.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Мега фен Аватара на Sisito941

За човека с когото сте сега..

Какви са недостатъците и положителните качества на човека с когото сте сега..

Темата мисля,че ще е интересна..

+забавен е
    -няма недостатъци..

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Това ли е заради, което си с гаджето ти?

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Не,това е просто едно отположителните неща,а те са доста в него..Както и да е.Ако няма да пишете по темата недейте..

+ обича ме , разбира ме , инетересува се от проблемите ми и от това какво се случва с мен,мил е.и още и още..

- понякога се инати а понеже и аз съм неземно голям инат и от там стават малките спречквания..

-понякога е като кон с капаци чува само себе си (като спорим) а аз кво му казвам влиза му през едното ухо и му излиза през другото иска му се да е прав ама накрая си признава че не е .. ;д

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Обича ме, уважава ме, не ме е предавал, няма й да ме предаде, защото просто така е възпитан и си е такъв, никога няма да ми посегне, ще ме успокои ако съм тъжна, винаги ще се опита да ме разбере, никога няма да направи кавга, а ще се опита на спокоен тон да се изясним ако има недоразумение.Това са най-важните.Освен това е много много красив (за мен), забавен е, може да бъде сериозен, когато трябва.
    Един единствен недостатък (същият, който майка ми има - 1на зодия са) - майтапите му не ги понасям =)) Както и тези на майка ми.Твъде са остри, а аз приемам всичко за истина.То това по-скоро е мой недостатък не негов.Не съм му открила недостатъци.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    нямам приятел
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Hilary_
    хъх приятна темичка, в кяото си заслужава да се разпиша с желание ..

+ приятно ми е да съм с него; търпелив е към мен; опитва се да ме разбере; прави компромиси спрямо себе си и неговите желания, за да ми угоди на моя начин на живот; добричък и мил е с мен; старае се да съм винаги усмихната (което е рядкост при мен); опитва се да спечели доверието ми; иска ми се да напиша и още едно нещо, но знам, че липсва ..

- в някои моменти е доста вулгарен ии казва неща, които не смята, че биха ме обидили ..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    -Мил е ,нежен,интересува се от проблемите ми,с мен е в трудните и хубавите мигове в живота ми.Подкрепя ме,обича ме ,уважава ме.Когато имам нужда от него той е там

-Пуснат ли му муха и той вече се е заловил ,че това е самата истина.Ревнив е (ужасно,много) .Доста се съмнява.Издухлив е (на моменити)
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Предимства:старае се да ме разбира(макар че понякога не успява..),разговаря с мен много,държи се с мен,първо като с приятелка,после като с гадже,с мен е въпреки разстоянието и границите ми..
    Недостатъци:много се засяга от незначителни неща,бъзика се лошо понякога,не е романтичен..

Град
    in the reality : )
    Ми вчера се скарахме и съм му малко ядосана, но ще се старая да бъда обективна.

Качества : Мил е, забавен е, душата на компанията е винаги, не е някое "турбо гЪзЕ", красив е , много е цивилизован и културен /чак ме дразни понякога, че аз псувам като селянка, а той знае само думите "моля" и "мерси" /, не е сдухан, обича ме : )))

Недостатъци : Понякога изпада в истерия, избухлив е и не се усеща за някои неща, като например когато съм ядосана или тъжна да ме попита какво ми има. Ама ще се научи, надявам се, след вчерашния ни "конфликт", който се превърна в "Кеча" по GTV
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

перфектен е

Град
    Таити
    Предимства: разбира ме,приема ме такъв какъвто съм и не се опитва да ме промени по нейн модел,имаме си доверие и всичко е перфектно
    Недостатъци: мн ревнува
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    нямам приятел

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    + обича ме, държи се добре с мен, уважава мен и моето мнение, ужасно търпелив е спрямо мен, разбира ме, мил е, забавен, нежен, подкрепя ме, караме да се усмихвам

- много лесно се пали, избухлив е и ревнува малко в повече

а да и знае перфектно как да ме подразни, което хем е малко гадничко, хем пък си личи, че ме познава адски добре

Град
    Paradise
    + Обича ме, обръща ми много много внимание, забавен е, интересен е, защото е човек с много интереси и хобита, по които успя да ме запали, умен е, много е грижовен (чак понякога бие на недостатък като започне да ме мъчи с едни ужасни билкови чайове при най-дребна настинка ), невероятен е в секса, разбира ме.

- Перфекционист е, а не знам доколко аз мога да покрия стандартите му за перфектност

Град
    Roma, Italia
    Нека не се окажа права, но всички, чийто гаджета са перфектни от скоро ли сте заедно?
    Ако не сте то -
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    нямам приятел
    Приятелка ***
    It's too late...

Нямам гадже ..

А за бившето:

+забавен е и ме разбираше .. не се инатеше за глупости и мисля че ме обичаше..

-беше голям женкар.. всичко което вървеше,пълзеше и летеше го сваляше

Град
    Пловдив
    онзи ден си търсехме недостатъците не намерих нито един

положителни-бол,за да ги обобщя,ще кажа,че той е най-големия идиот,който съм срещала лика-прилика сме,само той може да прави такива извратении и да се смее на моите абее перфектен е
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sisito941
    +забавен е
    Значи е заБАААААВЕН? xd

коя от всичките,абе всичките имат един недостатък..
    като не им се обадя на сутринта и започват да ме хранят...
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ще ми докарате мозъчен кръвоизлив, ей ...

и хора с филология не знаят граматиката понякога, та вече се отказах да поправям правописните грешки тук.

Иначе, по темата - в момента си нямам приятелка, но скоро пак мисля да посетя темата.

Скайп - dark_elf2

Супер фен Аватара на FancyGirl
    + умен, забаван, хубав, обича ме, държи на мен, кара ме да се усмихвам, може в всеки един момент да оправи настроението ми, кара ме да се чуствам сигурна и щастлива, доказва ми по всевъзможни начини че ме обича, грижовен, когато ревнува ме кара да се забавлявам изключително нежен, угажда ми, никога не ме е пренебрегвал за нищо, винаги е до мен и ми показва че мога да разчитам винаги на него и че мога всичко да споделя на него без дори да се притеснявам, малко е срамежлив но тогава е още по-сладък, доказва ми че съм единствена за него, целува ме толкова нежно и хубаво, малко мръсник си пада спирам да пиша че мога да продължа до утре с положителните му качества...

- малко е нетърпелив, засяга се прекалено лесно и пренебрегва всички заради мен...

Извод: идеален е
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Re: За човека с когото сте сега..

Цитирай Първоначално написано от Sisito941
    Какви са недостатъците и положителните качества на човека с когото сте сега..

недостатъци - много са, най вече че не иска да говорим за нас, което мен ме изнервя ии е прекалено лигав!

положителни качества-прави всичко за мене, много си го обичам мил ..понякога досадно мил де ..
    Темата мисля,че ще е интересна..
    I don`t care .. ;] ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си