.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Вирус?

Голям фен Аватара на vanesa0pld

Вирус?

Здравейте.Мисля,че хванах вирус на компа.
    В скаипа както си пиша и изведнъж аватара се маха,написаното в балончето изчезва,а това там дето е отпочивам,ингонито се появява въпросителен.Освен това в Paint,немога да запетявам нищо.Например ако си нарисувам нещо и тръгна да го запаметявам ми изписва че неможе да се запише.Като влезна в vbox7 и отгоре ми се появават някакви надписи.Сега,в този саит всичко ми е разбъркано.Днес играех Gta и отидох замалко в другата стая,а когато се върнах компа се рестартираше.
    Според мен е вирус. Вие как мислите??
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Град
    •••Пловдив•••
    ванесаООплд ше доа ти го оправя ,имам сръчни ръце

Цитирай Първоначално написано от deFakto
    ванесаООплд ше доа ти го оправя ,имам сръчни ръце
    ела,ела ма да го оправиш

Мега фен Аватара на t0d1t0
    windows-а ти прави проблеми сигурно. Ресни компа и пробвай пак. Може да почистиш малко C:\-то или виж дали има нужда от дефрагментация.
    ако не е т'ва то аз съм пас.
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    windows-а ти прави проблеми сигурно. Ресни компа и пробвай пак. Може да почистиш малко C:\-то или виж дали има нужда от дефрагментация.
    ако не е т'ва то аз съм пас.
    еми от какво може да е?
    П:П-Неразбирам,НИЩО от компютри..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ми ко правиш на компютъра тогава? Може да се каже,че почти всеки ден се занимавам с такива като теб дето ползват компа само за запознанства,чатове и т.н.... Питай някой по-компетентен,защото няма смисъл да ти обясняваме тука като ти не знаеш нищо къде е. (демек занеси го за поправка) Може да ти направят преинсталиране - 10 лева г/д ще ти излезе.
    Станислава

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    птичи вирОс
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

при такава гама от проблеми .. дории и да му направиш клизма .. после да махнеш вироса няма оправия .. оправията е преинстал

един преинстал с конфигуриране на WIn качване на драйвъри приложен софтуер игри ми се струва че ще отнеме повече време.

ке това преинсталиране за 10 кинта бре? 30 лева е стандарта да кажем. във фирмен сервиз(IBM,DELL...) струва 40 евро ако не се лъжа.

до авторката на колко си за да видим дали като го оправим ще намажем и друго? иначе може да ти предложим и посещение до дома ако си от София да го оправим срещу заплащане...иначе може тука по нета да си баем няколко дена докато не се ядосаш и не вземеш чука

edit ти си от пловдив виж ако имам време и желание може един teamviewer/realvnc да опънем

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    ае ръгни едно AVG 8.5, и сканирай целия комп.... ако не стане преинстал на уина....

майна оправи ли проблема?

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    ми ко правиш на компютъра тогава? Може да се каже,че почти всеки ден се занимавам с такива като теб дето ползват компа само за запознанства,чатове и т.н.... Питай някой по-компетентен,защото няма смисъл да ти обясняваме тука като ти не знаеш нищо къде е. (демек занеси го за поправка) Може да ти направят преинсталиране - 10 лева г/д ще ти излезе.
    Подкрепям това мнение с две ръце!

Град
    Плевен
    ми ко правиш на компютъра тогава? Може да се каже,че почти всеки ден се занимавам с такива като теб дето ползват компа само за запознанства,чатове и т.н....
    Не забравяй че ако нямаше такива потребители нямаше да има работа за теб !
    По проблема - първо преинсталация - много наложителна, след като я направиш е хубаво да си инсталираш антивирусна - от безплатните avast, avg и др. и редовно да ги обновяваш или някоя платена, но не изпиратстване, да си инсталираш firewall - Zone Alarm например - той ще те пита на кои програми да даде достъп до интернет и на кои не. После правиш един image след като всичко е както трябва с всички нужни програми с Norton Ghost или др.
    Можеш да използваш и онлайн вирус - скенери, като повечето изискват Internet Explorer. Наслука с вирусите!!!
    Бъди пръв или умри опитвайки се да станеш!

Тък може да помогне от другата тема т.4

Нямаш достатъчно свободна памет в C:\
    Вземи да си почистиш малко компютъра и ще се оправи.

Цитирай Първоначално написано от Disrespect
    птичи вирОс

амии преинстал? XD
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си