.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Кого бихте избрали в такъв момент?

Така... В момента харесвам едно момче и се оказа че и той ме харесва. Иска да излизаме и т.н. Проблемът е, че една от най-добрите ми приятелки също го харесва. Тя не знае, че го харесвам, и че той мен. Беше ми казала, че ако някоя нейна приятелка стане гадже с него много ще и се разсърди и ще го приеме като предателство. Не знам дали това е нормално и даже не знам дали, ако бях на нейно място нямаше и аз така да направя. Тааа...въпросът ми е вие как бихте постъпили? Кого бихте избрали? Бихте ли изпуснали шанса си с момчето, което толкова много харесвате, за да запазите приятелството си? Чакам отговори.

Супер фен Аватара на vesinka899
    ако ти беше истинска приятелка нямаше да ти казва това
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Супер фен
    Ми по принцип бих ти казала да си запазите приятелството защото нали приятелите са вечни а момчетата минават и заминават Но зависи и дали това момиче ти е просто някоя позната с която си излизате, или ти е наистина скъпа приятелка на която мн държиш и т.н. И момчето дали е просто поредното което ти е хванало околото или от тези, които няма да можеш да си избиеш от главата месеци наред.. С 2 думи ти трябва да си прецениш, претегли нещата и действай

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    зависи каква приятелка ти е,ако е истинка би се радвала за реб пък и по-важно е какво иска мом4ето.Според мен избери мом4ето за мен няма истинки приятели...

Чесно да ви кажа не съм сигурна дали това момче е порсто поредното момче което ми харесва или е нещо повече. Тя ми е една от най-дорбите приятелки и съм сигурна, че ако с него тръгнем, тя може и да не ми се сърди чак толкова, но просто отношенията ни ще се променят мнооого!

Супер фен Аватара на vesinka899
    добре,ако ти беше истинска приятелка нямаше ли да те остави да си щаслива?
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Тва е мега тъпо.....как тъй пък ако някоя приятелка стане с него,тя ще се разсърди.Плоска работа!
    Ако ти е приятелка(истинска) никога няма да каже такова нещо или няма да ти се разсърди ако тва се случи
    Според мен трябва да й кажеш кво е положението-по реакцийте й,и държанието й ще разбереш ква приятелка ти е.
    Момчето не е виновно,че харесва теб...тва си е чисто нейн проблем,че не му е хванала окото!
    Айде успех

ДЕТСКА ВИ РАБОТА След като харесваш момчето и то тебе... Взимайте се.. Да сте живи и здрави айде..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Зависи каква приятелка ти е .. аз лично имам няколко, в които съм убедена, че не биха ми причинили такова нещо (пък и вкусовете ни се различават ) .. както и аз на тях не бих им го направила .. но за всички останали мои "познати" не бих се замислила ..

Голям фен Аватара на FantaMen
    Ако аз бях на твоето място щях да направя следното: Отивам говоря с приятелката ти и и казвам че нито ти нито той сте виновни че се харесвате.Ако найстина ти е приятелка ще те разбере и подкрепи.Но в никакъв случай да ти се развика и да не ти се обажда повече.Това ще стане ако не ти е приятелка а играе "роля"Ти имаш шанса не тя.Помисли и какво би направила приятелката ти при разменени роли.Дали ще обмисли да тръгне с него или да си гледа момчето и теб да остави на произвола
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Нали се сещаш, женките са така, винаги искат каквото другите имат . Иначе ... не ти е приятелка или не е за теб. Грабвай момчето и бягайте надалеч от нея

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    говори с нея и и кажи всичко,което каза на нас
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    В моментите, в които ми се е случвало винаги съм избирала приятелката, но сега случи ли ми се - няма да се замислям да тръгна с момчето.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Бих зарязала момчето и бих останала с нея.Случвало ми се е точно обратното само че ти беше в ролята на моята приятелка.И тя го направи това и супер много болеше.Резултат - > не сме приятелки

Град
    Таити

Re: Кого бихте избрали в такъв момент?

Цитирай Първоначално написано от sweetlv
    Така... В момента харесвам едно момче и се оказа че и той ме харесва. Иска да излизаме и т.н. Проблемът е, че една от най-добрите ми приятелки също го харесва. Тя не знае, че го харесвам, и че той мен. Беше ми казала, че ако някоя нейна приятелка стане гадже с него много ще и се разсърди и ще го приеме като предателство. Не знам дали това е нормално и даже не знам дали, ако бях на нейно място нямаше и аз така да направя. Тааа...въпросът ми е вие как бихте постъпили? Кого бихте избрали? Бихте ли изпуснали шанса си с момчето, което толкова много харесвате, за да запазите приятелството си? Чакам отговори.

Ще го приеме като предателство защото симпатиите ви с това момче са взаимни .... Според мен трябва да си опиташ късмета,а тя ако ти е истинска приятелка не мисля че ще те зареже ... все пак той харесва теб а не нея... шансовете и с него са минимални,ако не и нулеви
    There is no right or wrong, only fun or boring

Град
    in the reality : )
    Мии тя ако е достатъчно умна и цивилизована може да й стане гадно, но няма да ти се разсърди за това, че ти имаш късмет, а тя не. Все пак не е правилно ти да си изпускаш шанса само защото той не е харесал нея, а теб...
    Обаче зависи и колко добра приятелка ти е... Ако ти е много близка, можеш да направиш изключение за нея, защото някой ден може нещата да се обърнат от нейната страна и ти ще искаш тя да избере теб. Обаче ако не ти е толкова добра приятелка, избери момчето. Не знаеш как ще се развият нещата - може това да е момчето за теб.
    Послушай сърцето си.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Мерси много на всички ви! Може би ще видя дали с него се получава и ако тругнем ще поговоря с приятелката ми!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Ако ти е приятелка значи иска да си щастлива ;]
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Не може приятелката ти да ти забрани да излизаш с него,защото видиш ли той може някога в живота си да и каже "здрасти".Просто излезте и виж дали ще си паснете.Тя не би трябвало да ти се сърди за това,защото не го правиш нарочно,а имаш чувства към момчето.На всичкото отгоре са взаимни.Не може и двамата да се харесвате и заради нея да не правите нищо по въпроса.А ако не държиш бог знае колко на момчето не си навличай неприятности с приятелката ти.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Приятелите винаги!

наивно.. : ) приятелите са ти "приятели",защото така им е удобно и са само до време, а момчето може да е ТОЧНО твоето момче,а това може да е завинаги
    — Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.

Ако ти е приятелка ще остане с теб дори когато ходиш с момчето. Истинското приятелство се гради с години и ако нещо като момче може да го прекрати, то по-добре въобще да не е било започвано. Щом успя да си излееш душата пред непознати хора, въпреки, че не те познаваме, няма ли да можеш и пред близък човек?

Бих избрала приятелката си без да се колебая!
    tAke a dIrty pIcture

Супер фен Аватара на ScarletBite
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Кажи на тъпата си "приятелка" да се шиба...
    Тъпа детска постъпка от нейна страна... тъпа кифла ...
    не се занимавай !
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си