- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се запознахте с гаджето си?
от даскалуУу![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
v mirkata .. i taka do predi 2 sedmici bqhme zaedno.
PF da ne se bqhme zapoznavali sujelqvam !![]()
С бившата - На един събор се бехме събрали приятели на запой и тя изкочи от некъде и 'я като я видо' викам си "оооооохх на батя" и отидох при нея и се заговорихме и те така..![]()
![]()
Pagani Zonda
Амиииии... от общи приятели така да се кажее се събрахме и ходихме по центъра и още тогава ми хвана окото.. след което я намерих ( и аз не знам как) в ВБОКСвидяхме се насаме и тръгнаха нещата. Сега се обичамее вече цели 5 месеца
![]()
Първоначално написано от DevilWish
skype.
Ами...Колкото и да е странно-точно в този форум!Точно тук,в точния ден и точния час.Аз тъкмо се канех вече да ставам от компютъра и той взе,че ми писа на лично за някаква си тема,в която съм била писала![]()
![]()
Говорихме си по скайп в продължение на 1 седмица,всеки ден с часове си пишехме и говорехме по домашните телефони...След това се видяхме и разбрахме,че сме един за друг!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Емиии един фр дойде до нас да вземе един диск ииии излизам си аз по пижамаа (къси панталонки и потник) иии той пък с него водил двама фр и една фр.ка, малко се посрамувах, ама карай.. ииии ме накараха да изляза с тяях, иии после станахме фр и така..
+Първоначално написано от Bellatrix
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
В интернет![]()
![]()
Видях му снимките в един сайт и веднага му писах.. след това той на мен и така.![]()
И спря да се върти за миг земята..
хаха интересни разказчета ама мойто е най яко![]()
с моя се запознахме в CS бях скъсала с предишния си приятел и релаксирах с трепене на хора в CS.И така се случи че избих всички от неговия отбор заедно с него (тогава бях много добра или е било заради това че бях ядосана нз..) а той беше админ там.И ми е разправял как е искал да ме банне защото ме е мислил за хак.Но едно от момчетата там явно се е загледал в ника ми (Viola или Princess_viola) не помня вече и ме попита дали съм момиче а аз разбирасе отговорих че съм девойка :P и тогава гаджето ми се е отказал да ме банне и ми иска skype.Писахме си известно време приятелски..каза че от много време не е имал момиче за приятелка.И един ден реших да му се уплаквам относно impulse и глупавите коментари които получавам.Той ме попита как ми е impulse и аз му казах (до преди това не ми беше искал снимка) след като ме видя каза "Леле колко си красива" и след това нашата приказка започнаи продължава и до днес,година и половина вече :P
![]()
В една дискотека спънах се и разлях бира върху него..После трябваше да го чистя![]()
![]()
Бяхме от едно училище,но не бяхме се виждали никога.Знаех само по описание как изглежда и имот му.Ровех се из аха и никога ама никога не бих писала лс още повече,че беше нещо от рода на :ти не учиш ли в...симпатяга сиА той като ме е видял си ме е харесал.Интересното е,че след това и двамата забравихме за тези лс-та и един ден разбирам,че приятелка ходи с него и отивам в училище и др позната казва същото
Аз и аз къде се намесих та изръсих:ааа той сега е с...не може да е с тебе бе
И стана огромен гаф и половин година се скътавах,докато един ден не се блъснахме в коридора
![]()
цъкахме хек с една приятелка и той дойде с компания за да ни провалят хека. исках да го пречукам, беше ми много антипатичен. после често се засичахме случайно, той ме гледаше мръснишки и ме попипваше от време на време, аз се изнервях още повече, докато един ден не ми прещрака, че трябва да го видя. видях го, отвърнах му на намеците с цел да си го получа за 1 вечер, а то какво стана .. както го ненавиждах и бях крайно несериозна към него - сега е част от менобожавам го.
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
В едно даскало сме от 3 години,а едва това лято на една екскурзия започнахме да си говоримЕдна приятелка,която стоеше до мен в автобуса се премести назад да играе белот и на него му се наложи да седне до мен
Още тогава си паснахме,почнахме да си лафим,да се закачаме и така
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Съвсем случайно, на улицата.