.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61

Re: Кого бихте избрали в такъв момент?

Цитирай Първоначално написано от sweetlv
    Така... В момента харесвам едно момче и се оказа че и той ме харесва. Иска да излизаме и т.н. Проблемът е, че една от най-добрите ми приятелки също го харесва. Тя не знае, че го харесвам, и че той мен. Беше ми казала, че ако някоя нейна приятелка стане гадже с него много ще и се разсърди и ще го приеме като предателство. Не знам дали това е нормално и даже не знам дали, ако бях на нейно място нямаше и аз така да направя. Тааа...въпросът ми е вие как бихте постъпили? Кого бихте избрали? Бихте ли изпуснали шанса си момчето, което толкова много харесвате, за да запазите приятелството си? Чакам отговори.

момчето>приятелството
    :*(sun) Obicham te,lichi li si :*(sun)

Абе "приятелка" Ако наистина би приела по такъв начин факта,че някоя нейна приятелка тръгне с това момче,то тя е пълна егоистка, алчна и егоцентрична.Аз нямам мерак да имам такива хора около себе си.И какво нека се разстройва.Тръгвай с момчето и това е.Ако се харесвате няма какво да му мислите.
    По-добре да си мълчиш и всички да те мислят за идиот, отколкото да проговориш и да премахнеш всякакво съмнение!

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Питай я тази твоята приятелка,дали има нещо против,ако наистина ти е такава и вижда,че просто не тя,а ти си му на сърцето...ще те разбере...
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    говори с нея и и кажи всичко,което каза на нас
    Просто аз

Въпреки , че ще те изкарат най-голямата кучка - трябва да се бориш за момчето.

тя ако ти е приятелка ще разбере че щом си решила че ще си с него занчи ти е скъп и ще си каже че се е забавила

Няма какво да избираш ! Момчетата са много истинската приятелка е една
    Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)

Град
    На третия етаж
    Камък, ножица, хартия ще реши проблема

Аз си мисля,че ако ти е истинска приятелка-ще те разбере! Сподели с нея и прецени какво трябва да направиш. Ако тя ти се разсърди,значи наистина не ти е толкова добра приятелка!
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Не му мисли много .. взимай момчето и бягай.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    абе какви са тези истории..
    ако направиш така, ще ти дам онова.. глупости.. явно не знаеш какво означава истински приятел.. а твоята определено не е такава..
    Хващаш се с момчето и я зарязваш. Ако иска да ти е приятелка да ти е.. ако беше истинска приятелка шеще да каже: Нека бъде твой и да го забрави..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си