Бате супер огромни глупости говориш. Като изключим един дружбенски бек, който рисува, всички останали татуисти от тях са не само най-добрите в тоя жанр, но са и най-държащи на хигиена.да не говориме Кравай,всичките бивши херомани,и те се се занимават с татуси (всъщност 90% от тия,които имате татуси в тоя форОм сте ги правили при кравайци)... аз не бих разчитал много на хигиена при тех
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Абее и двамата с теб знаем, че думата "боклук" може да има хиляди значения.
Що се отнася до татуисти, ти като явен анти- на тая тема мисля, че няма к'во да говориш, но определено можеш да говориш с някои наши общи познати от сектора, които са привърженици на татусите и нека те ти кажат от кой са доволни и от кой не.
Щото като си лафиме за боклуци тука има няколко човека, по скоро 3-ма, които знаят за един определен боклук, който татуираше срещу протекция преди времето и се криеше зад тая "маска". Определено, що се отнася до кравай и татуистите излезли от там не може да става дума за такова нещо.
Такива с лопати да ги ринеш, но то така може да се говори и за всичко.
Нека ние си обръщаме внимание винаги на сериозните хора - сериозните на стадиона, сериозните в татуировките. Другите са си е.али майката по принцип и нас не ни е.е за тях, не е ли така ?
Младото поколение се изменя, както решат кривоносите. Виновни са и медиите, пропагандиращи духовна проказа, липсата на образование.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Модерното сред днешната младеш е всъщност уродливост надминаваща границите на нормалното.
Бой не ги оправя също. В масов гроб и това е. Накрая може да сме 200 000, но 200 000 качествено население![]()
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
г-н Антонов ще може ли да ни освободите от морално остарялите си идеи, с които заливате всяка ШИБАНА тема в този така "кривонос" форум ?
Ти от качественото население ли си ?Първоначално написано от Goebbels
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Аз дори не съм от Варна. Временно пребиваваща съмПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
това ще е адската болкаПървоначално написано от JimmyGestapo
![]()
![]()
то густо, то пусто
нито съм на 16,нито ще си татуирам нещо свързано с приятеля ми...просто ще си правим заедно ,но не е казано едно и също.....не мисля да е нещо банално затова го обмислям...а вие нали сте много оригинални с вашите мнения....как ме разбрахте на колко съм и че слушам чалга...егати му се и професорите ....от 1 тема какъв профил ми направихте.....смешни сте хахахахха.....мерси за останалите коментари...![]()
Ааа! На тези издържали на глезена едно голямо БРАВО! Ако ще и лайно да си татуира...пак че е издържалПървоначално написано от JimmyGestapo
![]()
tyrsq tattoo na Viktoriq Bekam koeto se namira na garbyt i nqko moje li da mi pomogne i da mi napi6e kak se izpisva pravilno na ivrit blagodarq vi predvaritelno