.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Цитирай Първоначално написано от solvex
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    щом НЕ ИСКА сериозна връзка защо е СПАЛ С ТЕБЕ ?!?! вие обаче и двамата не знаете ко искате ... ако говориш с него и ако " се оплаши " зна4и всичко е било губене на време
    Ама... то май точно това, че спи с нея и после и казва, че не иска сериозна връзка показва, че иска само едно е*ане... Защо да спиш с някого винаги значи сериозна връзка? ... уфф дано ме разбрахте
    добре за едното му е*ане ли ще се занимава толкова врееме пък с мен и тези малки нещаа ? все пак не сме спали 1 път.
    1 казал че иска нормална връзка тва онова после че бил наранен и едни такива
    Не говорех точно за теб. Просто не бях съгласна с тезата на buuu на която попринцип много се кефя (подмазвам сее )
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    щом НЕ ИСКА сериозна връзка защо е СПАЛ С ТЕБЕ ?!?! вие обаче и двамата не знаете ко искате ... ако говориш с него и ако " се оплаши " зна4и всичко е било губене на време
    А че сексът означава обвързване за цял живот ли?
    Я, малко по-реално...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Бикини-Ботъм
    Цитирай Първоначално написано от sulley
    Той може да се изплаши,защото не знае какво иска все още,но когато му покажеш на какво си готова ти за него (сериозна връзка,което не е никак малко) може пък да има точно обратния ефект,и да му вдъхнеш кураж. Успех.
    а как по точно да му Покажа да му Докажа че съм сериозна той ме вижда каква съм от време на време си и пишем разговаря ли сме но все по малко и все покрай нас е имало хора
    дори сега когато нямам приятел и нз си кво не съм тръгнала да спя със всеки а пак съм само с един(аз съм така или с един или с никой)
    Ми знам ли,излезте на кафе само двамата,пък ако той нещо се държи гадно,може да направиш сцена и да му излееш колата пред хората.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Голям фен
    Ми той си го е казал,че не иска да се обвързва за момента.Привличаш го,ясно е,но сексуално.Ако е искал да бъдете гаджета повярвай ми,щеше да направи така че да имате връзка.Ако ти харесва идеята да правите неангажиращ секс,правете,така е най-сладко Но не мисля че ще се получи нещо повече.От опит казвам,но дано да греша

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Той иска, ама не му стиска. ти искаш, ама те е срам/страх?

Ако не приказвате - какпо дяволите ще се разбере кой кум и кой сват, и кой на булката брат?

Или и двамата не сте дорасли за някакви по сериозни отношения, или не ви пука толкова колкото описваш. И в двата случая изхода е ясен.

Що се плашиш не знам

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Newp0rt ..
    Цитирай Първоначално написано от torresinho
    Мацка,ти какво искаш?Ако ти искаш сериозна връзка - просто му покажи.От любовта боли,НО само когато е с неподходящ човек
    от любовта боли то боли дали няма да ме отблъсне ако заговоря за връзка от това ме е страх .
    преди около 1-2 мсеца скъсах с пр ми и просто с него се впуснах просто ей така защото има тръпка има привличане и просто никог апреди нямаше да тръгна да спя с някой просто ей така но сега се отдадох на живота и на моментите с него
    Амии ако говориш с него ще разбереш .. ние нито него нито теб п0знавамее .. по добре вземи и говори .. обяснии му че държиш на негоо .. и че няма да бъде наранен че той не м0жее .. вечно да се страхува да бъде наранен .. от любовта болии .. но ако се обичатее можете всичко ЗАЕДНО ... успехх

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Е,щом не ти се говори конкретно по въпроса,спомени нещо от рода на "Срещаме ли се с други хора?Или сме само двамата?"
    Мисля,че това ще ти даде ясна представа на къде вървят нещата между вас.

Ако ви е яко, гушкайте си се и без това живеем в шибани времена....

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    А че сексът означава обвързване за цял живот ли?
    Я, малко по-реално...
    не означава обвърззване за цял живот ама не означааа и "спах с теб аи поече да няяме сериозни отношения " !
    If I played you like a toy?

