.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Повече от фен

Бившите са си бивши..но остават някъде надълбоко в сърцето

Колко е странно..миналата година точнопо това време си бях харесала едно момче..в последствие стана така,че тръгнахме..всичко уж вървеше добре..в един момент той скъса с мен,но истината е,че аз имах чувства към него..беше ми трудно,много трудно. Дълго време нямахме никакъв контакт,аз спрях да го търся и т.н... опитах се да го забравя. Беше почти невъзможно. Той вероятно така и не разбра колко точно ме нарани,когато се разделихме,защото докато бяхме заедно сякаш не съм му показвала всичко в пълния смисъл на думата(но и той имаше вина за това)..той не ми даде тази възможност под предтекста,че не иска да ме наранява(заради своята бивша,която тогава още ''обичаше''...аз му простих)..и все пак мина почти година,което не си е малко време. Срещах и други момчета,но нищо сериозно с тях. Наскоро се видяхме с този мой бивш приятел и е странно,че някак си сякаш всичките ми спомени се върнаха,когато го видях. Сетих се колко много го харесвах и как всичко свърши без шанс за развитие. И ми стана някакво хем приятно,хем..не знам,сякаш не трябваше да се виждаме..и сега сме в нормални отношения..поддържаме контакт,но вече сме в различни градове..просто исках да споделя и да попитам какво е това противоречиво чувство според вас,което изпитвам ?

Град
    Сливен
    Може би,ти е мъчно за недоизживяното минало ..
    Всичко ставащо и станало,рано или късно избелява .
    Спокойно.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Това твоето е спомен за онези моменти когато си се чувствала хубаво когато си била с него , дори когато си мислила за него ... а спомена от болката след мистерйозната ви раздяла те кара да се чувстваш някак си криво .... но нали вече си го забравила почти .. не е хубаво да се връщаме назад , в миналото има моменти които ни натъжават и нетрябва да си ги припомняме..за това горе главата и само усмивки .

Valento*
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Носталгия по отминалите дни се нарича това.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град
    million miles away (:
    Moйта история сякаш чета..И сиг не само аз се чувствам така..Затова не знам много какво да ти кажа..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

незнам какво е но само ще кажа 4е и аз съм го изпитвала,и то не 1 път
    I can't stop myself from loving you <3

Всички сме го изпитвали това чувство. [/b][/i]
    B a D ` G i r L

Не мога да ти кажа какво изпитваш,ти сама си знаеш най-добре.. Опитай се да продължиш напред.. без да гледаш назад
    Do you goodbye no matter how hard i tried
    I can't live without you in my life..

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Не мога да ти кажа нищо защото никога някой бивш не е оставал нищо в мене... само ще ти кажа да продължиш напред, може би ти липсва просто ... времето ще покаже
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    След всеки залез има изгрев, но никога залеза няма да бъде пак същия. Надявам се да разбираш какво искам да ти кажа. И аз съм бил в такова състояние.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    И аз от доста време се чудя,какво е това чувство
    Стигнах до извода,че това е "нещо",породено от спомените,носталгията и въпроси от типа "Какво ли щеше да е ако не се бяхме разделили?!","Какво ли ще е ако отново се съберем?!" и т.н.
    В момента също изпитвам това "нещо" и хем ми е хубаво,хем съм леко тъжна,нооо какво да се прави - съдба
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Според мен се чувстваш самотна и се нуждаеш от някой

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Нормално чувство.Когато си изпитвал нещо такова към определен човек и то е изчезнало, обикновено след това винаги ти става кофти..
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    Това твоето е спомен за онези моменти когато си се чувствала хубаво когато си била с него , дори когато си мислила за него ... а спомена от болката след мистерйозната ви раздяла те кара да се чувстваш някак си криво .... но нали вече си го забравила почти .. не е хубаво да се връщаме назад , в миналото има моменти които ни натъжават и нетрябва да си ги припомняме..за това горе главата и само усмивки .

Valento*
    Колко си прав =)

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    За мен-бившите са си бивши.Точка.Без продължение.

ако след края на връзката не изпитваш абслоютно нищо към човека, с който си бил/била, дори и най - малко чувство, ако го забравиш, значи напразно си бил/била с него/нея

Скайп - dark_elf2

както сама си написала "бившите си остават бивши" и са в сърцето ти .. имала си чувства нормално е за момент да си спомниш за всичко, чувства..спомени..и да го желаеш отново ..аз например виждам бившия си всеки ден по минимум 5 часа дневно..от както скъсахме вече 7-8 месеца имаше един период от 2 месеца, в които всичко утихна, но за малко..аз все още си го обичам , така че щом си имала чувства значи това което си изпитала е нормално!
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    спомните никога не се забравят ..нормално е да се сещаш и аз като остана сама .. всичко ми е пред очите.. но не трябва тожа дати пречи по някакъв начин.. продължаваи напред.. ще доиде и друг не е лесно но неможеш да направиш нищо друго освен да се държиш
    If I played you like a toy?

За да си с някой, в повечето случаи ти имаш чувства към него и не си с него просто ей така.Точно заради този факт, дори след раздялата и угасването на чувствата всеки един бивш има специално място някъде дълбоко в сърцето.

Например аз имах чувства към едно момче с години, ходели сме доста пъти, но все не се получаваше и ме нараняваше страшно много.Правеше го нарочно, въпреки че и той имаше чувства към мен, точно толкова време колкото и аз към него.Някак си се озлобих към момчетата, единствената ми цел която си поставях бесхе да завъртя главата на някое момче за 2-3 дни и да го оставя да се мъчи само.Това беше в продъллжение на половин година и сега съжелявам страшно много, защото провалих месеци от живота на доста момчета,а те не го заслужаваха.Сега си имам сериозен приятел и отново познах любовта, разбрах си грешката, но прекалено късно ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ех спомени
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

абе бившите си остават бивши ,но някои спомени с тях са за цял живот .
    рамо до рамо със себе си...

Бившите са си бивши, но понякога могат да бъдат и бъдещи :P

Град
    ...somewhere in the spacetime continuum...
    Колко вярно..... спомени, спомени!
    ...what is a friend? A single soul dwelling in two bodies...

Цитирай Първоначално написано от MagnetiC
    Бившите са си бивши, но понякога могат да бъдат и бъдещи :P
    едва ли.. рядко се случва
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Носталгия, самота ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове