.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Той прекалява

Не знам дали тук е точното място , но пускам темата..
    Лятото се запознах с едно момче от моя град (от така наречените 'звезди') да го наречем П., писахме си малко, уж си допаднахме, но нищо не стана.Нито сме излизали, нито нищо. Аз ходих на почивка, там се запознах с едно момче - Н., харесахме се, бяхме няколко дена заедно и толкова. Просто летен флирт. Въпросното момче П. видя наша снимка с Н. и оттогава ме намрази. Направи ми живота буквално черен. Всеки път когато ме види се гаври с мен и какво ли не. Вече ми е писнало, опитах се да говоря с него, да спре да се държи така, но нямаше полза. Той си знае неговото. И, както казах, понеже е 'звездата' на града настройва всичките си приятели срещу мен. Наричат ме курва и каква ли още не. Аз излизам с някоя моя приятелка, виждаме го него с още 10-15 човека и всичките се нахвърлят срещу мен. Днес например, дори ме блъсна. А по-късно, когато пак се засякохме посегна да ме удари, не се случва за първи път. И друг път е искал да ме удря. Не бях виждала толкова омраза в някого. Не знам вече какво да правя, това е пълен тормоз. Толкова хора да се нахвърлят върху един. Отказала съм се да правя каквото и да е ,нека ме тъпче, все някога ще му омръзне...
    Исках да споделя, просто защото се чувствам много зле.
    You say I'm fixed, but I still feel broken..

Град
    million miles away (:
    Оплачи се на някой,вече си на крайна фаза и нямаш друг вариант,толкова ли няма някой да те защити..??
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    1-во: Никога не позволявай някой да те тъпче защото ще свикнеш и цял живот ще те тъпчат.
    2-ро: Това означава, че нещата не са се объркали когато сте се разделили, защото според мен не ти трябва такъв човек.
    3-то: Предполагам знаеш "известните" от градовете и училището до каде стигат. Те са известни само в общноста кадето са израстнали, но като излезнат от там живота няма да го пита ти кой си и какъв си. Не се безпокой на него ще му дойде акъла и ще е твърде късно.
    4-то: Не му обръщай внимание и няма да те тъпче, накратко казано УБИЙ ПРОСТАКА С МЪЛЧАНИЕ.

П.С. И не се самообвинявай, че си си правила кефа на морето. Той като не може негов си проблем.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Себеуважение ти трябва..
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Как ше му даваш да те тъпче?! ?Ти добре ли си?? НИКОГА не позволявай на някой да те тъпче!НИКОГА!Особено пък на някъф селски комплексар, как ше ти посяга тоя боклук. Как ше се нахвърлят върху тебе??Еби им майката на тея педерасти! Как така си се отказала?!Естествено, че ше накараш някой да те защити.Не се карай с него, игнорирай го, но в никъф случай не му позволявай да се държи така.Накарай го да съжалява, че се е родило копелето..
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Себеуважение ти трябва..
    Ето , дойохме си на думата , сега си кусай попарата от "летния флирт" ... преди правиш нещо мисли какви последици ще има ....
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Бати комплексара дето е тоя П.(путьо)... Ей такива "звезди" съм ги тъпкал, мачкал и нареждал, защото дори в най-доброто си състояние не са на половина това, което съм аз.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
    Как ше му даваш да те тъпче?! ?Ти добре ли си?? НИКОГА не позволявай на някой да те тъпче!НИКОГА!Особено пък на някъф селски комплексар, как ше ти посяга тоя боклук. Как ше се нахвърлят върху тебе??е** им майката на тея педерасти! Как така си се отказала?!Естествено, че ше накараш някой да те защити.Не се карай с него, игнорирай го, но в никъф случай не му позволявай да се държи така.Накарай го да съжалява, че се е родило копелето..
    Така е, обаче това е малко по-трудно на практика от колкото на теория. . :# Все пак говорим за момиче с/у 10-15 момчета.Ако никой не се навие да й помага сещаш се, че няма как да им надвие. . :С

