.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Излъга ме - какво да правя?

Здравейте,
    искам да помоля за вашия съвет в ситуацията, в която се намирам. Преди няколко дни трябваше да се видим с приятелката ми. Няколко часа преди срещата ми се обади и ми каза. че няма да може, защото трябва да ходи с родителите си на гости пти роднини. Проблемът е, че разбрах, че не са ходили никъде. Знам, че през цялото време си е била вкъщи. Един вид - нищо лошо, само че самият факт, че ме излъга ме кара да се чуствам ужасно. Един вид - цялото доверие, което съм имал - замина. Последнте два дни се държа като пълен кретен, а не съл й казвал, че знам. Искам да й кажа, но се страхувам от последиците.

СМЪРТ!
    КРАЙ!
    ЧУК (с чукчето)
    който търси - намира . ^^

Град
    million miles away (:
    може да не е била в настроение (която не значи,че е заради теб),да се е скарала с техните и да не й е било приятно да ти каже,че не я пускат,да й е станало лошо нещо...Ама,Боже,питай си я ти...Защо толкова се вживявате някои хора,е това не мога да разбера..??
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Че кажи и ..

Град
    Знам ли и аз,майна
    Обаждаш й се и викаш:"Шшшей,офцо,що не ми се обади че нема да пътуваш ма датеебавгъза,та заради теб карах на чикии."

нЕмаш топки.. ;> страх те е, че ще те зареже ли ? ако е така си смешен. Един вид - разбра ли ме?

Един вид - цялото доверие, което съм имал - замина.
    Недей така, това са много силни и крайни думи за нещо подобно.

Както казаха преди мен момичето може да си има основателни причини, но да и е неудобно да ти ги каже. Просто е да я попиташ за какво иде реч, тежко е да гадаеш и да си измисляш кофти сценарии за "филм - драма". Лесното или тежкото избираш ... само от теб зависи. Недей да гадаеш и да се мъчиш - питай и говори. Нищо не е толкова страшно, колкото изглежда

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Да, да не тее страх, че ще те отреже???
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Град
    Hate City Sofia
    Пич след 2 изневери още имах доверие на бившата си, щото идеята е доверието е нещо което не е свързано само с това дали ще те лъже с друг, най-вероятно не е нищо особено бре.
    Успокой се пък ти.
    Стояла си е в тях, голяма работа ти приятели нямаш ли? Балък ли си, нали ако се виждате всеки ден ще си писнете, на тая възраст често се случва.
    To The Threshold

Град
    Антиохия
    Цитирай Първоначално написано от SFxHC
    Пич след 2 изневери още имах доверие на бившата си, щото идеята е доверието е нещо което не е свързано само с това дали ще те лъже с друг, най-вероятно не е нищо особено бре.
    Успокой се пък ти.
    Стояла си е в тях, голяма работа ти приятели нямаш ли? Балък ли си, нали ако се виждате всеки ден ще си писнете, на тая възраст често се случва.
    Ти трябва да си страшно ВЯРВАЩ човек . Браво че ги има и такива като теб.

Иначе по темата не виждам проблем . Не е искала да се виждате . Хич явно не й е било до теб , просто защото е имала други проблеми , но това не значи веднага че те лъже и мами за нещо . Може пък техните да са я накарали да седи у тях ?!

Град
    Hate City Sofia
    Цитирай Първоначално написано от T91
    Цитирай Първоначално написано от SFxHC
    Успокой се пък ти.
    Ти трябва да си страшно ВЯРВАЩ човек . Браво че ги има и такива като теб.

Иначе по темата не виждам проблем . Не е искала да се виждате . Хич явно не й е било до теб , просто защото е имала други проблеми , но това не значи веднага че те лъже и мами за нещо . Може пък техните да са я накарали да седи у тях ?!
    Е вярващ съм, защото не беше направила и малко за мене, а и си призна сама какво е направила.
    Трябва да се вярва в ЧОВЕКА и ума му, не в п***ата или х*я му.

По темата: Ми да примерно може да имала проблем, задачи някакви, не сте в толкова сериозна връзка, не очаквай да сте всеки ден заедно, хора с връзки по 2 3 години (още не живеят заедно, други правят мойта грешка ) Споко пич!
    To The Threshold

Ако ходите поне малко повече от 2-3 дни, то тя не би имала никакви притеснения да ти каже къде ще е и какво ще прави или пък да ти признае, че просто не и се излиза. Но да те лъже за такава дреболия, сам си прави изводите.

