- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- ЦИГАРИИИ ...
Вчера си зех една кутия цигари - KING малка.До ся не съм пушел и ся изпушех 3 от тях и по едно време ми нз ко ми скимна и както си пушех едната и реших да изгора цялата кутия и я изгорих.Гледах бавно как изгарят 7 цигари и си казах че повече няма да пуша. Макар че ми харесваше да пуша??
![]()
![]()
![]()
НО НЕ ИСКАМ !!!
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Ок.
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Колко познато..
![]()
![]()
Горките цигарки..
не се изказвай неподготвен,прасе
и сега като ти предложат 1 цигара няма как да откажеш ... след това друга цигара, после си купуваш цяла кутия и вече официално ставаш пушач.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
И са кво компот ли да ти отворим или да ти нарежем една диня ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
само си си дал парите..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
и аз това се питахПървоначално написано от ubuntureload
![]()
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
малък червен кинг ли е?? и аз такиа пушаПървоначално написано от SkiCatA
![]()
![]()
Първоначално написано от Lettuce
+++![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Ми кога ли ще разберете че всичко е във вас, а не в лекарствата и тн. за отказване на цигари ..Първоначално написано от SkiCatA
![]()
Поздравявам те! Аз ненавиждам цигарите.
бра'о пич. Спирай ги докъто межеш, защото после и да искаш няма да успееш. Ено момиче от моя клас пушеше 1-2-3 месеца и после ги отказа, няма нищо лошо. Ако не ги спреш сега, после след всеки опит за отказване, може да има странични ефекти, като надебеляване (т'ва стана с буичо ми де).![]()
![]()
![]()
аз не те поздравявам....забога да ми ги беше дал ....това са цигариПървоначално написано от eli4ka777
![]()