точно тия звезди, така наречени, са най - лесни за мачкане

Скайп - dark_elf2

Просто така наречената звезда П вероятно е разлигавано момченце, което въобще не е за теб. Давай напред, забрави го и се прави, че не го забелязваш. След като не излизате, няма нищо между вас той да ревнува от една снимка - та това на снимката може да е брат ти!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    КАто те бутне го буташ и ти! Не позволявай такова държание към себе си! Унижи го пред приятелите му! Кажи му, че не е имал смелостта да ти покаже, че те иска, а сега ревнува. Не се чувствай виновна, заради това че си се забавлявала с др момче. Да не ти пука, че те наричат курва. Момчетата наричат курви тези момичета, които не ги ебават. Че и ще ти посяга, смятай какъв е долен.. Ако си от Варна ще го оправим този.. Аве мн се ядосах бе!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
    1-во: Никога не позволявай някой да те тъпче защото ще свикнеш и цял живот ще те тъпчат.
    2-ро: Това означава, че нещата не са се объркали когато сте се разделили, защото според мен не ти трябва такъв човек.
    3-то: Предполагам знаеш "известните" от градовете и училището до каде стигат. Те са известни само в общноста кадето са израстнали, но като излезнат от там живота няма да го пита ти кой си и какъв си. Не се безпокой на него ще му дойде акъла и ще е твърде късно.
    4-то: Не му обръщай внимание и няма да те тъпче, накратко казано УБИЙ ПРОСТАКА С МЪЛЧАНИЕ.

П.С. И не се самообвинявай, че си си правила кефа на морето. Той като не може негов си проблем.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Такива като тоя дришльо колко бой ядяха в даскало само те си знаеха Този ми напомня на един съфорумник "Ненормалника" сегашен ник "Lettuce" или на пряко зелката . Това да си толкова долен и жалък плужек е толкова смешно, а и толкова ограничено... Но ето с ниския си коефициент на интелигентност, многото и високите комплекси го докартват точно то тази трагикомична самоличност, а именно "гледайте ме какъв съм "гъзар" няма по-добър от мене" (а всъщност е един НИКОЙ и едно гигантско НИЩО).... Такива нескопосани дришни един път като ги згазиш и после цял живот не можеш да ги намериш ... Въпреки това ти сама си си виновна ! Имаш гадже било то "звезда" или не ти си правиш разните летни "флиртчета". Всяко действие има последствия ! Ти си се забавлявала, сега носи си последствията Лошото, е че си слаба и непостоянна кифла дето не може сама да се справи с проблемите си и се надява някой в тоя форум токувиж и даде накякъв акъл ...
    Мое мнение -> заслужаваш такова държание !!!
    Мъж да удря жена ? Колко жалко и лишено от всякакъв смисъл ...
    De-Phazz - Anchorless

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    При положение, че не са излизали дори на кафе с въпросния П. не мисля, че заслужава такова отношение Него какво го бърка тя с кого излиза и т.н като нямат нищо общо??? И какво толкова, че се е запознала с момче на морето?
    Трагедията е пълна...

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Такива като тоя дришльо колко бой ядяха в даскало само те си знаеха Този ми напомня на един съфорумник "Ненормалника" сегашен ник "Lettuce" или на пряко зелката . Това да си толкова долен и жалък плужек е толкова смешно, а и толкова ограничено... Но ето с ниския си коефициент на интелигентност, многото и високите комплекси го докартват точно то тази трагикомична самоличност, а именно "гледайте ме какъв съм "гъзар" няма по-добър от мене" (а всъщност е един НИКОЙ и едно гигантско НИЩО).... Такива нескопосани дришни един път като ги згазиш и после цял живот не можеш да ги намериш ... Въпреки това ти сама си си виновна ! Имаш гадже било то "звезда" или не ти си правиш разните летни "флиртчета". Всяко действие има последствия ! Ти си се забавлявала, сега носи си последствията Лошото, е че си слаба и непостоянна кифла дето не може сама да се справи с проблемите си и се надява някой в тоя форум токувиж и даде накякъв акъл ...
    Мъж да удря жена ? Колко жалко и лишено от всякакъв смисъл ...
    Той не ми е бил гадже.. Дори не сме излизали. Ами слаба съм, да, след като няма кой да застане на моя страна и да ме защити.
    You say I'm fixed, but I still feel broken..

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    и да паднем и да бием, пак ще се напиеееееееееем
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Цитирай Първоначално написано от Valento
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Себеуважение ти трябва..
    Ето , дойохме си на думата , сега си кусай попарата от "летния флирт" ... преди правиш нещо мисли какви последици ще има ....
    е к'во е виновна? т'ва, че тоя е женчо и са му 'разбили сърчицетУ', не му дава право да и прави нищо. + т'ва върху момиче/жена не се прилага насилие, освен ако тя не иска

Повече от фен Аватара на stylo
    Не мога да повярвам "не ми посяга за пръв път".Момиче как ще му позволяваш това.Както каза някай по-горе такива разлигавени момченца са най-лесни за мачкане.Намери му слабото място и го атакувай.И не се движи сама щом те са 15.И най-важното повече никога не му позволявай да те обижда ,камо ли да те удря.

