Здравейте....проблема ми е следния:запознах се с едно момиче в началото на годината.В последствие тръгнахме и бяхме мн. щастливи!беше ни мн. хубаво заедно!но минаха 7 месеца и аз бъх съкратен от работото си ! имах и др. проблеми!и просто не се чувствах щастлив и весел!!И това нея я натоварваше!и се стигна до там ,че да си кажем ,че че трябва за сега да се разделим!Да се пооправят нещата да си стъпя на краката и тогава вече можем да поговорим за този втори шанс!Тя ми казваше че ме обича и ,че я е страх да не ме изгуби!И ,че иска да сме задно!И и казах ,че ще се боря за този 2-ри шанс!И каквото зависи от мен ще го направя!! И когато се разделихми тя ми каза:кажи ми ,че нещата ще се оправят!И аз ест. казах ,че нещата ще се оправят!И сега сме разделени от няколко дни.Вие как мислите .... как бихте постъпили??Бихте ли дали 2-ри шанс на някой ,с който ви е било добре и сте били щастливи??Наистина понякога има спънки в някои връзки...но мисля че са поправими!!и искам да я помоля за този 2-ри шанс!!но нека наистина мине малко време!!Вие как мислите??Благодаря предварително!!