.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61

Тема: Татуси

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    да не говориме Кравай,всичките бивши херомани,и те се се занимават с татуси (всъщност 90% от тия,които имате татуси в тоя форОм сте ги правили при кравайци)... аз не бих разчитал много на хигиена при тех
    Бате супер огромни глупости говориш. Като изключим един дружбенски бек, който рисува, всички останали татуисти от тях са не само най-добрите в тоя жанр, но са и най-държащи на хигиена.
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

Град
    Абее и двамата с теб знаем, че думата "боклук" може да има хиляди значения.
    Що се отнася до татуисти, ти като явен анти- на тая тема мисля, че няма к'во да говориш, но определено можеш да говориш с някои наши общи познати от сектора, които са привърженици на татусите и нека те ти кажат от кой са доволни и от кой не.
    Щото като си лафиме за боклуци тука има няколко човека, по скоро 3-ма, които знаят за един определен боклук, който татуираше срещу протекция преди времето и се криеше зад тая "маска". Определено, що се отнася до кравай и татуистите излезли от там не може да става дума за такова нещо.

Град
    Такива с лопати да ги ринеш, но то така може да се говори и за всичко.
    Нека ние си обръщаме внимание винаги на сериозните хора - сериозните на стадиона, сериозните в татуировките. Другите са си е.али майката по принцип и нас не ни е.е за тях, не е ли така ?

Повече от фен Аватара на Goebbels
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    еммм,да. и ти си прав.

то и ние с теб сме боклуци в известен смисъл,но боклук има поне 3 различни значения и това,което визирах за тях не беше това,което визирам примерно за мен си (щото аз съм си боклук и отрепка и не ме е срам да си го кажа)...

както и да е - дразнят ме тийн келешите,които само с тва парадират (татуси и пиърси) и го правят единствено за да демонстрират нещо. тия където си ги кефи наистина и са наясно с желанията си,нямам нищо против тях. факт е,че много сериозни хора в тия среди имат доста татуси,но при тях нещата се получават някак истински. а не некъв тийн анонимен дришльо или дрисла да ми разправя къде и колко татуса щел/а да си прави... даже се сещам за некви мишоци които си направиха 1-2 "фашистки" татуса и се помислиха за некви,а преди 1год. не знаеха за кво иде реч и бяха в съвсем други суб-култури, даже никакви. но те рано или късно ще бъдат разкрити де...
    Младото поколение се изменя, както решат кривоносите. Виновни са и медиите, пропагандиращи духовна проказа, липсата на образование.
    Модерното сред днешната младеш е всъщност уродливост надминаваща границите на нормалното.
    Бой не ги оправя също. В масов гроб и това е. Накрая може да сме 200 000, но 200 000 качествено население
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Град
    г-н Антонов ще може ли да ни освободите от морално остарялите си идеи, с които заливате всяка ШИБАНА тема в този така "кривонос" форум ?

Цитирай Първоначално написано от Goebbels
    еммм,да. и ти си прав.

то и ние с теб сме боклуци в известен смисъл,но боклук има поне 3 различни значения и това,което визирах за тях не беше това,което визирам примерно за мен си (щото аз съм си боклук и отрепка и не ме е срам да си го кажа)...

както и да е - дразнят ме тийн келешите,които само с тва парадират (татуси и пиърси) и го правят единствено за да демонстрират нещо. тия където си ги кефи наистина и са наясно с желанията си,нямам нищо против тях. факт е,че много сериозни хора в тия среди имат доста татуси,но при тях нещата се получават някак истински. а не некъв тийн анонимен дришльо или дрисла да ми разправя къде и колко татуса щел/а да си прави... даже се сещам за некви мишоци които си направиха 1-2 "фашистки" татуса и се помислиха за некви,а преди 1год. не знаеха за кво иде реч и бяха в съвсем други суб-култури, даже никакви. но те рано или късно ще бъдат разкрити де...
    Младото поколение се изменя, както решат кривоносите. Виновни са и медиите, пропагандиращи духовна проказа, липсата на образование.
    Модерното сред днешната младеш е всъщност уродливост надминаваща границите на нормалното.
    Бой не ги оправя също. В масов гроб и това е. Накрая може да сме 200 000, но 200 000 качествено население
    Ти от качественото население ли си ?
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Много знаеш ти къде си съм си правила татусите.
    говоря за софиянци. ти си неква анонимница от Варна,мн ясно,че не познаваш никой от Кравай
    Аз дори не съм от Варна. Временно пребиваваща съм
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    Цитирай Първоначално написано от JimmyGestapo

ПП. К'ур и за момчето с анархия на коляното, която ще бъде заличена с 5 килограмов чук...
    това ще е адската болка
    то густо, то пусто

нито съм на 16,нито ще си татуирам нещо свързано с приятеля ми...просто ще си правим заедно ,но не е казано едно и също.....не мисля да е нещо банално затова го обмислям...а вие нали сте много оригинални с вашите мнения....как ме разбрахте на колко съм и че слушам чалга...егати му се и професорите ....от 1 тема какъв профил ми направихте.....смешни сте хахахахха.....мерси за останалите коментари...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от JimmyGestapo
    Мощно татуси зад ухото, на надгъзието и по глезенчетата... ай ше ви го нагръчкам...
    Ааа! На тези издържали на глезена едно голямо БРАВО! Ако ще и лайно да си татуира...пак че е издържал

tyrsq tattoo na Viktoriq Bekam koeto se namira na garbyt i nqko moje li da mi pomogne i da mi napi6e kak se izpisva pravilno na ivrit blagodarq vi predvaritelno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си