Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
Такива като тоя дришльо колко бой ядяха в даскало само те си знаеха Този ми напомня на един съфорумник "Ненормалника" сегашен ник "Lettuce" или на пряко зелката . Това да си толкова долен и жалък плужек е толкова смешно, а и толкова ограничено... Но ето с ниския си коефициент на интелигентност, многото и високите комплекси го докартват точно то тази трагикомична самоличност, а именно "гледайте ме какъв съм "гъзар" няма по-добър от мене" (а всъщност е един НИКОЙ и едно гигантско НИЩО).... Такива нескопосани дришни един път като ги згазиш и после цял живот не можеш да ги намериш ... Въпреки това ти сама си си виновна ! Имаш гадже било то "звезда" или не ти си правиш разните летни "флиртчета". Всяко действие има последствия ! Ти си се забавлявала, сега носи си последствията Лошото, е че си слаба и непостоянна кифла дето не може сама да се справи с проблемите си и се надява някой в тоя форум токувиж и даде накякъв акъл ...
Мое мнение -> заслужаваш такова държание !!!
Мъж да удря жена ? Колко жалко и лишено от всякакъв смисъл ...
Той не ми е бил гадже.. Дори не сме излизали. Ами слаба съм, да, след като няма кой да застане на моя страна и да ме защити.