хората, които разбират от това в бг са тия, които после ще е*еш .. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБРЕ знам какво ти е, наистина, повярвай ми ! моят съвет е да не ставаш модел в бг, опитай сериозно в чужбина ! Не знам дали си се замисляла, но ако станеш световно известна агенцията ти тук, към която си била, ще се опита да присвои процент от печалбата ти и да претендира как те са направили и издигнали имиджа ти ..
знам какво ти е, но не поемай такива рискове
мама най мнг ме изплаши като ми каза че ако толкова годишно момиче се хване на въдицата и стане `модел` без съгласието на родител никога не се знае мутрите на какво ще са способни за да го задържат, ако е хубаво, а ти сиг си, включително да посегнат на семейството ти .. готова ли си да поемеш този риск?
освен това повечето модели почват не на 14, а на 16, дори мога да ти кажа защо - така работят повече време за агенцията и тя печели повече от тях ..
за всичко има време
знам, какво е да ставаш, да отиваш на училище и да знаеш в всяка една секунда че не е това което искаш да правиш и не е това мястото ня което искаш да бъдеш
но пък чувала ли си за Лима, Тайра, Милър, Клум и всички тези невероятно преуспели жени, когато са били на 16 ? НЕ хд чак като са станали на по 19-20 са станали тоолкова известни (:
помисли добре всичко
успех !