- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- такива гривни?
http://cgi.ebay.co.uk/66-x-Mixed-Gum...item2a02a9ea2f
7-8 лв, 66 броя различни цветове, безплатна доставка, кво повече му трябва на човек.
А някой да знае някой магазин във Варна да продават цветни гривни,но не гумени, а пластмасови от онези тънките ..
На НДК има такива. Бях си накупила по левче бройката, ама и те едни гривни. Пълни ментета, разбира се. Пише найк или адидас, което за мен е дразнещо -.- . И надписите се трият сигурно след 1 седмица.. Ще го проверя тоя магазин Just smile,въпреки, че никога не съм го забелязвала, като съм минавала оттамДругият вариянт е Jarcomputers, както каза един потребител малко преди мен. Обаче не ми се вярва ей така да ти ги дават, без да купуваш нищо от там
Мен една приятелка ми "подари" една бяла на Jarcomputers и са много яки, качествени и светят на тъмно. От друга страна една друга фр ми е обещала жълта на Jarcomputers
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
обре къде на ндк има такива ?Първоначално написано от ecstazy
Бъди по-умен от другите хора, но не им го показвай !!! :P
Усмивката е моята запазена марка !!!!![]()
ИСКАМ ТАКАВАА .. КЪДЕ В ПЛОВДИВ .. ИЛИ КАК СЕ ПРАВИПървоначално написано от Fiki_
![]()
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Здравейте!Имам един въпрос за тези гривни...
Казаха ми че всеки цвят означава нещо (примерно зелено - целувка и т.н.) и ако някой то подари такава, после може да дойде и да я скъса и прави/те това, което означава цвета. Тааа...знаете ли какво означават различните цветове?![]()
![]()
ии аз съм от софияя .. и многго искам ГУМЕННИ гриввничкии :P мооже ли да ми кажешш от къде да си купяя :PПървоначално написано от clever
awerw♥
Сериозно ли беПървоначално написано от WeezyGirl
![]()
За първи път чувам такова нещо.
моляяяя кажете къде в софия се продават гуменитееее?![]()
и аз товва ПИТАМПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
awerw♥
Здравейте!Продавам гумени/силиконови/гривни в пакетчета от 11 цвята(бял,зелен,син,жълт.ли ав,розов,червен,цикламен,ч рен,оранжев,електриково-зелен) по 4лв пакетчето.Една приятелка беше взела за голяма група момичета,но въпреки това останаха доста и сега се чудим какво да ги правим.Ако някой се итнересува,може да ми пише за повече информация на скайпа kpuc4u.Мога да изпращам гривничките по пощата.
аз съм от пловдив купувам си по едно пакетче за 2,40 вътре са 12 гривни.от къде и вадите тея по 1лв една гривна![]()
така ли къде по-точно има в Пловдив къде ли не съм търсила и никаде нямаПървоначално написано от sLaDkagRe6ka
![]()
![]()
В Стара Загора ги има по 50 стотинкиама последния път като ходих да си купувам бяха свършили .. трябва пак да проверя
![]()
Значение на гривните:
- Жълто-показва, че момичето е готово за прегръдка;
- Розовото - показва, че момичето е съгласно да го галят;
- Оранжевото - означава, че момичето желае прегръдка;
- Лилавото - показва желание да целуне партньора страстно;
- Червеното - индикира, че носителят желае да танцува блус;
- Зеленото - показва, че на момичето може да се предложи орален секс;
- Сиво - означава, че може да се поиска всичко;
- Синьо - показва, че на момчето може да се направи орален секс;
- Черно - означава, че носителят предпочита обикновен "мисионерски" секс;
- Бяло - че носителят ще изпълни всички желания;
- Блестящо жълто - означава, че прегръдките и целувките са приемливи;
- Блестящо лилаво - означава, че носителят иска "френска" целувка
- Блестящо розово - носителят ще покаже части на тялото си;
- Блестящо синьо - носителят желае анален секс;
- Блестящо зелено - носителят предпочита стойка "69";
- Блестящо сиво - носителят ще позволи да се докосват и целуват всички части на тялото;
на главната в индийския има....Първоначално написано от whitebunny
xexe влизала съм, но не съм
обръщала изобщо внимание..
Благодаря .. тъкмо и аз си търсех![]()
Първоначално написано от funwavedidi
никога не съм ги знаела тези значения.. а и мисля, че са грешни
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
А някой да знае къде в Русе има подобни ?![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
МОМИЧЕТА, МАХАЙТЕ РОЗОВИТЕ, СИНИТЕ, БЕЛИТЕ, БЛЕСТЯЩО РОЗОВИТЕ, БЛЕСТЯЩО СИНИТЕ, БЛЕСТЯЩО ЗЕЛЕНИТЕ И БЛЕСТЯЩО СИВИТЕ ГРИВНИ!!!Първоначално написано от funwavedidi
![]()
Магазин Smile.Вървиш по Патриарх Евтимий от Попа до НДК и точно преди градинката на НДК-то,завиваш на ляво(не помня как се казваше улицата,вървиш по лявата страна,близо е,там имаше и магазин на Конвърс,който преместиха преди няколко месеца...).Дано се сещаш.Там продават и гумени часовници,и обици... всякакви луди неща.Първоначално написано от sapphire5
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn