- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви за съвет :)
Знам че може би вече ви е писнало от такива теми и проблеми,но моля ви..имам нужда от помощ. За първа година съм в гимназия и..засякох едно момче...още първия път като го видях и започнах да го харесвам-любов от пръв поглед.Той е в 12 клас,но разликата в годините не ме интересува особено много .Та ...не знам името му,няма рег в някой сайт (до колкото знам) в който бих могла да му пиша...като се видим по коридорите си хвърляме по един поглед,но не мисля че това означава каквото и да било...молбата ми е да ми дадете идея или съвет как да ми обърне някакво внимание без директно да се запознавам с него,защото веднага ще разбере че го харесвам. Предполагам,писнало ви е от теен глупости,но за мен е важно,така че моля ви,помогнете . Благодаря предварително![]()
общ приятел
There is no right or wrong, only fun or boring
Запознай се с неговите приятели, намери начин да му привлечеш вниманието, закачай се с него /кво лошо има в това да разбере, че го харесваш !?!?/, отиди в това кафе, в което ходи той...
Между другото на мен винаги ми е било трудно да се запозная с човек, с който нямаме никакви общи познати и изобщо нищо общо. По принцип никога не съм успявала, обаче ако ти успееш, пиши как си го напарвила тоя номер. ;]]
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Амии ... на практика ти не знаеш нищичко за него. Само, че е в 12 клас. А ти кой клас си? Поне ако му знаеш паралелката можеш да се въртиш около класната им стая често и да си намираш поводи да го заговориш. ... като за начало това е
Аз съм 8 клас...може би на един дванадесетокласник не му се занимава с момиче 8 клас ама...харесвам си гоПървоначално написано от carry3
![]()
А според теб с какви се занимават 12-класниците ?Първоначално написано от apple17
С момичета на твоите години... повечето....
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
жалко, че на теб нищо не може да ти помогне ..Първоначално написано от Scrow
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
извинявай, ама от къде си, че като ти чета историята напрао мога да каже, че те познавам ... някак си по начинът ти на говорене и ситуацията, в която си изпаднала ми е мн позната ... тай че ако не ти пречи кажи от къде си или пък поне името си.МерсиПървоначално написано от apple17
Хвани единия-блъсни другия..![]()
Защо просто не отидеш и не го заговориш? И без това, ако се запознаете по друг начин, сигурно ще разбере, че го харесваш![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от apple17
ти любов от пръв поглед знаеш ли ко означаа ве ?!?!?!
видяла го ии хопппп ..свадба вече уахахахахах ..дори не го познаваш..
и ко е толкова трудното ..иди и го заговори или се запознай с неговите приятели !успех![]()
If I played you like a toy?
да, или го питай нещо съвсем обикновено- примерно къде е еди кой си кабинет или нещо подобно. така няма да разбере, че го харесваш, а ще си осъществила контакт и ще те забележи ( ако изглеждаш добре, разбира се, няма кво да се лъжем :д)Първоначално написано от Sladurcho
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
И при мен е така .. само,че където той си има приятелка от 2 години .. е няма значение тва ..
Еми запознай се най-напред с негови приятели,почни да движиш с тях по някакъв начин .. флиртувай с него .. и нещата може би ще станат![]()
em zapoznai se s nego direktno, za6to ne iska6? da ne misli6 4e si purvata, koqto iska da se zapoznae s nego. se pak glei da izmisli6 kvo 6e kaje6 6oto trqa da ima6 nqkvo opravdanie 4e se zapoznava6 (cel). smis ina4e si li4i 4e go haresva6, a tva qvno te pritesnqva. primerno sled kato sega si za pruv put v taq gimnaziq go pitai da ti pomogne da nameri6 klasnata staq na nqkoq priqtelka/ direkciqta/ med. sestrata/ salona. mom4etata obi4at da pomagat.
p.p. sry, ne moga da izmislq ne6to po - umno, ako si po - izobretatelna ot men 6e e dobre.
hating you makes me all warm inside : )
Първоначално написано от f17n3s
ot yambol sum![]()
Ооо ... ти какво, мислиш ли че на 1 момче му се иска да има приятелка по-голяма от него и следователно 2 глави над него?
момчетата се занимават с по-малки момичета
момичетата се занимават с по-големи момчета
Равносметка?![]()
не те харесва.точка
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Е запознай се с него или чрез общи приятели или ти сама.Намери си повод.Но не се блъскай в него - банално е.А разликата ви си е нормалнаРазучи има ли си приятелка и тн, защото ако си има няма смисъл.
А и още нещо - любов от пръв поглед казваш, не е любов, а харесване.
Успех!
има си начини, и то много. Първо, обаче, се увери, че си няма приятелка, за да можеш изобщо да си мислиш за нещо повече, тъй като, щом е 12 клас, то тази година завършва. Ако си няма се опитай да се приобщиш към компания, с която той се движи. Виж дали някой от твоя випуск не го познава, даже от твоя клас направо. Така ще ти е по - лесно. Общите приятели са добра идея. Но ти искаш да те хареса, защото ти го харесваш, а в същото време казваш, че е искаш той да разбира, че го харесваш - не се връзват. Затова - най - добре карай директно - дори и да не стане и да се чувстваш неловко като го видиш по коридорите, то това няма да продължи дълго - все пак завършва.
spored men trqqbva da obmisli6 tova koeto se e slu4ilo za6toto ne vseki pat lubovta ot prav pogled e iztininskA
USPEX![]()
![]()
![]()
![]()
Вих го кога отива до кенефа и се сблъскай уж неволно в него и се запознайте успех.
oooo недей с общи приятели-мен така беше същото с мен и едни зубрачки го познаваха![]()
и ме запознаха и разпраиха му че знам всичко за него(един вид съм маниачка) и момчето само каза Ъхъъъ,аз съм еди кой си запознахме се ии..абе ужас беше
![]()
![]()
![]()
![]()