- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НЯЯЯМАА ЛЮБООВ
Абе т'ва, че ти не вярваш или че някой те е зарязал или нещо от сорта не значи,че останалите не трябва да вярват! НЕ си налагай мнението ако може![]()
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Някой та е наебал и оставил нали![]()
Брях,брях
Първоначално написано от hotAndColddd
айде лека нощ![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
вЕрвай си пич. Просто не си я срещнал.
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
Като не си бил влюбен е естествено, че така ще кажеш![]()
Трагедията е пълна...
според мен любов има и винаги ще има
Оф аре стига...ест,че има любов...тя е навсякъде и я получаваме от всички близки![]()
Амииииииииии понякога е така.
Зависи от тъпите говеда,наречени хора.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Съгласен...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
И аз като един непоправим романтик ще кажа ,че я има ,че живее в нас и е заложена у всекиго .Дали ще можем да я споделим и изживеем е нещо съвсем различно . Не е минал и месец откакто две невръстни деца се хвърлиха под влак именно заради нея -това достатъчно доказателство ли е ?
Стига толкова "велики "разсъждения по темата - по-добре да й бъде сложен ключ.![]()
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
Любовта за съжеление драги ми приятелю я има. Тя е толкова истинска колкото и теб самия. Да в много случаи тя е мазохизъм в който се самонараняваш влюбвайки се в човек който никога няма да изпита същото към теб и въпреки това тази гадина любовта ти дава напразни надежди че някога може би този човек ще те обикне или поне хареса мъничко, но в крайна сметка това никога няма да стане. Така че по-добре се захващайте с мазохизма и спрете да разсъждавате по ВЕЛИКАТА тема за любовта колкото и да ви е тъпо я има.![]()
Ja, ja...Първоначално написано от Hilary_
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Уважавам мнението ти, но аз ще продължа да си я търся и, ако е рекъл Господ, ще я намеря!Пък да видим тогава зле ли ще ми е![]()
Ама всички се хващате за думичките "няма любов". А автора си е обяснил много точно кое как и защо
Ако се замислите малко - ще видите че когато сте с някой когото твърдите че обичате, ви е хубаво, спокойно приятно...блабла(всеки да си допълни). Е вие сте влюбени не в човека до вас, а в тези чувства които ТОЙ/ТЯ предизвиква у вас. От негова страна е същото.
Кофти, но истина
Егоисти сме
Ся да не решите че съм някоя наранена душа. Не, напротив. Любов има, точно това за което говорите. Само че не е насочено директно към друг човек, а към нашите собствени усещания.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
егоистПървоначално написано от valdesbg
емоушънлес робът
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И поради каква причина съм в центъра на вниманието ти?![]()
Dr. Gregory House
забранено ли е? Вчера аз бях в центъра на твоето.Сега е твой ред,само дето аз не обиждам, а се шегувам...![]()
Ахааа, отмъщението е сладко. Права си.
Иначе - не е забранено. Само се информирам![]()
Dr. Gregory House
хахаха от такава тема няма смисъл ... всеки който са го отрязали влюбен загубен и т.н. .. ги блещи тея докато ненамери следващатата.. такаче ГОЛЯЯМАТА истина е че любов има ... После идва и другата истина че не расте по дърветата а се изгражда ... пък от любов до любов има мнооого варианти които доста пренебрегват ... Примерно любов от 1 поглед неможе да се сравнява с любов изградила се за госина примерно ... ;]
така че емота спокойно тея вени не са за рязане
не си отмъщавам.Не съм чак толкова злобнаПървоначално написано от valdesbg
Просто съм се разлигавила
![]()