- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За човека с когото сте сега..
Какви са недостатъците и положителните качества на човека с когото сте сега..
Темата мисля,че ще е интересна..![]()
+забавен е
-няма недостатъци..![]()
Това ли е заради, което си с гаджето ти?![]()
Не,това е просто едно отположителните неща,а те са доста в него..Както и да е.Ако няма да пишете по темата недейте..Първоначално написано от Nadelina
![]()
+ обича ме , разбира ме , инетересува се от проблемите ми и от това какво се случва с мен,мил е.и още и още..
- понякога се инати а понеже и аз съм неземно голям инат и от там стават малките спречквания..
-понякога е като кон с капаци чува само себе си (като спорим) а аз кво му казвам влиза му през едното ухо и му излиза през другото иска му се да е прав ама накрая си признава че не е .. ;д
Обича ме, уважава ме, не ме е предавал, няма й да ме предаде, защото просто така е възпитан и си е такъв, никога няма да ми посегне, ще ме успокои ако съм тъжна, винаги ще се опита да ме разбере, никога няма да направи кавга, а ще се опита на спокоен тон да се изясним ако има недоразумение.Това са най-важните.Освен това е много много красив (за мен), забавен е, може да бъде сериозен, когато трябва.
Един единствен недостатък (същият, който майка ми има - 1на зодия са) - майтапите му не ги понасям =)) Както и тези на майка ми.Твъде са остри, а аз приемам всичко за истина.То това по-скоро е мой недостатък не негов.Не съм му открила недостатъци.
нямам приятел![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
хъх приятна темичка, в кяото си заслужава да се разпиша с желание ..![]()
+ приятно ми е да съм с него; търпелив е към мен; опитва се да ме разбере; прави компромиси спрямо себе си и неговите желания, за да ми угоди на моя начин на живот; добричък и мил е с мен; старае се да съм винаги усмихната (което е рядкост при мен); опитва се да спечели доверието ми; иска ми се да напиша и още едно нещо, но знам, че липсва ..
- в някои моменти е доста вулгарен ии казва неща, които не смята, че биха ме обидили ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
-Мил е ,нежен,интересува се от проблемите ми,с мен е в трудните и хубавите мигове в живота ми.Подкрепя ме,обича ме ,уважава ме.Когато имам нужда от него той е там
-Пуснат ли му муха и той вече се е заловил ,че това е самата истина.Ревнив е (ужасно,много) .Доста се съмнява.Издухлив е (на моменити)
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Предимства:старае се да ме разбира(макар че понякога не успява..),разговаря с мен много,държи се с мен,първо като с приятелка,после като с гадже,с мен е въпреки разстоянието и границите ми..
Недостатъци:много се засяга от незначителни неща,бъзика се лошо понякога,не е романтичен..![]()
Ми вчера се скарахме и съм му малко ядосана, но ще се старая да бъда обективна.![]()
Качества : Мил е, забавен е, душата на компанията е винаги, не е някое "турбо гЪзЕ", красив е, много е цивилизован и културен /чак ме дразни понякога, че аз псувам като селянка, а той знае само думите "моля" и "мерси"
/, не е сдухан, обича ме : )))
Недостатъци : Понякога изпада в истерия, избухлив е и не се усеща за някои неща, като например когато съм ядосана или тъжна да ме попита какво ми има. Ама ще се научи, надявам се, след вчерашния ни "конфликт", който се превърна в "Кеча" по GTV![]()
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
перфектен е![]()
Предимства: разбира ме,приема ме такъв какъвто съм и не се опитва да ме промени по нейн модел,имаме си доверие и всичко е перфектно
Недостатъци: мн ревнува
There is no right or wrong, only fun or boring
+ обича ме, държи се добре с мен, уважава мен и моето мнение, ужасно търпелив е спрямо мен, разбира ме, мил е, забавен, нежен, подкрепя ме, караме да се усмихвам
- много лесно се пали, избухлив е и ревнува малко в повече
а да и знае перфектно как да ме подразни, което хем е малко гадничко, хем пък си личи, че ме познава адски добре![]()
+ Обича ме, обръща ми много много внимание, забавен е, интересен е, защото е човек с много интереси и хобита, по които успя да ме запали, умен е, много е грижовен (чак понякога бие на недостатък като започне да ме мъчи с едни ужасни билкови чайове при най-дребна настинка), невероятен е в секса, разбира ме.
- Перфекционист е, а не знам доколко аз мога да покрия стандартите му за перфектност![]()
Нека не се окажа права, но всички, чийто гаджета са перфектни от скоро ли сте заедно?
Ако не сте то -![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Приятелка ***Първоначално написано от soul1199
It's too late...
Нямам гадже ..
А за бившето:
+забавен е и ме разбираше .. не се инатеше за глупости и мисля че ме обичаше..
-беше голям женкар.. всичко което вървеше,пълзеше и летеше го сваляше![]()
онзи ден си търсехме недостатъцитене намерих нито един
![]()
положителни-бол,за да ги обобщя,ще кажа,че той е най-големия идиот,който съм срещалалика-прилика сме,само той може да прави такива извратении и да се смее на моите
абее перфектен е
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Значи е заБАААААВЕН? xdПървоначално написано от Sisito941
коя от всичките,абе всичките имат един недостатък..
като не им се обадя на сутринта и започват да ме хранят...![]()
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Ще ми докарате мозъчен кръвоизлив, ей ...Първоначално написано от Nadelina
+ умен, забаван, хубав, обича ме, държи на мен, кара ме да се усмихвам, може в всеки един момент да оправи настроението ми, кара ме да се чуствам сигурна и щастлива, доказва ми по всевъзможни начини че ме обича, грижовен, когато ревнува ме кара да се забавлявамизключително нежен, угажда ми, никога не ме е пренебрегвал за нищо, винаги е до мен и ми показва че мога да разчитам винаги на него и че мога всичко да споделя на него без дори да се притеснявам, малко е срамежлив но тогава е още по-сладък, доказва ми че съм единствена за него, целува ме толкова нежно и хубаво, малко мръсник си пада спирам да пиша че мога да продължа до утре с положителните му качества...
- малко е нетърпелив, засяга се прекалено лесно и пренебрегва всички заради мен...
Извод: идеален е![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Първоначално написано от Sisito941
I don`t care .. ;] ..