- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм объркана,май и той.
Не говорех точно за теб. Просто не бях съгласна с тезата на buuu на която попринцип много се кефяПървоначално написано от solvex
(подмазвам сее
)
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
А че сексът означава обвързване за цял живот ли?Първоначално написано от buuu
Я, малко по-реално...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ми знам ли,излезте на кафе само двамата,пък ако той нещо се държи гадно,може да направиш сцена и да му излееш колата пред хората.Първоначално написано от solvex
![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Ми той си го е казал,че не иска да се обвързва за момента.Привличаш го,ясно е,но сексуално.Ако е искал да бъдете гаджета повярвай ми,щеше да направи така че да имате връзка.Ако ти харесва идеята да правите неангажиращ секс,правете,така е най-сладкоНо не мисля че ще се получи нещо повече.От опит казвам,но дано да греша
![]()
Той иска, ама не му стиска. ти искаш, ама те е срам/страх?
Ако не приказвате - какпо дяволите ще се разбере кой кум и кой сват, и кой на булката брат?
Или и двамата не сте дорасли за някакви по сериозни отношения, или не ви пука толкова колкото описваш. И в двата случая изхода е ясен.
Що се плашиш не знам![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Амии ако говориш с него ще разбереш .. ние нито него нито теб п0знавамее .. по добре вземи и говори .. обяснии му че държиш на негоо .. и че няма да бъде наранен че той не м0жее .. вечно да се страхува да бъде наранен .. от любовта болии .. но ако се обичатее можете всичко ЗАЕДНО ...Първоначално написано от solvex
успехх
![]()
![]()
Е,щом не ти се говори конкретно по въпроса,спомени нещо от рода на "Срещаме ли се с други хора?Или сме само двамата?"
Мисля,че това ще ти даде ясна представа на къде вървят нещата между вас.
Ако ви е яко, гушкайте си се и без това живеем в шибани времена....
не означава обвърззване за цял живот ама не означааа и "спах с теб аи поече да няяме сериозни отношения " !Първоначално написано от LadyDi
![]()
If I played you like a toy?
ем именно объркан е и само и са прай на сфалячПървоначално написано от kombarka
не казвам че да спиш с някои тряя да имаш сериозна връзка ,ама и не тряяя да си безразличен бах маа му аз не бих спала с някой който си прай труда да ма зарибяя 847896574 пъти и след няколко дни да ми истърси че неиска сериозна връзка .. е ко е тфа
![]()
![]()
![]()
If I played you like a toy?
а бе я не се избивайте за тва спане! а тя що е спала с него а!!!???![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Казаха ли ни гоПървоначално написано от sunshinepp
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
не ми го е казвал лично(от др човек разбрах)Първоначално написано от buuu
спах с него защото просто се отдадох на момента а иПървоначално написано от sunshinepp
му ме накара да изтръпна(чувство което бях забравила)
по принцип никога не бих го направила преди (прекалено съм сериозна) но просто се случи
дам и това е варианттПървоначално написано от hooliganka89
но какво се базикахме и аз му викам"аз коя съм ти 5-6.всеки ден с различна сигурно си" и той вика "да бе само с теб съм"
добре пак ще повторя някой неща
на рожденният ми ден ми каза "Тук съм защото те Харесвам и ме"
после ми писсаа смс "ако искаш да направим нещо Красиво само кажи Да и слез пред вас Нека да е Да"(той дори знаеше къде живея аз не съм му казвала знае и много други неща за мен) и после отидохме у тях.Спахме заедно и аз останах да преспя у тях Не ме е Гонил(да каже тръгвай си или да тръгне да ме кара към нас)
винаги сме оставали заедно за през ноща гушнати и си заспиваме на сутринта примерно като го питам ще ме закараш ли и той да.
В петък бях излезнала и ми пише смс"Излизаш без мен Така ли? А АЗ така Исках да Си те Видя" и пак си се видяхме де.
Пак ми пише смс "Къде си да Си Те Намеря"
и когато съм била до късно на работа и негов приятел му се обажда и му казва че съмм още на работа и Той Идва и ми вика "не се ли досети че ще дойда"
да ви кажа и аз за пореден път се обърквам като си го четох
Той определено Незнае какво иска но както и да е аз лично се отказвам да се занимавам с него.писнало ми е аз да правя 1 крачки и да водяя разговори ако си реши знае къде що съм.
така и ще направя да ти кажааа аз нито му пиша нито го търся но сякаш го уплаших ама с каквоПървоначално написано от Bobolinka
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от solvex
На колко си?!