- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви кажете нещо по проблема ми.
Има милиони теми,но исках да споделя въпреки това. Обичам едно момче. Толкова много го обичам, а той си има гадже. Видях и в телефона на момичето с кооето излиза какви СМС са си писали. Посотянно се целуват, ходят в тоалетната заедно да се натискат и на неразделни. Това момиче като го видя изпитвам ужасен гняв и ми идва да я убия. Когато ги видя заедно понеже няма какво да направя и се изнасям от мястото където съм. Чувствам се зле. Момчето се държи доста да не кажа перфектно с мен. Преди си мислех, че има чувства към мене, но сега разбирам, че съм се лъгала. Не мога да си го избия от главата, а лошото е, че дори и на най-добрата ми приятелка не мога да споделя и се чувствам толкова тъжно особено като ги виждам. Дайте съвети, най-вече тези с опит или във същото положение. Разбира се и другите. Благодаря ви!
П.С - Има много различно отношение към мен незнам това ме обърква повече.![]()
Ми щом си има гадже вариантите са два. Или се правиш на кучка и я изместваш(естествено и ако можеш, а предусещам че нямаш смелостта) или се изнизваш по терлици от ситуацията и ближеш раните си някъде по скрито.
Всичко друго е лигавщина.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
УБИЙ Я!!!
По темата: Мммм закво си барникала в смссите му... това е лично пространство и ти нетрябва да навлизаш в чуждото... Според мен си кучка която не заслужава да и бъде обърнато внимание заради постъпките ти....
GTA Stunting
Нещо по проблема ми.Моля ви кажете нещо по проблема ми.
Виж ся задавам ти 4-5 въпроса и от там си прави сметка
1.Ако не можеш да споделиш това "най добрата си приятелка" означава че нямаш приятели нали ?
2.Работиш ли във *БР ? на звездичката е Ф
3.Ако момче което те харесва ти чете смс-те какво ще си помислиш за него ?
4.Това че той е нейн значи че не си се постарала достатъчно нали ?
5.Защо завиждаш и искаш да убиеш някого защото е щастлив за разлика от теб ?
6.На колко каза че си ?
П.П:Ако продължаваш така в живота си пълна 0.Мисленето ти е Детско
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
ако си хванеш гадже няма да ти е толкова трудноина4е става с много воля...
I can't stop myself from loving you <3
Намери си друг и ги остави да са щастливи ... ще е тъпо да ги разделяш, а още по - тъпо да седиш и да гледаш в очакване
Дори и да се опиташ да я изместиш нищо не ти гарантира,че ще успееш.Те са заедно и не знаеш дали той я обича истински или не.Ако я обича просто не си прави илюзии за каквото и да било.Просто не е достатъчно да се появиш и да я разкараш.Той е избрал нея.Значи има причина.
И все пак на твое място бих правила отчаяни опити докато просто вече не ми омръзне,но това с смс-ите просто вече е крайно.Не те ли беше страх да му ги четеш?Смисъл..може да те хване?
постави се за миг на нейно място - ти си щастлива с любимия човек, извендъж идва някаква си там и ви разделя ..
според мен е малко тъпичко..
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
точно така подкрепям колежката ... а тоя пост с картинката , няма да е лошо някой модератор да го махне че е многоооооо по-зле от брутално и гнусно , бахти извратеняците има ...Първоначално написано от dreaml1nd_
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Избий си го от главата,няма смисъл.
Абе дебелариум може ли да постваш такива снимки бе копелеПървоначално написано от Chameleon
![]()
![]()
Това бяха едни от най-гнусните снимки, които съм виждалаОтде д*ба извади тая гнус !?
![]()
Дори да направиш така, че да се разделят, нямаш гаранция, че той ще дойде при теб. Още по-зле - ще провалиш щастието на човека, когото, по твоите думи, обичаш.
Истината е, че той иска нея, а не теб. Ти си излишна. Съжалявам.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
мога да го напиша, не да ти го кажа
..нещо по проблема ми...
happy now?
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
вече ме е страх да влизам в темите...![]()
по темата:като си има приятелка не ти е там мястото...или кротко чакаш да скъсат или го заебаваш![]()
Ех Иве, Ивеее
Ама много сте страхливи повечето..Поставяте се в ролята на губещия. После мрънкате с едни чаршафи дали да направите нещо, когато е очеизвадно че момчето ви харесва. Отнесох се
Дебелариум - що копираш така мазно от спам ботовете![]()
Dr. Gregory House
Е извинявай ама да намери начин да ги раздели ли...е това е подло![]()
Ем ако успее да ги раздели значи връзката им така или иначе е била тръгнала натам. Просто нашата героиня е била катализатора. А ако се обичат достатъчно силно - значи девойката няма да повлияе на връзката им и намесата и ще е без значение. Просто е.Първоначално написано от kindergarden
Разбира се вече установихме че нашата авторка е голяма само на думи.
В любовта и войната правила нямаВсичко е позволено. Друг е въпроса доколко имаш акъл в главата.
Dr. Gregory House
просто ги остави да бъдат 6тастливи ....намери си някои друг и не са меси във връзката на хората....забрави го
Закъсняла си или чакаш и да се надяваш да скъсат или си намери друг - по-умното решение.
Не се изразих правилно. Не съм бърникала в ничии чужди СМС. Просто тя ми каза какво са си писали и после ми показа. Тя не знае какво чувствам аз. Просто разберете ме, че гадно е много е гадно да гледаш човека който обичаш с друга.Първоначално написано от Bixel
Първоначално написано от FantaMen
Аз съм на 16 години.Вече казах че не съм чела СМС-те.Не и завиждам а просто ми е гадно че всичко се случва пред очите ми. Не мога да кажа на никого,защото го изживявам твърде ссложно.
Скъпа, забрави да него... шанса да се получи между вас е равен на шанса да забременееш от свирка.