- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как да уча
Тегли им една българска..![]()
И аз имам подобен проблем с концентрацията.Даже ме водиха на психар заради това
Какво му се нахвърлихте на човека сега? Все пак въпроса не е "Защо си търся оправдание?". Иначе можеш наистина да се разбереш с тях през определено време от деня да се изнасят в някоя стая и да те оставят на спокойствие. Иначе остава варианта "тоалетна"![]()
Като се затопли поняго си хващам багажи и си уча ня някое спокойно местенце в парка,където няма друго хора![]()
Ако имаш толкова голямо желание за учене нищо няма да ти пречи. Аз като реша да уча даже си надувам музиката, защото иначе ми е скучно![]()
Пробвай се да учиш на музика! Слагаш си слушалките и всеки друг шум изчезва. Понякога обаче е трудно да се концентрираш заради текста на песните!![]()
![]()
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Ама ти сериозно ли![]()
Човек, сичките хорица във вас ше ти отстъпят място, след като кажеш, че искаш да учиш.
Ти просто търсиш някво място, в което няма хора, оказва се, че няма такова и вече край на света. Пхах.
Има ли желание има и начин. Поговори с тях
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
еми питай ги тях ... едва ли ще откажат да те изслушат след като става въпрос за обучението ти .. наще си мечтаят аз или брат ми да зададем този въпрос : D![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”