- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- tc tc .. samo nekvi intrigi okolo mene
zdraveite! [; to ne sa to4no intrigi .. ami mn neqsni ne6ta. zna4i .. staan taka, 4e v petak se celuvah s edno mom4e na daskalo (V), ne nam kak se polu4i oba4e se celuvhame. pona4alo toi mn mi se radva (osobenno kato sa fashion oble4ena) i e mn stranen, sk8ar4e e. ne sam predpolagala, 4e moje da se polu4i ne6to takova s nego. i sega se 4udq kakvo da pravq, da govorq li s nego i ako da kak da mu kaja 4e iskam da sam s nego. 6toto toi e mn stranen, vse edno ne jivee v tova vreme (stranen po hubaviq na4in). pona4alo ot dosta vreme si mislq za edno mom4e (M), no s nego ni6to nqma da stane 6toto toi si ima priqtelka. i si mislq, 4e V bi mi pomognal da zabravq M. tva e edna ot pri4inite da iskam da sam s nego. a V ina4e si go poznavam ot blizo 2 godini i sme priqtel4eta (v na4aloto izlizahme v edna kompaniq, posle tragnah s negov priqtel, hodihme 7 meseca, tva vsi4koto stava predi 1na godina). ta vaprosat mi e... : kak da mu go obqsnq, po na4in po koito da go zaintriguvam i da pojelae da e s men? trqbva da e vse edno go obqsnqvam na malko dete! .. pls daite nqkoq ideika. prosto sam mn sramejliva i .. znam 4e e tapo,no ... mersi!!!
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
emi shtom si se celuvala s nego shte prenebregnesh srama i shte govorish s nego dali tova e bilo samo edna celuvka ili moje da ima i neshto poveche a sigurno ako chuvstvata ti se zadulbochat v nego shte zabravish Muspeh
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
e 6tom ve4e se napravena purvata kra4ka prosto samo s deistviqta si mu pokaji 4e si go iska6 kato alkoholik botilka vodka i taka :P![]()
ti ve4e si go zaintriguvala taka 4e nqma za kakvo da se pritesnqva6 spored mene :P
![]()
mersi!![]()
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
Добре.
Темата е от 2005,спрете да ги изроввате тука!!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Знам.Първоначално написано от britzy
еми като знаеш, защо пишеш в нея?!?!Първоначално написано от StringTheorist
![]()
![]()
Priceless .. <3
Исках само да помогна, защо ми се нахвърляте всички?Първоначално написано от Hilary_
Защото проблема за 4 години се е решил 4000000 пъти.
Трагедията е пълна...
Първо как би помогнал на момче/ момиче, което я е писал/а преди 4 години?? Мисля, че вече отдавна си е разрешил/а проблема ..Първоначално написано от StringTheorist
![]()
Второневероятно изчерпателен отговор ..Първоначално написано от StringTheorist
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
И заради това ме нападате?Първоначално написано от Korrnyy
Не е вярно!Първоначално написано от Hilary_
А и пропусна да коментираш поста в който казвам, че знам кога е постната темата.
Тая тема е писана вчера.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Другия път ще го имам на предвид ..Първоначално написано от StringTheorist
![]()
п.с. Никой не те напада ..
Пон Мар 21, 2005 12:17 amПървоначално написано от LoveRetroMusic
точно от вчера ще да е ..