- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За напукани устни..
Страшно са ми се напукали устните.. направо ужасТ.. под самата долна устна е все едно съм си драла кожата, баси.. моля ви кажете с какво да се намажа, защото се мажа с вазелин ама нищо не става..
Sve sto je srcu drago daleko je..
Пробвай с мед.
*Being happy doesn't mean that everything's perfect.It means that you've decided to look beyond the imperfections.
ми вазелни ... ама като викаш 4е не ти помага .. нз някой много мазен балсам ... .. 4увала съм за олио .. и ставам меки4ки и хубави![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Хидратиращ крем
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Мажи обилно с мед.Прави чудеса![]()
аз пък съм чувала, че маслото помага за напукани устни..![]()
отиваш в аптеката и питаш.. няма наяин да не ти предложат нещо, което ще ти помогне..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Аз ползвам балсама на Хармония струва 1 и нещо и съм доволна доста е мазничък.![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
т0лк0ва мн статий сам чела че не помня от каде- май беше от тялото.бг
таа пишеше че първо се (как да го кажа че не помня думатаа .. ) ами изпиляват се с захар да паднат кожичкитеи после кам 30 мин с мед и посля ши си го оближеш (медът)
такаво помня понеже и аз имам такав гаден проблем
![]()
успех![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
малко крече на една стара четка за зъби и слагаш сода и търкаш съвсем лекичко за да падне мъртвия слой кожа и след това се мажеш с нещо дълбоко хидратиращо или мед както вече някой споменаха (ако не е мед ти препоръчвам да ни си облизваш устните поне 1/2 час) и изобщо не си облизвай устните защото от вятъра и влагата се напукват, и си купи балсамче с алое от аптеката и ги мажи често когато усетиш че са сухички слагай балсамче
![]()
Мерси много на всички! Мазах с крем здраве и мисля, че закрепих положението.. обаче продължавам да си облизвам устните, понякога дори несъзнателно![]()
Sve sto je srcu drago daleko je..
Мед,масло,балсам за устни има много начини![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
.........
а като кихнеш става много кофти познато ми е за какво говорите
Аз също имах този проблем и си взех от аптеката някъв глаанц за напукани устни с мляко и бадеми. Много е вкусенПрепоръ4вам !
Аз си слагам балсам за устни на Nivea мн са хубави ще се оправиш за една вечер... сструва 3 и нещо![]()
Аз преди бях така защото и аз като теб си облизвах устните..и да,сега спрях да го правя и са ми супер,но и задължително се мажи с някакъв балсам за устни.Но и това с меда ми се струва ефикасно!Пробвай!
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
има ендо вазелинче на орифлейм в една малка розова кутиийка аз от него съм доволона ... или пробвай по горните рецепти
* brunettes
do it better ;] ..
пробвай с вазелин или мед![]()
Просто аз
Ми аз като са ми напукани си седа 1 ден у нас и през този един ден ги мажа с крем за ръце през половин час, но тряба да внимаваш да не хапнеш от крема.Гланца за устни не ми ги оправя.Много смешно звучи да мажеш с крем за ръце, но помага поне при мен и при мои фр.
Балсамчета, мед, хидратиращи кремове...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Чувала съм че и витамин а (течен) помага... иначе за по-леки случаи ползвам Нивея![]()
това със захарта и медъ найстина помага пробвай или си слагаш гланц ,мед,вазелин или каквото прецениш и така спиш а на сутнинта са мн яки еди настръхнали мн са яки
Първоначално написано от sHaDy_sOuL
оо и аз съм така....оплаквам се че само са ми напукани устните, обаче не спирам да ги облизвам. некво ми е кат навик и не се усещам кога го правя
иначе използвам този http://www.eucerin.com.my/media/pack...p-aktiv_zu.jpg , но понеже не спирам да се облизвам не съм забелязала някъв ефектно една приятелка го използваше и беше супер доволна