.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Моля ви за съвет :)

Знам че може би вече ви е писнало от такива теми и проблеми,но моля ви..имам нужда от помощ. За първа година съм в гимназия и..засякох едно момче...още първия път като го видях и започнах да го харесвам-любов от пръв поглед.Той е в 12 клас,но разликата в годините не ме интересува особено много .Та ...не знам името му,няма рег в някой сайт (до колкото знам) в който бих могла да му пиша...като се видим по коридорите си хвърляме по един поглед,но не мисля че това означава каквото и да било...молбата ми е да ми дадете идея или съвет как да ми обърне някакво внимание без директно да се запознавам с него,защото веднага ще разбере че го харесвам. Предполагам,писнало ви е от теен глупости,но за мен е важно,така че моля ви,помогнете . Благодаря предварително

Град
    Таити
    общ приятел
    There is no right or wrong, only fun or boring

Град
    in the reality : )
    Запознай се с неговите приятели, намери начин да му привлечеш вниманието, закачай се с него /кво лошо има в това да разбере, че го харесваш !?!? /, отиди в това кафе, в което ходи той...

Между другото на мен винаги ми е било трудно да се запозная с човек, с който нямаме никакви общи познати и изобщо нищо общо. По принцип никога не съм успявала, обаче ако ти успееш, пиши как си го напарвила тоя номер. ;]]
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Амии ... на практика ти не знаеш нищичко за него. Само, че е в 12 клас. А ти кой клас си? Поне ако му знаеш паралелката можеш да се въртиш около класната им стая често и да си намираш поводи да го заговориш. ... като за начало това е

Цитирай Първоначално написано от carry3
    Амии ... на практика ти не знаеш нищичко за него. Само, че е в 12 клас. А ти кой клас си? Поне ако му знаеш паралелката можеш да се въртиш около класната им стая често и да си намираш поводи да го заговориш. ... като за начало това е
    Аз съм 8 клас...може би на един дванадесетокласник не му се занимава с момиче 8 клас ама...харесвам си го

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от apple17
    Цитирай Първоначално написано от carry3
    Аз съм 8 клас...може би на един дванадесетокласник не му се занимава с момиче 8 клас ама...харесвам си го
    А според теб с какви се занимават 12-класниците ? С момичета на твоите години... повечето....
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Scrow
    www.guzari.com/u/d3ni3r
    twa pomaga
    жалко, че на теб нищо не може да ти помогне ..
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Re: Моля ви за съвет :)

Знам че може би вече ви е писнало от такива теми и проблеми,но моля ви..имам нужда от помощ. За първа година съм в гимназия и..засякох едно момче...още първия път като го видях и започнах да го харесвам-любов от пръв поглед.Той е в 12 клас,но разликата в годините не ме интересува особено много .Та ...не знам името му,няма рег в някой сайт (до колкото знам) в който бих могла да му пиша...като се видим по коридорите си хвърляме по един поглед,но не мисля че това означава каквото и да било...молбата ми е да ми дадете идея или съвет как да ми обърне някакво внимание без директно да се запознавам с него,защото веднага ще разбере че го харесвам. Предполагам,писнало ви е от теен глупости,но за мен е важно,така че моля ви,помогнете . Благодаря предварително
    извинявай, ама от къде си, че като ти чета историята напрао мога да каже, че те познавам ... някак си по начинът ти на говорене и ситуацията, в която си изпаднала ми е мн позната ... тай че ако не ти пречи кажи от къде си или пък поне името си.Мерси

Хвани единия-блъсни другия..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Защо просто не отидеш и не го заговориш? И без това, ако се запознаете по друг начин, сигурно ще разбере, че го харесваш
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас

ти любов от пръв поглед знаеш ли ко означаа ве ?!?!?! видяла го ии хопппп ..свадба вече уахахахахах ..дори не го познаваш..
    и ко е толкова трудното ..иди и го заговори или се запознай с неговите приятели !успех
    If I played you like a toy?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    общ приятел
    да, или го питай нещо съвсем обикновено- примерно къде е еди кой си кабинет или нещо подобно. така няма да разбере, че го харесваш, а ще си осъществила контакт и ще те забележи ( ако изглеждаш добре, разбира се, няма кво да се лъжем :д)
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    София
    И при мен е така .. само,че където той си има приятелка от 2 години .. е няма значение тва ..
    Еми запознай се най-напред с негови приятели,почни да движиш с тях по някакъв начин .. флиртувай с него .. и нещата може би ще станат

em zapoznai se s nego direktno, za6to ne iska6? da ne misli6 4e si purvata, koqto iska da se zapoznae s nego. se pak glei da izmisli6 kvo 6e kaje6 6oto trqa da ima6 nqkvo opravdanie 4e se zapoznava6 (cel). smis ina4e si li4i 4e go haresva6, a tva qvno te pritesnqva. primerno sled kato sega si za pruv put v taq gimnaziq go pitai da ti pomogne da nameri6 klasnata staq na nqkoq priqtelka/ direkciqta/ med. sestrata/ salona. mom4etata obi4at da pomagat.

p.p. sry, ne moga da izmislq ne6to po - umno, ako si po - izobretatelna ot men 6e e dobre.
    hating you makes me all warm inside : )

Цитирай Първоначално написано от f17n3s
    извинявай, ама от къде си, че като ти чета историята напрао мога да каже, че те познавам ... някак си по начинът ти на говорене и ситуацията, в която си изпаднала ми е мн позната ... тай че ако не ти пречи кажи от къде си или пък поне името си.Мерси

ot yambol sum

Ооо ... ти какво, мислиш ли че на 1 момче му се иска да има приятелка по-голяма от него и следователно 2 глави над него?
    момчетата се занимават с по-малки момичета
    момичетата се занимават с по-големи момчета
    Равносметка?

Град
    Пловдив
    не те харесва.точка
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Е запознай се с него или чрез общи приятели или ти сама.Намери си повод.Но не се блъскай в него - банално е.А разликата ви си е нормална Разучи има ли си приятелка и тн, защото ако си има няма смисъл.
    А и още нещо - любов от пръв поглед казваш, не е любов, а харесване.
    Успех!

има си начини, и то много. Първо, обаче, се увери, че си няма приятелка, за да можеш изобщо да си мислиш за нещо повече, тъй като, щом е 12 клас, то тази година завършва. Ако си няма се опитай да се приобщиш към компания, с която той се движи. Виж дали някой от твоя випуск не го познава, даже от твоя клас направо. Така ще ти е по - лесно. Общите приятели са добра идея. Но ти искаш да те хареса, защото ти го харесваш, а в същото време казваш, че е искаш той да разбира, че го харесваш - не се връзват. Затова - най - добре карай директно - дори и да не стане и да се чувстваш неловко като го видиш по коридорите, то това няма да продължи дълго - все пак завършва.

Скайп - dark_elf2

spored men trqqbva da obmisli6 tova koeto se e slu4ilo za6toto ne vseki pat lubovta ot prav pogled e iztininskA
    USPEX

Вих го кога отива до кенефа и се сблъскай уж неволно в него и се запознайте успех.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    oooo недей с общи приятели-мен така беше същото с мен и едни зубрачки го познаваха и ме запознаха и разпраиха му че знам всичко за него(един вид съм маниачка) и момчето само каза Ъхъъъ,аз съм еди кой си запознахме се ии..абе ужас беше
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си