.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61
    Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

За напукани устни..

Страшно са ми се напукали устните.. направо ужасТ.. под самата долна устна е все едно съм си драла кожата, баси.. моля ви кажете с какво да се намажа, защото се мажа с вазелин ама нищо не става..
    Sve sto je srcu drago daleko je..

Пробвай с мед.

*Being happy doesn't mean that everything's perfect.It means that you've decided to look beyond the imperfections.

ми вазелни ... ама като викаш 4е не ти помага .. нз някой много мазен балсам ... .. 4увала съм за олио .. и ставам меки4ки и хубави
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Хидратиращ крем
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Голям фен
    Мажи обилно с мед.Прави чудеса

Супер фен Аватара на dead_princess
    аз пък съм чувала, че маслото помага за напукани устни..

отиваш в аптеката и питаш.. няма наяин да не ти предложат нещо, което ще ти помогне..
    Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!

мед мед меддд устниии сладки като мед

Голям фен
    Аз ползвам балсама на Хармония струва 1 и нещо и съм доволна доста е мазничък.
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Град
    Шумен
    т0лк0ва мн статий сам чела че не помня от каде- май беше от тялото.бг
    таа пишеше че първо се (как да го кажа че не помня думатаа .. ) ами изпиляват се с захар да паднат кожичките и после кам 30 мин с мед и посля ши си го оближеш (медът) такаво помня понеже и аз имам такав гаден проблем

успех
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Голям фен
    малко крече на една стара четка за зъби и слагаш сода и търкаш съвсем лекичко за да падне мъртвия слой кожа и след това се мажеш с нещо дълбоко хидратиращо или мед както вече някой споменаха (ако не е мед ти препоръчвам да ни си облизваш устните поне 1/2 час ) и изобщо не си облизвай устните защото от вятъра и влагата се напукват, и си купи балсамче с алое от аптеката и ги мажи често когато усетиш че са сухички слагай балсамче

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

..

Мерси много на всички! Мазах с крем здраве и мисля, че закрепих положението.. обаче продължавам да си облизвам устните, понякога дори несъзнателно
    Sve sto je srcu drago daleko je..

Град
    Near To Hell
    Мед,масло,балсам за устни има много начини
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Град
    Инкогнито
    а като кихнеш става много кофти познато ми е за какво говорите

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Аз също имах този проблем и си взех от аптеката някъв глаанц за напукани устни с мляко и бадеми. Много е вкусен Препоръ4вам !

Аз си слагам балсам за устни на Nivea мн са хубави ще се оправиш за една вечер... сструва 3 и нещо

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Аз преди бях така защото и аз като теб си облизвах устните ..и да,сега спрях да го правя и са ми супер,но и задължително се мажи с някакъв балсам за устни.Но и това с меда ми се струва ефикасно!Пробвай!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

има ендо вазелинче на орифлейм в една малка розова кутиийка аз от него съм доволона ... или пробвай по горните рецепти
    * brunettes
    do it better ;] ..

Град
    [На Метри От Земята]
    пробвай с вазелин или мед
    Просто аз

Ми аз като са ми напукани си седа 1 ден у нас и през този един ден ги мажа с крем за ръце през половин час, но тряба да внимаваш да не хапнеш от крема.Гланца за устни не ми ги оправя.Много смешно звучи да мажеш с крем за ръце, но помага поне при мен и при мои фр.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Балсамчета, мед, хидратиращи кремове...
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Чувала съм че и витамин а (течен) помага... иначе за по-леки случаи ползвам Нивея

Голям фен Аватара на stelit0
    това със захарта и медъ найстина помага пробвай или си слагаш гланц ,мед,вазелин или каквото прецениш и така спиш а на сутнинта са мн яки еди настръхнали мн са яки

Супер фен Аватара на brokeninside13

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от sHaDy_sOuL
    Мерси много на всички! Мазах с крем здраве и мисля, че закрепих положението.. обаче продължавам да си облизвам устните, понякога дори несъзнателно

оо и аз съм така....оплаквам се че само са ми напукани устните, обаче не спирам да ги облизвам. некво ми е кат навик и не се усещам кога го правя

иначе използвам този http://www.eucerin.com.my/media/pack...p-aktiv_zu.jpg , но понеже не спирам да се облизвам не съм забелязала някъв ефект но една приятелка го използваше и беше супер доволна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си