- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да и обясня??'
Искам да си направя косата:от асимитричният бретон почва и става по-дълга от другата странаможе ли снимка или поне как да обясня на фризьорката???
един вид т.н крив бритон ли?
Ами да,но от неговата страна косата да е свързана с него и постепенно да се удължава и от другата страна да е по-дългоПървоначално написано от BamByNa
айде ще ти пратя снимки моя как е и на една др фр.. да видиш дали е такъв!? ама дай скайп по-добре![]()
тъкмо щях да пускам тема за такъв бретон може ли да пуснете снимки че и на мен ми трябват
Ари ве....писах ти ЛСПървоначално написано от BamByNa
Значи от дясната ми страна да имам крив бретон,а другата ми коса на се издължава от дясно на ляво.И от лявата ми страна да е по-дълго отколкото от дясната
ами аз тва питам..и моля за снимка
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
Е па тея от снимките имат ли бретони?![]()
![]()
![]()
нямат естествено
кога ще се научите какво значи бретон?
момичето иска филиран асиметричен бретон, това е
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
так0ва искам
Нещо такова ли http://files.list.co.uk/images/2008/...BS2BS20782.jpg
Оф на мене ли ми се струва или искаш от едната страна косата да ти е до рамото, а от другата да е по дълга .. и като я гледаш в гръб да е диагонална?!? Тя говори за цялата коса не за бритона само ..
И според мене едва ли ще намериш снимка .. ако е това което аз си мисля .. за това по добре като отидеш при фризьорката да и обясниш съвсем точно какво искаш за да се получи ;]