Цитирай Първоначално написано от stylo
    Не мога да повярвам "не ми посяга за пръв път".Момиче как ще му позволяваш това.Както каза някай по-горе такива разлигавени момченца са най-лесни за мачкане.Намери му слабото място и го атакувай.И не се движи сама щом те са 15.И най-важното повече никога не му позволявай да те обижда ,камо ли да те удря.
    +

Точно! Движи се и ти в по-големи компании, оплачи се на родителите си ако трябва! Как ще му даваш да те удря Някъв лигльо дето не знае на кой свят се намира и хвърчи из облаците със славата на "гъзар" ще те мачка така От къде на къде Намираш му слабото място /както казаха преди мен/ и хубаво го злепостави пред приятелите му и се на "гъзар" ще стане Самовлюбени хлапета....
    Трагедията е пълна...

аз не мога да разбера как можеш изобщо да търпиш да ти посяга?

Скайп - dark_elf2

Град
    in the reality : )
    Разбирам, че е трудно да се изправиш срещу момче, когато си момиче и нямаш някой батко зад гърба си да те защитава.. И аз съм така. Обаче се научи да се защитаваш сама.
    Първо правило : Не се страхувай. Когато ти посяга и вижда, че ти се плашиш и свиваш очички като някой лалугер от Animal Planet, много ясно, че ще се кефи и ще знае следващия път как да те плаши. Когато той ти посяга и замахва с ръка, ти му се изпъчи. Наливай го и го псувай, докато не му текне кръв от гъза. Каквото и да те заплашва, че ще ти направи, не се страхувай. Той ще насере, ще видиш. Такива винаги насират.
    Второ правило : Не се унижавай. Не се съгласявай с него за нищо. Когато се опитва да те злепостави, когато те нарежда и ти се подиграва, никога не клати послушно глава, никога не казвай онова клише, които всички изплашени хлапета използват "такава съм, и к'во?". Просто се старай да му намериш слабото място. Ако прилича на пе*ерас, ако като малък са го мачкали, ако е малко мургав и прилича на циганин, ако трудно си намира приятелка и движи само в коч компании /кажи му че е педал и че ходи с компаньонките му /... дори ако баща му е мъртъв... Ебавай го за всичко! Всичко!
    И не си мисли, че аз просто така си говоря и е много лесно да надъхваш отстрани, не е така - и на мене са ми посягали, и мене са ебавали... Или се научаваш как да се защитаваш, или се комплексираш и цял живот оставаш страхливец. Избери си сама по кой път да тръгнеш.
    Е*ати романа дет стана
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

За всичко съм съгласна ^ освен с това:
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    дори ако баща му е мъртъв...
    Не трябва подигравка с такива работи.
    Трагедията е пълна...

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Мне, аз не съм съгласна, че трябва да падаш на неговото ниво и да го обиждаш и псуваш.така просто ще го озлобиш повече копелето.Но, ако в действителност няма никой, ама наистина никой, който да те защити, траа да се справиш сама.Аз лично бих му отвърнала, бих се сбила с него, независимо длаи е с 10 или 15 себеподобни.Мислиш, че ще му е кеф да пребият момиче ли?Като няма кой се изправяш сам и си отстояваш себе си..
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Тоя нещасник няма ли си друга работа?

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Той прекалява

Цитирай Първоначално написано от fakeSmileX
    Не знам дали тук е точното място , но пускам темата..
    Лятото се запознах с едно момче от моя град (от така наречените 'звезди') да го наречем П., писахме си малко, уж си допаднахме, но нищо не стана.Нито сме излизали, нито нищо. Аз ходих на почивка, там се запознах с едно момче - Н., харесахме се, бяхме няколко дена заедно и толкова. Просто летен флирт. Въпросното момче П. видя наша снимка с Н. и оттогава ме намрази. Направи ми живота буквално черен. Всеки път когато ме види се гаври с мен и какво ли не. Вече ми е писнало, опитах се да говоря с него, да спре да се държи така, но нямаше полза. Той си знае неговото. И, както казах, понеже е 'звездата' на града настройва всичките си приятели срещу мен. Наричат ме к***а и каква ли още не. Аз излизам с някоя моя приятелка, виждаме го него с още 10-15 човека и всичките се нахвърлят срещу мен. Днес например, дори ме блъсна. А по-късно, когато пак се засякохме посегна да ме удари, не се случва за първи път. И друг път е искал да ме удря. Не бях виждала толкова омраза в някого. Не знам вече какво да правя, това е пълен тормоз. Толкова хора да се нахвърлят върху един. Отказала съм се да правя каквото и да е ,нека ме тъпче, все някога ще му омръзне...
    Исках да споделя, просто защото се чувствам много зле.
    Кажи на баща си. Сериозно.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си