- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ключове - идеи ?!
Значи днес за 3ти пореден път си изгубих ключовете за вкъщи ! Дайте идея какво да им сложа или в чанта всеки път да ги нося,за да не ги губя ..![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Губила съм ги все като ходя на разходка,кафе,ала бала .. иначе в раницата,даЕто днес бяха в дънките ми ии животинчето отвън
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Като имаш животинче естествено,че ще се изхлузватНоси си обикновен ключодържател,или само халка,както бях аз доскоро,и няма да ги губиш
мда точно.Първоначално написано от someonerandom
тея животни и боклуци само тежат и се губят заради тях.
и е голям ОГРОМЕН де кич .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Махни си джуднджурийките от това, можеш да сложиш само 1-2 неща и то малки, та ако падне да се чуе. И най-важното - не бъди разсеяна, то ключове не се губят така.![]()
![]()
да де ама като нямаш нещо голямо на ключодържатела и ти паднат в шахтата на асансьора ако са само ключове на халка е много весело![]()
Е в нас няма асаньорПървоначално написано от domination572
![]()
До авторката-ако ти харесва животинчето или по някаква причина искаш да си с него(подарък и т.н)стой си него,обаче бъди по-внимателна.Както каза някой,ключове не се губят току-така![]()
Носи си ги в портофейла най-добре
To infinity and beyond.
може да си накачиш още животинки и като паднат ще ги чуваш![]()
![]()
Просто аз
Не бъди толкова разсеяна.. или си ги слагай в обувките![]()
![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз съм ги губила осем пъти.. и то все заради такива ключодържатели..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
просто отиди и си купи една закопчалка от тези,които са леко ивити и имат едно като лостче и го натискаш и се отваря(ебаси обяснението) и закачаш ги на халката на дунките където се мушка коланът,ключовете пак си ги навираш в джоба,а играчките отвън и воала няма кака да паднат щото са ти захванати за дънкитедано разбра
щото аз ако бях нямаше :P
![]()
Ами сложи някакви метални ключодържатели.
Както казаха някои преди мен- поне като падне да се чува. И внимавай да не ги губиш.