Цитирай Първоначално написано от moon_flower
Цитирай Първоначално написано от Valento
Цитирай Първоначално написано от Valento
Трогателна история.Още по-прекрасно е,че ти дори ни каза,че вероятно няма да можем да разберем за какво става въпрос.Толкова сме прости всичките тук...направо е трагично.Както и да е.Моят въпрос е:Ако този мъж не се беше отчаял от желанията и изскванията на красивите жени,щеше ли да тръгне да си търси някоя по-обикновена?Просто му е втръснало да изпълнява желанията на жената до себе си.Една красива жена държи много на външността си.Всичко е малко преувеличено.Историята е разказана от гледна точка на мъжа.Нека питаме и жените какво мислят и тогава пак да коментираме.
И пак казвам,че ако не му беше писнало от тези жени никога нямаше да се втурне да търси някоя по-обикновена.Просто не е имал друг избор.
И каква е поуката?Не бъдете кифли.Ок.А какво остава за мъжете тогава?Вие всичките сте златни и нямате никакви кусури,нали?В цялата тази история мъжът излиза едно невинно същество,което просто търси своя път към създаването на щастливо семейство.Ами да беше потърсил всеотдайната жена още в началото,а не да си вре да не казвам кое при красавиците...Горкия той..измъчения..
Гледната точка на жените .. нека се изкаже женската аудитория ... ако мислите че историята е измислена или преувеличена , съжалявам че съм ви загубил времето в четене ... просто , явно неможете да разберете за какво става въпрос , винаги ще се намери по 1 или 2 критика да оплюят една човешка съдба , на човека не му е писнало да угажда на "красивите" жени , а просто се е усетил твърде късно че е бил използван по възможно най-долния начин... това сте вие жените ... К-У-Ч-К-И ...
С това обобщение показа,че изобщо не си толкова зрял.
Всички жени са кучки,но ти също се занимаваш с тях нали?Като са всичките кучки стани гей и няма да имаш никакви проблеми.Те поне са по-преданни.
Аз съм момче , даже да не кажа мъж изпитал съм какво ли не от вас "жените" но нищо неможе да ме накара да обърна резбата , а на теб ще ти кажа да ти го на***ам ... просто можете да си мечтаете за момче като мене ...
Толкова ми е мъчно,че не мога да имам такова момче като теб...ще се самоубия...
Ще си намериш , не съм единствения