- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се запознахте с гаджето си?
О, не знам. Познаваме се от много малки .. и аз не помня кой ни е запознавал.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Дойде пред моя вход ,докато чаках една приятелка, запознахме се ии така.![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
със сегашния 1 приятелка ни запозна видяхме се 4 пъти за по 1 час и тръгнахме на 5тия![]()
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Сега нямам .. с бившия ми в една дискода мине и ме бутна малко
![]()
![]()
![]()
На мач . Тя е сестра на един мой приятел и дойде да го изчака и така се запознахме![]()
С последния беше доста интересно![]()
Бях с компанията в едно заведение с жива музика,в което ходим редовно и по едно време певицата казва "Поздрав за Зорито от един таен обожател",при което аз изчаквам да свърши песента и отивам при нея с думите "И кой е този таен обожател,а Диде?!" и тя "Ще разбереш сама ..."
След 10-15мин. певицата реши да изпее някаква балада и аз станах да танцувам с един приятел.По едно време дойде едно момче и вика на кавалера ми "Ей пич става ли да ти открадна партньорката?!" ... Аз се съгласих и почнахме да танцуваме и да говорим"Как се казваш?!""Хареса ли ти песента,с която те поздравих?!" и няк'ви такива
Когато танца свърши ми каза да си отида на мястото и да си включа блутута (
).Направих го,а той ми прати съобщение със скайпа си и нещо от рода на "Ако искаш ме намери в скайп,а ако не - аз губя".Усмихнах се и продължих да лафя с компанията.
На другия ден му писах,поговорихме си и след около седмица-две тръгнахме![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ооо, че хубавоооПървоначално написано от 3oPuTy
Момчето наистина знае как да ти покаже че те иска!
В училище ...![]()
![]()
![]()
![]()
Тръгнал един да бъде тъп.... И .... Айдее всички след него ... xD
3oPuTy, страхотен кавалер си имаш.![]()
С моя се запознахме на една кучешка полянаДоста време само се поздравявахме, докато един ден кучетата ни не се сбиха... и след като ги разтървахме се запознахме и започнахме да си говорим... после да се прибираме с кучетата заедно... после започнахме да излизаме... и така.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от Sladurcho
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
ИмахПървоначално написано от Violenza
![]()
След около месец получи писмо от някакъв колеж в САЩ и се наложи да замине,но поне си изкарахме доста добре за този един месец
А най-хубавото е,че си останахме много добри приятели и ги нямаше редовните ревливи сцени и т.н.
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ами моя ми беше искал скайп в импулс и си бяхме писали точно 2 пъти нещо от рода " здравей как си , добре съм , аха, добре , айде приятна вечер "Не се бяхме виждали никога, понеже сме от различни градове, но са съвсем близко един до друг.Един ден отидох на кафе с приятелки в неговия град и тои беше на другото сепаре
![]()
![]()
Познахме се и от тогава няма ден в който да не сме се видели
![]()
сега нямам![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
една моя приятелка беше скъсала с гаджето си и беше супер депресирана ....моето предложение беше да се напием...е направихме го и срещнахме две момчета.Моя приятел и нейния новТе скъсаха,но ние още сме заедно.
ИЗВОД: Всичко се свежда до пиене![]()
![]()
Първоначално написано от Sladurcho
Трагедията е пълна...
Бяхме съученици до 8-ми клас и не се поглеждахме. После не се бяхме виждали от 3-4 години, докато на бала в 12 клас гадната съдба не ни срещна
Та от тогава ми лази по нервичките.![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Ако мога да се изразя така,знаехме се.В смисъл,не се поздравявахме,просто си знаехме имената,кой с кой е ходил и така нататък.Един път се реших да му пиша коментар в impulse,той ми го върна.След това ми намери skype,початихме и го поканих навън с мен и тогавашната ми компания.Всичко започна съвсем спонтанно.
В Skype си намерих моята половинкаАз си го намерих докато си търсих абонати в Skype
и ся сме си ужасно щастливи от 1 година
![]()
мии с вече бившия мии... ами беше приятел с едно момче,с което ходех миналата годинаиии не ми се разказват подробности
![]()
с моя вече бившза жалост,ами от еидн квартал сме веднъж,когато го видях за 1 път ми хареса имахме общи пзонати и стояхме малко при тях,но той получи смс от тогавашното си гадже,и аз си казах е жалко зает е,след няколко месеца ми намери май спейса,писахме си и след около месец един приятел ни запозна...и така
беше много хубаво...както всяко начало
![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
мии аз със сегашния се познавах но не лично просто занех кой е и т.н . .
после един общ приятел искаше да ходи с мене аа аз споделях със сегашния че не искам и така разбрах за неговите чувства .. пък и не че аз нямах..и тръгнахме скъсахме два пъти и разбрахме че сме един за друг .. вече става 1 година и 2 месеца и съм мн Хепи
![]()
(l) . . eVen if the Sky is Falling Down . . (l)
в автобуса![]()
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!