Разбирам, че е трудно да се изправиш срещу момче, когато си момиче и нямаш някой батко зад гърба си да те защитава.. И аз съм така. Обаче се научи да се защитаваш сама.
Първо правило : Не се страхувай. Когато ти посяга и вижда, че ти се плашиш и свиваш очички като някой лалугер от Animal Planet, много ясно, че ще се кефи и ще знае следващия път как да те плаши. Когато той ти посяга и замахва с ръка, ти му се изпъчи. Наливай го и го псувай, докато не му текне кръв от гъза. Каквото и да те заплашва, че ще ти направи, не се страхувай. Той ще насере, ще видиш. Такива винаги насират.
Второ правило : Не се унижавай. Не се съгласявай с него за нищо. Когато се опитва да те злепостави, когато те нарежда и ти се подиграва, никога не клати послушно глава, никога не казвай онова клише, които всички изплашени хлапета използват "такава съм, и к'во?". Просто се старай да му намериш слабото място. Ако прилича на пе*ерас, ако като малък са го мачкали, ако е малко мургав и прилича на циганин, ако трудно си намира приятелка и движи само в коч компании /кажи му че е педал и че ходи с компаньонките му /... дори ако баща му е мъртъв... Ебавай го за всичко! Всичко!
И не си мисли, че аз просто така си говоря и е много лесно да надъхваш отстрани, не е така - и на мене са ми посягали, и мене са ебавали... Или се научаваш как да се защитаваш, или се комплексираш и цял живот оставаш страхливец. Избери си сама по кой път да тръгнеш.
Е*ати романа дет стана
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!