ми по 1 лв. ка ако са пласмасови
ако са гумени са 2-3 лв.![]()
здавейтеаз също си търся такива гривни но някаде освен Варна продават ли се? Благодаря предварително
![]()
И аз си търся такива гривни и съм от Варна, ама не съм виждала![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
аз имам и бяха по 1 лв едната имам около 15зелени , жълти , черни
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Аз имам такива 2,но са ми от Англия от една приятелка и си ги правя ето така : http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos..._3874223_n.jpg
What i want is obvious , what i love is unique
Ами аз имам доста такива от София съм, обаче и за Варна не знам. . и какви са тия цени 1лв. . аз мойте ги купих за 40 или 50 стотинки имаше и по-тънки от моите за 30-40. . В София има в Sky City на вторият етаж един магазин Мuher или нещо подобно там са. . има във всякакви цветове. . и потърсете малко във Варна. . няма смисъл да дедеш толкова пари за гривнички ;xx
НДКПървоначално написано от meche95
п.п. на аватара ти ли си?
ако да - имаш мн як стил на обличане![]()
о и аз гИ имам тея.Първоначално написано от Fiki_
супер готини са
само дето са ми от тука и е 50 стотинки едната.
то всъщност тва са 2 гумени гривни![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Имам същите гумени, само са с по-никакви и светли цветове и светят на тъмноПо 0,10лв едната си ги взех
![]()
Pure white
мииии в бургас ги има в магазин за джунжурийки ластичета и такива глупости ... по 1левче мисля че бяха
OnLy God CaN Judge Me !
да аз съм ии мерсиПървоначално написано от clever
ндк в подлеза ама къде![]()
аз търся същите. от къде си си ги взела?Първоначално написано от teenems
Ако някой знае откъде мога да си купя въобще подобни на гривните от картинката ,да казва .. от София съм![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Аз пък съм виждала във Варна същите гривни+останалите ама затвориха магазинаПървоначално написано от viksit0y
![]()
![]()
az izkam kojenata s kapsite sharenite![]()