- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как да уча
у нас сме аз,майками,баща ми и баба ми.Майка ми е на компа в хола-там където аз и баба ми спим,а баща ми или гледа тв в спалнята или на закритата тераса пие бира.И трито телевизора нонстоп работят.Как да уча ми кажете![]()
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Човек, който има желание да прави нещо, няма да си намери оправдание и да се тюхка как 'всичко е против него'.
Не ти се учи и само си намираш допълнително причина, която да те извинява пред себе си и другите.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Еми говори с тях бее. Ние как да ти помогнем
. . Само се чудиш каква тема да пуснеш
![]()
Bon Jovi - Always
Помоли ги да те оставят да училш,ако искат да имаш добри оценки...или от време на време ходи в приятели да учиш...или в училище.Аз примерно,понеже вкъщи много се разсейвам(въпреки че нищо не ми пречи,все на компа или пред ТВто)и сутрин ставам 6 без 15,6 и 5-10 излизам от нас и 7 без 20 някъде съм в училище,до 7.30 успявам поне по 2 неща да напиша,или да науча урока по нещо
Просто аз
Когато няма желания има оправдания)в повечето случаи крайно безсмислени) ..
Който иска да свърши нещо търси начини, който не иска търси причини!
Вие само хол и спалня ли имате като стаи ?! ако трябва в кухнята ще учиш стига да искаш
There is no right or wrong, only fun or boring
оо да в тоалетната лесно се запомняПървоначално написано от zoreto
![]()
{~}{}~}{~{}{}{}
Да ама миришИПървоначално написано от zoreto
![]()
![]()
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Ми изключи ги, и сядай да учиш.. едва ли ще ти кажат нещо. А и виж тука хората колко примери ти дадоха![]()
Вафла..
Много правилно.!!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
+
Ние тука няма как да ти помогнем - отиваш и говориш с тях....
П.П - Тази идея с тоалетната е яка![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ами говори с тях, кажи им, че ти пречат. А те по цял ден ли са във вас?Учи, докато ги няма, ако има такава възможност.
Иначе наистина е много гадно да се опитваш да учиш и телевизорите на работят.![]()
ще им се скарам !![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Аз един път спах в банята,защото правех протест ,че ще живея там ако не му купят единсуичер и си бях взела да си уча тамп оне е тихо и няма твта,компове итн...в край на сметкла купиха ми суичера (бях 4ти клас)
е при тия обстоятелства как да учи?!?!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Понякога човек трябва да се съсредоточи,а като го разсейва обстанокваката малка трудно се получава.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
нз пич, говори с ваще или наистина въри ф кенефа да учишна мен не ми пречи шума. Аз уча на музика,по-лесно ми е...а пък ако вече си мн отчаян вземи трева RELAX и няма да ти пука ваще и купон да правят
![]()
базикам се
![]()
![]()
![]()
![]()
Ние как може да ти помогнем, бе ?
Като гледам не изграряш от желание да учиш !?
А пък и човек като иска нещо, може да го направи, а ти тук.. тръгнал/ла си да търсиш оправдания ..
А пък и толкова ли е трудно да им кажеш да спрат телевизорите, че шума ти пречи ?! - Не, не мисля..
![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()