- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- История за красивите жени ...
чудя се имаше ли смисъл да го повтаряш и тиПървоначално написано от sunshine955
![]()
тва го знам,но всеки си има слаба страна и при повечето момичета тя е до външния вид
пт: след това което е преживял този мъж(мн други щяха да се превърнат в бройкаджий)му се възхущавам че е продължил живота си заради двете си деца![]()
И си помисли, че някой ще го прочете цялото?
многоо хубава история бравоооо
То нали е много дълго разказчето ,че да тоооолкова е трудно да се прочетеИначе аз на такива момичета в днешно време им викам КИФЛИ ,като смятам ,че те напълно са заслужили т'ва прозвище .За пример давам 99% от момичетата в класа ,които на въпроса "Какво гледаш в момчето" ,отговориха : "Колата и парите ,ако е непълнолетен -размер на някои полови органи и каква марка облекло носи " . 1% в случая се явих аз ,като изцепих ,че ми пука за характера и вътрешната красота на човека до мен" .В резултат всички ме гледаха все едно пред тях се явява Осама Бин Ладен в розова балетна рокличка и започва да играе "Лебедово езеро".
![]()
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
То нали е много дълго разказчето ,че да тоооолкова е трудно да се прочетеИначе аз на такива момичета в днешно време им викам КИФЛИ ,като смятам ,че те напълно са заслужили т'ва прозвище .За пример давам 99% от момичетата в класа ,които на въпроса "Какво гледаш в момчето" ,отговориха : "Колата и парите ,ако е непълнолетен -размер на някои полови органи и каква марка облекло носи " . 1% в случая се явих аз ,като изцепих ,че ми пука за характера и вътрешната красота на човека до мен" .В резултат всички ме гледаха все едно пред тях се явява Осама Бин Ладен в розова балетна рокличка и започва да играе "Лебедово езеро".
![]()
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
Трогателна история.Още по-прекрасно е,че ти дори ни каза,че вероятно няма да можем да разберем за какво става въпрос.Толкова сме прости всичките тук...направо е трагично.Както и да е.Моят въпрос е:Ако този мъж не се беше отчаял от желанията и изскванията на красивите жени,щеше ли да тръгне да си търси някоя по-обикновена?Просто му е втръснало да изпълнява желанията на жената до себе си.Една красива жена държи много на външността си.Всичко е малко преувеличено.Историята е разказана от гледна точка на мъжа.Нека питаме и жените какво мислят и тогава пак да коментираме.
И пак казвам,че ако не му беше писнало от тези жени никога нямаше да се втурне да търси някоя по-обикновена.Просто не е имал друг избор.
И каква е поуката?Не бъдете кифли.Ок.А какво остава за мъжете тогава?Вие всичките сте златни и нямате никакви кусури,нали?В цялата тази история мъжът излиза едно невинно същество,което просто търси своя път към създаването на щастливо семейство.Ами да беше потърсил всеотдайната жена още в началото,а не да си вре да не казвам кое при красавиците...Горкия той..измъчения..
Ех , както кажеш не ми се спори ...Първоначално написано от PePeLePew
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Гледната точка на жените .. нека се изкаже женската аудитория ... ако мислите че историята е измислена или преувеличена , съжалявам че съм ви загубил времето в четене ... просто , явно неможете да разберете за какво става въпрос , винаги ще се намери по 1 или 2 критика да оплюят една човешка съдба , на човека не му е писнало да угажда на "красивите" жени , а просто се е усетил твърде късно че е бил използван по възможно най-долния начин... това сте вие жените ... К-У-Ч-К-И ...Първоначално написано от moon_flower
Тва беше много яко!Браво!!!Само искам да те помоля,понеже прочетох предния пост,да не говориш така в множествено число...Всички са кучки...Няма само черно и бяло..И все пак историята ти е хубава..
ама естествено той първо при кучките отишъл.И както авторът каза всички жени сме кучки ок тогава всички мъже сте гадове които търсят тези кучкиисторията наистина е трогателна,но не само красивите жени са виновни...мъжът също...защото е бил повърхностен и е търсил само красавиците,които са привлекли вниманието му...а те привличат това внимание именно с това си държание и начина по който изглеждат така че айде стига сте изливали такива пумии
![]()
И на мен хич не ми хареса обобщението.
Има един факт обаче - за да намериш някой, който си заслужава, трябва преди това да се опариш.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
парен каша духа.
REGGAE BOOM <3
С това обобщение показа,че изобщо не си толкова зрял.Първоначално написано от Valento
Всички жени са кучки,но ти също се занимаваш с тях нали?Като са всичките кучки стани гей и няма да имаш никакви проблеми.Те поне са по-преданни.
Аз съм момче , даже да не кажа мъж изпитал съм какво ли не от вас "жените" но нищо неможе да ме накара да обърна резбата , а на теб ще ти кажа да ти го на***ам ... просто можете да си мечтаете за момче като мене ...Първоначално написано от moon_flower
Ама защо говорите постоянно за тия жени, които са олицетворение на красотата и с IQ на умствено-изостанала маймуна? Някой карал ли е мъжете, пострадали от такива красавици, да ходят при тях? Един умен мъж още от пръв поглед ще разбере що за стока е тая жена и няма да се задълбочи в своите чувства. Дайте да поговорим за онези жени, които се броят на пръстите на дърводелец, дето имат и акъл, и амбиции, и морал, и натурална красота. Те поне заслужават повече внимание и възхищение. Защото да си красив и умен си е генетично заложено, а да си само красив става и със свирки.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Защото жените ебаха майката на държавата ....
Явно ти си поредния, чието сърце е разбито от някоя кака....Първоначално написано от Valento
![]()
Откъде се навъдихте такива женомразци...
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Хора, това с гримовете, влиянието по скъпите коли и вс където се изброй е до времее!!
Естествено че на 15 години едно момиче ще го влечат гримовете, и ще се "фукат" пред приятелките си с "батковците"
С времето всичко минава и ПОВЕЧЕТО се осъзнават .. или поне по умничките. Е естествено че едни си остават пълни ку*ви, но това си е техния живот и вас не трябва да ви интересува това.
Ако искате момиче за една нощ - хубаво, отивате намирате си една от горепосочените.
Ако искате стойностно момиче ще се оглеждате по-добре.
И спрете да се делите и да определяте какви са хората по това дали са мъже или жени! ...
Жени, мъже - боклуци колкото искаш .. !
Хубаво е че има стойностни хора на този свят!! и бтв исторята е хубава, кара те малко или много да се замислиш какъв си![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Толкова ми е мъчно,че не мога да имам такова момче като теб...ще се самоубия...Първоначално написано от Valento
Първоначално написано от FancyGirl
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Ще си намериш , не съм единственияПървоначално написано от moon_flower
Автора е прав.
Всяко момиче иска насреща си да има момче, което я смята за кучка, ама поне да си храни голямото его.
Комплексиран дебил си ти! Не използвай мъката на хората за да покажеш колко 'емоционално визвишен' си ти.
А сега, като най-желания ми тегли една!
Със здраве!