- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кого бихте избрали в такъв момент?
Мисля,че точно от тази ситуация можеш сама да разбереш дали тя наистина ти е приятелка.. в зависимост от това как ще реагира.Защото истинският приятел иска единствено другия до него да е щастлив..Поговори си с нея.. не избързвай ако тя те разбере..имаш страхотен приятел
![]()
Do you goodbye no matter how hard i tried
I can't live without you in my life..
аз винаги се радвам за мойте приятелки никога не съм им завиждала нали те ще се щастливи .Първоначално написано от ivcheto0o
аз бих избрала момчето защото приятели все ще се намерят (за мен са само познати) но понякога може да се изпусне любовта
преди да предприемеш каквото и да било говори с нея, след това щети стане ясно кво да правиш и м/у ако с него нещата се получат никога не се "показвайте" пред нея, не за друго-просто адски боли. Едно е да ревнуваш момчето, което обичаш от някоя си, друго е от приятелка...
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
Принципно приятелството е преди всичко, но щом той има чувства към теб, а не към нея, тогава какво те бърка.Хвашай пича и си гледай кефа !![]()
ми и аз имам същия проблем.да я излажеш е варянт ама гаде,но пак от друга страна хем си имаш гадже хем си имаш фр.е все пак ще срешнеш мн др яки момчета.
Ако приятелството ви е много здраво не си струва да го съсипвате заради момче... Което ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще стане ако едната от вас тръгне с него... Иначе замисли се: ако ти беше истинска приятелка, щеше ли да иска да страдаш и да пропускаш всичко?![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
аз съм изпадала в такава ситуация ( и то 2 пъти) само че аз харесвах доста време момчето, а моята най-добра приятелка-не,докато не стана така че и тя започна да го харесва...оказа се че той харесва нея...първите дни ми беше много тежко, но не го показвах и приех нещата такива каквито бяха....НЕ съм се сърдила нито за миг ...дори след няколко дена започнах да помагам на приятелката си както можех(съвети и помощ за някои ситуации )..и така...мина седмица-две и те тръгнаха
![]()
...в последствие се оказа и в двата случая, че момчетата бяха големи простаци(въпреки че и двамата бяха многооо хубави)така да изясня защо - при първият случай след време разбрахме, че момчето e тръгнало с приятелката ми заради бас,а при втория случай се оказа, че момчето излиза с няколко момичета едновременно и предложи на приятелката ми да тръгне с неговия най-добър приятел (при което естествено приятелката ми веднага му "би шута",ако мога така да се изразя
)
...сама си прави изводитедано малко или много да съм ти помогнала
айдее успех
![]()
Да, приятелката не бива да иска да си нещастна като не си с момчето, но как ще се чувстваш, знаейки, че тя е нещастна, защото си с него? Не би ли трябвало като една истинска приятелка да се интересуваш и от нейните чувства? Аз бих избрала приятелството пред гаджето. Разбира се, всичко зависи от това колко близки сте с момичето, както и с момчето. Сама трябва да прецениш.
Много зависи от това дали момчето харесва нея и дали ти е наистина скъпа приятелка.. Ако много държиш на нея и той я харесва.. Отстъпи й го. В противен случай - бори се!![]()
![]()
~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~
Така си е..Щом се харесвате - бъдете заедно..А и явно не ти е никаква приятелка,щом ти го казва..Не е твоя вина,че се харесвате..Любовта не пита кой,а връхлита без да питаПървоначално написано от vesinka899
..Така че,слушай сърцето си и реши какво ще правиш..
Успех !!!
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
aз пък мисля, че ак0 "изгубиш" нея, не губиш нищо.. коя истинска приятелка щи каже, че ще ти се разсърди, ако тръгнеш с момчето, което харесваштова не го разбирам.. просто, щом се харесвате.. тръгвате и толкова.. успех ти пожелавам.. : )
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
поговори си с оная.. смисъл.. тя кво право има да се сърди, че си е изпуснала шанса?! Пфф... аман от детски истории, ако раотите са сигурни с оня, отивай, прави си кефа, ама ако ше ходите 1 седмица и ше спрете да се обичате (Първоначално написано от sweetlv
) по-добре си запази "приятелката", освен, разбира се, ако не е кой-знае колко добра (както е всъщност)
мхмПървоначално написано от vesinka899
да си пропусна шанса,за да угодя на некой друг,пфффф,никога.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Защо да губи и двамата,като ги обича.
За момчета,няма какво да говориш с него,той не е замесен.
Поговори с приятелката си.Кажи и , че си щастлива с него,че го обичаш,за нея ще бъде тъжно,може дори да се разтрой при тази новина.Кажи и,че неискаш да я гледаш как страда,че и нея обичаш.Просто нека да те разбере,съобщи и колкото и да не и е приятно ,че момчето предпочита нея.Говори с нея като с най-близкия си човек.Кажи , че неискаш да избираш,че и двамата са важни за теб.Силно се надявам да успее да те разбере.Но говори с нея.Говори на всяка цена. Ако стане по-зле и ако не и кажеш можеш да загубиш приятелството си с нея,а така надали ще ти олекни и надали ще си щастлива. Надали ще си струва за едно момче![]()
Успех.
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
п0слушай сърцет0 си ...![]()
точно.....всеки има право да е щастлив и щом тя взема твоя шанс не те цени достатъчно...егоистично е постъпила мацката..Първоначално написано от vesinka899
аз бих била с момчето,което харесвам след като й обясня как стоят нещата ест![]()
Ако ти е истинска приятелка,би трябвало да те разберекакви са тия детски изпълнения от нейна страна,не мога да разбера.
![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Говори с нея.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Главата си залагам, че ако беше тя на твое място, нямаше и да се замисли дали да тръгне с него.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Мани я тая, ако харесваше нея и тя би ти забила ножа в гърба. Хващай го тоя пронто !!!
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
според мен трябва да си запазиш приятелството.. гаджета ще има винаги а приятелство не се знае ( мое мнение)
Обещанието е учтива форма на отказване.
Пък и защо да не пробваш с момчето? :-]
А пък и тя ще спре да го харесва в един момент и накрая няма да изпитва нищо към него и нов ще си хареса;] !
tAke a dIrty pIcture![]()
Вишш сяя щ0о не вземеш да си п0слушаш сърчицето ;дд чувек аз бих избрала момчето шот една приятелка няа ти кажи да избираш м/у "приятелка" и момче !
бе кот избереш ще е правилно ... ушш... ;дадяя успехх
![]()
be praish copy i paste ;ras;
lesh sii putk0o shti praq hump na dypitu ~!