- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той прекалява
Кажи му ще викна моя приятел, да го наречем Б, той ще викне и неговите да ги наречем О и най-големия Й и те ще ти хварлят една гора Б.О.Й![]()
![]()
![]()
Кажи на баща си, пък той ше земе една дъска с пирони и ше му е** майката на тоя.
Или ако си от София ми кажи, ше отидем ше му счупим мазния фейс.
Ае кажи му, че ,когато е имал шанс да те има го е пропуснал,а сега,когато видял една снимка с друг и подивял не е твоя вина! Иии да внимава кво прай,за да не му почерниш ти живота...
Защото така както казваш от тея 'звездите' всички се интересуват от тях. И винаги можеш да пуснеш слух тук и там той кво праел или за някоя тайна да си измислиш или нещо такова и на него ще му стане супер гадно!![]()
Ама иначе баси педала тоя.. .Аз ако бях на твое място леле..луд щях го прая! Само на звезди щеше да ми стане!!
tAke a dIrty pIcture![]()
и аз!! мале.. наистина.. ак0 си 0т варна.. давай г0 тука.. напрао.. няма да има кой да те защити лии..Първоначално написано от marin4itu
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
мога да кажа само, че и двамата сте много тъпи![]()
Просто аз
мацка, няма никаква идея как да ти помогна или какъв съвет да ти дам. но не се предавай и имай вяра , че всичко ще се оправи. от темата ти разбрах , че вие не сте имали никакви кой знае какви отношения , но не разбрах защо те тормози толкова. няма смисъл да е само заради една снимка.
според мен той мисли , че сте имали някаква връзка и ти си му изневерила.
ако няма кой да те защити , трябва да намериш начин да се оправиш сама . предполагам , че като ,,звезда ,, на града и той си има мръсни тайни. карай я по- спокойно , ако трябва се прави , че не го забелязваш или че не съществува. това е изпитан метод . аз лично съм била подлагана на тормоз само заради един разговор с момче от съседния клас и повярвай ми , когато си единственото момиче в класа , всички те ревнуват . покажи му , че не той , а ти отговаряш за живота си и за това , с кого ще излизаш или с кого ще се снимаш!
при мен имаше ефект . дори сега ходя с момчето , заради което станах черната овца. не се притеснявай , всичко ще се оправи.
пиши , за да разберем какво е станало!
(:
мдап :PПървоначално написано от beachy_bunny
не, аз чесно говоря, ако е от варна.. напрао му е бедна фантазията колко сме жестоки ние, варналийките
![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Така си е! Кажи му в лицето, че е жалък, защото очевидно не може да те има и това го побърква, кажи му, че е недорасло малко копеленце и е под нивото ти. Ако има малко мозък, че да разбере какво си му казала и малко самоуважение ще спре и ще осазнае какъв е мизерник!
Аууу тва е ужасно да се оставиш да те тъпчат! В никъв случай бе не се предавайНе знам има ли чувства към теб или не ,но това е супер тъпо и изобщо тея дето се правят на ЗВЕЗДИ са най-големите боклуци ! Мислят се за много интересни,а всъщност са паднали адски ниско за да си мислят,че са нещо повече от останалите
Моят съвет е следният : не се предавай,не се оставяй да те тъпчат ! Айде горе главата помоли някой за помощ айде успех
![]()
Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)
Точно в такъв момент трябва да си кучкаНе му позволявай да те тъпче.
Покажи му кой е човекът![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Я я кажи от къде си?!
Ако си от близко нищо чудно да се опитам да ти помогна![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Никога няма да позволя на някого да ме тъпче..Не го прави и ти!
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
плащаш 200 лв и го смазват от бои и повече не те поглежда
az znam che nishto neznam no drugite i tova neznaqt
Момиче.. момиче..
Фашай майка ти и в полицията, след което подавате жалба за физическо и психическо малтретиране.
Зимате си адвокат, даваш имената на хора които са виждали как те удря и т.н. и започва делото. Изваждаш си медицинско, правят разследване, изкарват го виновен, глоба 2000 лева на ущетения (т.е. на вас) от 1 до 3 години предусловно (така май се водеше, което означава че ако от 1 до 3 години има някакво провинение за което бъде повдигната жалба срещу него отива в затвор, или ако няма годините в изправителен дом)..
Всеки проблем има решение!
Дейсвай, защото и аз когато бях лапе на по 13 години минах по тоя път.. само че ме бяха изнудвали и малтретирали за да давам пари и то от 23 годишни.. и понеже бях малък мислих като теб, че ако кажа след това ще стане по лошо.. та с ами опирали ножове, стълка, удари с боксове и т.н. и ми изпмъкнаха 5000 лв.. след което събрах смелост и казах на наще, белязаха се 150 лева по банкноти от 10 и 20 лева, записаха разговор в който казваше че парите му трябвали, че щял да ме пребие ако не съм му ги занесъл до обяд и всичко на висок тон казано.. след което му предадох парите, хванаха го с тях, доказаха че са мои (бяха белязани) и след това го осъдиха..
Затова действай!
Трябва да се реагира!
Някой здрав анабол да го набие и това е
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
OMFG![]()
...because days come and go...but my feelings for you are forever !!!
и кфо се гаври все едно не е имал шанса да бъде с теб той си го е пропилял сам си е виновен и щом се гаври така не е нищо осабено тогава не е никаква звезда а само надут пуяк без какпа мозък който обича да гледа как другите страдат пък и нали между вас нищо не е имало само чат какво очаква да се пазиш само за него ли![]()
просто не си струва да се занимава с адвокати ще се влачат на тоя съд поне година ще е по добре да си хване някой здрав само да го сплаши и оня ще се насере в гащитеПървоначално написано от myNameIsImmortal
според мен наистина чак до съд не е нужно да се стига... но кажи на вашите и ако се притесняваш че после ще те подиграват че си се уплашила и си казала на родителите си, просто се прави че не чуваш подигравките. на мен веднъж ми се случи нещо подобно (не ми се разказва) и като пристигнаха нашите стана страшно.... и от тогава никой не смее нищо да ми кажеПървоначално написано от whitebunny
та искам да ти кажа че няма лошо да кажеш на вашите
ЖЕНСК0 СЪМ