- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кого бихте избрали в такъв момент?
Първоначално написано от sweetlv
![]()
момчето>приятелството
![]()
![]()
:*(sun) Obicham te,lichi li si :*(sun)
Абе "приятелка"![]()
![]()
![]()
Ако наистина би приела по такъв начин факта,че някоя нейна приятелка тръгне с това момче,то тя е пълна егоистка, алчна и егоцентрична.Аз нямам мерак да имам такива хора около себе си.И какво нека се разстройва.Тръгвай с момчето и това е.Ако се харесвате няма какво да му мислите.
По-добре да си мълчиш и всички да те мислят за идиот, отколкото да проговориш и да премахнеш всякакво съмнение!
Питай я тази твоята приятелка,дали има нещо против,ако наистина ти е такава и вижда,че просто не тя,а ти си му на сърцето...ще те разбере...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Първоначално написано от soul1199
![]()
Просто аз
Въпреки , че ще те изкарат най-голямата кучка - трябва да се бориш за момчето.
тя ако ти е приятелка ще разбере че щом си решила че ще си с него занчи ти е скъп и ще си каже че се е забавила
Няма какво да избираш ! Момчетата са много истинската приятелка е една![]()
Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)
Камък, ножица, хартия ще реши проблема![]()
![]()
![]()
Аз си мисля,че ако ти е истинска приятелка-ще те разбере! Сподели с нея и прецени какво трябва да направиш. Ако тя ти се разсърди,значи наистина не ти е толкова добра приятелка!![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
абе какви са тези истории..
ако направиш така, ще ти дам онова.. глупости.. явно не знаеш какво означава истински приятел.. а твоята определено не е такава..
Хващаш се с момчето и я зарязваш. Ако иска да ти е приятелка да ти е.. ако беше истинска приятелка шеще да каже: Нека бъде твой и да го забрави..