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Ама... то май точно това, че спи с нея и после и казва, че не иска сериозна връзка показва, че иска само едно е*ане... Защо да спиш с някого винаги значи сериозна връзка? ... уфф дано ме разбрахте
    ем именно объркан е и само и са прай на сфаляч не казвам че да спиш с някои тряя да имаш сериозна връзка ,ама и не тряяя да си безразличен бах маа му аз не бих спала с някой който си прай труда да ма зарибяя 847896574 пъти и след няколко дни да ми истърси че неиска сериозна връзка .. е ко е тфа
    If I played you like a toy?

а бе я не се избивайте за тва спане! а тя що е спала с него а!!!???
    I don`t care .. ;] ..

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Казаха ли ни го
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

ем именно объркан е и само и са прай на сфаляч не казвам че да спиш с някои тряя да имаш сериозна връзка ,ама и не тряяя да си безразличен бах маа му аз не бих спала с някой който си прай труда да ма зарибяя 847896574 пъти и след няколко дни да ми истърси че неиска сериозна връзка .. е ко е тфа
    не ми го е казвал лично(от др човек разбрах)

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    спах с него защото просто се отдадох на момента а и му ме накара да изтръпна(чувство което бях забравила)
    по принцип никога не бих го направила преди (прекалено съм сериозна) но просто се случи

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Е,щом не ти се говори конкретно по въпроса,спомени нещо от рода на "Срещаме ли се с други хора?Или сме само двамата?"
    Мисля,че това ще ти даде ясна представа на къде вървят нещата между вас.
    дам и това е вариантт но какво се базикахме и аз му викам"аз коя съм ти 5-6.всеки ден с различна сигурно си" и той вика "да бе само с теб съм"

dda

q ne se zanimavai pove4e s nego

добре пак ще повторя някой неща
    на рожденният ми ден ми каза "Тук съм защото те Харесвам и ме "
    после ми писсаа смс "ако искаш да направим нещо Красиво само кажи Да и слез пред вас Нека да е Да"(той дори знаеше къде живея аз не съм му казвала знае и много други неща за мен) и после отидохме у тях.Спахме заедно и аз останах да преспя у тях Не ме е Гонил(да каже тръгвай си или да тръгне да ме кара към нас)

винаги сме оставали заедно за през ноща гушнати и си заспиваме на сутринта примерно като го питам ще ме закараш ли и той да.
    В петък бях излезнала и ми пише смс"Излизаш без мен Така ли? А АЗ така Исках да Си те Видя" и пак си се видяхме де.
    Пак ми пише смс "Къде си да Си Те Намеря"

и когато съм била до късно на работа и негов приятел му се обажда и му казва че съмм още на работа и Той Идва и ми вика "не се ли досети че ще дойда"

да ви кажа и аз за пореден път се обърквам като си го четох
    Той определено Незнае какво иска но както и да е аз лично се отказвам да се занимавам с него.писнало ми е аз да правя 1 крачки и да водяя разговори ако си реши знае къде що съм.

Re: dda

Цитирай Първоначално написано от Bobolinka
    q ne se zanimavai pove4e s nego
    така и ще направя да ти кажааа аз нито му пиша нито го търся но сякаш го уплаших ама с какво

Град
    Сливен

Re: Аз съм объркана,май и той.

запознах се с 1 момче лятото.
    той ме зарибяваше аз не му обръщах внимание мина месец два той си продължаваше да ме зарибява но и аз започвах да му обръщам внимание.беше на рожденния ми ден.излезнахме вънка и той ми вика "защо мислиш че съм тук харесвам те и ме (изтръпнах) "прибирам се аз и получавам смс "Ако искаш да направим нещо Красиво само кажи Да и слез пред вас,Нека да е Да" видяхме се спахме заедно.
    След това пак се виждахме ей така.и пак излизам аз в петък и пак получавам смс "Излизаш без Мен,а аз така исках да Си Те Видя"пак се видяхме.и по скайпа си пишем понякога и ме разпитва къде съм била,с кой ей такива неща.
    та той уж не иска сериозна връзка защото бил наранен от предишната си приятелка,но някак си той сам ме обърква с тези малки Думички.
    и нз дали го прави нарочно или иска нещо повече но го е страх.
    отначалото мислех че ще е само за 1 път но не се оказа така.а и за 1 път само щеше ли да ме зарибява толкова време?
    зная повечето ще кажат седднете и поговорете но ме е страх че ако заговоря за нещо по сериозно ще се изплаши.
    но все пак кажете мненията си

На колко си?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си