Град
    Hate City Sofia
    Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
    Ако ходите поне малко повече от 2-3 дни, то тя не би имала никакви притеснения да ти каже къде ще е и какво ще прави или пък да ти признае, че просто не и се излиза. Но да те лъже за такава дреболия, сам си прави изводите.
    Принципно да и тука има доза истина и то голяма, щото лъжа за дребни глупости е по-дразнеща отколкото за нещо голямо, щото за голямото можеш да разбереш лъжата (трудно е да признаваш у а)
    To The Threshold

Говори с нея, може да е имала някви нейни си причини .. ;]

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Не е хубаво , да те лъже.

Re: Излъга ме - какво да правя?

Цитирай Първоначално написано от biser_biser
    Здравейте,
    искам да помоля за вашия съвет в ситуацията, в която се намирам. Преди няколко дни трябваше да се видим с приятелката ми. Няколко часа преди срещата ми се обади и ми каза. че няма да може, защото трябва да ходи с родителите си на гости пти роднини. Проблемът е, че разбрах, че не са ходили никъде. Знам, че през цялото време си е била вкъщи. Един вид - нищо лошо, само че самият факт, че ме излъга ме кара да се чуствам ужасно. Един вид - цялото доверие, което съм имал - замина. Последнте два дни се държа като пълен кретен, а не съл й казвал, че знам. Искам да й кажа, но се страхувам от последиците.
    1. Момичето може да не е било в настроение за излизане..на мен често ми се случва да предпочитам да съм сама отколкото да изляза..

2. Може да е била заета..да е имала някаква работа

3. Ако й кажеш, ще стане много лошо, но все пак ако си разбрал случайно е по-приемливо за нея.. но ако си търсил някой да тии кажее тогава вече много лошо! но и в двата случаи лошо защото това, което ще й докажеш е, че и нямаш доверие
    I don`t care .. ;] ..

е,трябва да й кажеш и да поискаш някакво обяснение все пак.не се страхувай-каквото и да стане,знай 4е е за дорбо
    I can't stop myself from loving you <3

Повече от фен Аватара на Nich
    Уста нямаш ли си да я питаш що го е направила ?

Опитай се да поговориш с нея, но все пак недей да държиш на всяка цена да разбереш защо те е излъгала. Щом си е била вкъщи, а не е излиза някъде (с друг), според мен не трябва да се тревожиш. Може да има някакъв проблем или просто да не се е чувствала добре и да не е искала да те товари излишно, и е преценила, че е по-добре да не ти казва. Аз пък преди цикъл съм ужасна (;D) и понякога предпочитам да си остана у дома. (:
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    може да не е била в настроение (която не значи,че е заради теб),да се е скарала с техните и да не й е било приятно да ти каже,че не я пускат,да й е станало лошо нещо...Ама,Боже,питай си я ти...Защо толкова се вживявате някои хора,е това не мога да разбера..??
    Съгласна съм.В крайна сметка, за това ходите, за да си споделяте.
    И аз съм казвала 1 път на приятелят ми, който обичам ужасно много "Днес, няма да мога", но този ден, наистина нямах желание за нищо освен да си почивам.Говори с нея просто.Радвай се, че не е отишла някъде навън.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    ам кажи й...
    Брях,брях

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от prelastenata
    не преувели4аваи толкова

Цитирай Първоначално написано от prelastenata
    Това е най-добрият вариант!!!
    ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Сигурно е имала някакъв проблем, не е била в настроение и не е искала да ти го сподели Случва се :P Била си е вкъщи... не е ходила по чуждо, така че не виждам защо толкова се впрягаш Поговори с нея Няма да те зареже за такова нещо спокойно
    Трагедията е пълна...

Град
    Таити
    Как може доверието ти към нея да "замине" само защото не е дошла да се видите а си е останала в тях и е измислила някакво обеснение което няма да ти се стори супер смотано и да и дигнеш панаир как може да предпочете еди кво си пред теб.
    There is no right or wrong, only fun or boring

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си