.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    + разбираме се добре, чувствам се обичана, дава ми подкрепата си винаги дори и когато не съм права, уникално мил е, хубаво ми е с него, прави ме щастлива и още куп други неща

- постоянно се заяжда за нещо дребно, има лошия навик да ми затваря телеофона без да каже чао или нещо такова, прекалено искрен е, казва всичко което мисли без да му пука дали някой ще се засегне или не, друго в момента не се сещам.

Супер фен Аватара на Korrnyy
    + Добричък, но не досадно Мил, грижовен, леко ревнив, самостоятелен, хубав, лудичък, познава ме много добре, пази ме много, обожавам го, един единствен за мен

- Голям инат /и аз съм също/, знае как да ме дразни, понякога докато се бием на ужким се отплесва и ме удря малко по-силно от колкото е необходимо Но му прощавам, нали си ми е слабост :P А и не го прави нарочно, но като се ядосам малко преувеличавам и се правя, че ме боли повече отколкото е в действителност

Аз съм по-голямата гад от двамата
    Трагедията е пълна...

+ Добър и мил е. Мечтател, романтик. Много сръчен, с различно мислене и богата душевност. Всеотдаен и грижовен. Обожава музиката. Трудно може да го заблудя или излъжа. Усеща всеки фалш и промени в душевното ми състояние. Готов е да помогне на повечето хора, без да иска нищо в замяна. Винаги се опитва да ме разбере и да ми даде съвет. Смятам, че е готов на доста саможертви за мен и изпитва доста силни чувства. Обичаме да се дразним взаимно и много често се смеем на самите себе си.

- Колеблив и нерешителн. Има лабилна психика и е доста ревнив. Избягва директния спор, но като му бръмне мухата в главата да не си при него.. Поддава се на влияния и проявява детска наивност по много въпроси. Много често изпада в меланхолия.
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Много спокоен човек е, винаги гледа нещата да вървят гладко. Ужасно мило се държи, има чувство за хумор, винаги е готов да ме изслуша и да ме успокои, ако е нужно.
    Но понякога просто се затваря в себе си и ако не го попитам, никога не би ми казъл какво му има. Много ревнува и понякога забравя важни неща.

Общо казано е това. Има още много малки предимства и недостатъци, но няма смисъл и те да се казват.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

първо е себе си, после е момиче
    REGGAE BOOM <3

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    ...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    +сладък,мил
    +пич
    +той е точно това,което си търсих и мислих,че не съществува..
    +очитее
    +почти перфектен (защото перфектни хора няма ;д )
    +секс
    - хмхмх....понякога ме дразни,ама не е лесно да търпи лиготия като мен...

+ много е красив (поне за мен) , прави всичко аз да съм добре дори понякога пренебрегва себе си,има си мои снимки залепени в квартирата му,отрупва ме с мили смси докато умирам от скука в даскало иии ми е доказвал хиляди пъти че ме обича искрено и очите му са най-хубавото синьо

- не живее в пловдив и събота и неделя ни е невъзможно да се виждаме,което е много тъпо имайки предвид,че в събота и неделя имам най-много време за разни занимания в квартирата му

Голям фен
    + обича мен истинското ми аз такава каквато съм познава ме до болка усеща ме много интелигентен културен и има прекраааасни сини очи / има поне о6те 100 неща, които да напиша. ОБОЖАВАМ го /

- мн е твърдоглав и като настине не се лекува а чака само да си мине, а аз се тревожа, необича да ми говори дълго по телефона а аз мнооого обичам да чувам гласа му

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си