- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той прекалява
Хвани си някойе момче, така якичко здравичко и да ходи да поступа тоя женчо и приятелчетата му. Ако т'ва не ти е варянт се оплачи на ваще, ако си непълнолетва в ДПС (детска педагогическа сптая, а не движение за права и свободи), а ако си пълнолетна у полицията с медицинско, заради ударите, блъсканията и т.н.
Внимавай какви мнения даваш и добре чети първите постове от темите преди да изказваш мнение, бе малък дришляк. Ако имаш проблем с някой го разрешаваш лично или на ПМ, а не да занимаваш форума с недоразвитото си, пубертетско мозъче.Първоначално написано от Vichko0o
Едва ли съм от твоя град, иначе с удоволствие бих помогнал. Ако има нещо, което най-много мразя, това са такива комплексари. И както казах в миналия пост, кажи на баща си.
Temet Nosce
벨야카
На баща ми няма как да кажа - той живее в друг град. На майка ми много пъти съм и казвала и когато разбра, че ме е блъснал се ядоса и искаше да звъни някъде, но я излъгах, че сме се оправили с него, защото иначе нещата щяха да станат по-зле. Ще ми се ядоса повече и като нищо ще ме удариЩе видя дали смята да продължава да се държи така или ще престане.
You say I'm fixed, but I still feel broken..
според мен, най-добре е, ако ти лично не се занимаваш с тоя идиот.
от това което си написала става ясно, че тоя е някакъв пълен селяк,
щом посяга на момиче и ти скача така пред приятелите си.
с такъв е трудно да се разбереш човешки, а ако тръгнеш да го обиждаш
или да му търсиш най-слабото място, най-много да си отнесеш боя.
най-разумно е да потърсиш помощ - приятели, братовчеди, роднини, бивши гаджета...
сети се за хора, които могат да ти бъдат от полза и ако положението стане мн. зле,
НЕ се притеснявай да им се обадиш и да ги помолиш за помощ.
те със сигурност няма да ти откажат.
нека да се разберат по мъжки, ако трябва и с бой!
аз лично, на твое място, така бих направила...
дори и не си направих труда да прочета коментарите и мненията ви, на теб бих казал само 1 - ти си тъп миндил и гадно куче зимаи си сичките наредби и гаври радваи се даже че е някво добро маняче ако бях аз щеше да зимаш храчки секи ден и да та е срам да излезеш от вас със месеци наред и всеки като те види да има " ИУУУУУУ Е ПОВЪРНЯЯЯ "
всичко дето ти е до6ло си го заслужава6
Nameri si dr Fr nadqvam se po golqm ot teb i neka my svie perkite da ne leti tolkova na visoko kasmet![]()
![]()
![]()
+ НЕ позволявай да те тъпчат така !Първоначално написано от anika17
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Никога не позволявай на някой да се държи така или пък да ти посяга и удря..По принцип тези 'звезди' са с много голямо самочуствие.. Следващия път, когато направи нещо подобно просто намери начин да му затвориш устата..не се оставяй на тези думи и действия..Преди всичко ти си момиче, което трябва да има достойнство!!!
супер идиот е тоя пф .. следващия път като ти се прай на интересен я му са разбучи едно хубаво пред "звездните му приятелчета" и ще го напраиш за смях,ако тръгне да ти посяга вече органите на реда трябва да се заематиначе давай смело напред
![]()
О,Боже мой |(
И ти му го позволяваш..и какво като е звезда,знаеш ли колко са комплексирани подобни `звезди...
Как може да посегне да те удря..о.О та той дори не те познава,защото едно `чаткане` не е нищо. |( Направо да повърнеш от такива тъпанари.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Като те бута , буташ и ти . Като те удря , удряш и ти .Ей така са ме учили мене , как така ще позволяваш да те тъпче , това оставя следи .Съгласна съм , че неможе никой да те защити срещу 10-15 момчета , но не позволявай това да те увреди. Той какво се сърди и муси и да те бие , нали не е потръгнало между вас това и той го знае , защото е част от него . Не сте се разбирали ОК не е тръгнало . Имаш си правото да продължиш напред ...
![]()
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Първоначално написано от beachy_bunny
уааааау, сигурен съм, че момчето ще зацепи и ще потъне в земята от срам!!!!!!!!!! БРАВО!
Имаш дар слово ,,, отвори си устата и кажи всичко което мислиш пред него и "звездните" му приятели ..Кажи му че нямаш нищо общо с него и че ако за него е толкова важен едим чат да си намери друга " skype приятелка" и да престане да се занимава с теб![]()
![]()
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
Първоначално написано от lubomirky
![]()
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you..
Този тип момчета са ми най-противни.Да, при повечето от тях всъщност е така - когато виждат, че не им обръщаш внимание или ако дори са те видяли с друго момче - започват да ревнуват и да се държат отвратително с теб. ;] .. Когато види, че не ти пука и се държиш с насмешка с него ще започне пак да се върти около теб. ;] Забранените неща са най-сладки.Но в никакъв случай не позволявай да те удря.Хипер грозно е, може да ти даде повод да го затапиш хубаво.Ходи с голяма компания, няма да смее да се отваря много.Ако нямаш много приятели се опитай да си намериш или ходи поне с някого - нека да знае, че не си беззащитна. ; ] .. Заслжава просто да го смелиш от бой, дразня се чак, че не го познавам ..
Когато го видиш - прави се, че не ти пука, хили се, а ако смее да ти каже нещо не го гледай, а му кажи каквото трябва.Но и нищо да не ти каже - избъзикай се, изложи го пред другите.. ;]
КОПЕЛЕ ! xD
Едно не ми е ясно - Защо тя да е виновна?Какво е направила?..Той какво, гадже ли й е, та ще й държи сметка?Да, имах подобен случай.Трябва да си на доста ниско ниво, за да правиш това.![]()
Оптимистът вярва,че живеем в най-добрия от всички възможни светове.Песимистът се опасява да не се окаже истина.
Много мразя някви такива кадето незнаят защо са родени да се првят на " кои съм аз" ... Аз ако бях на твоето място щях на бързо да му покажа ,че е " звезда " АМА ПАДАЩА !!!!
Първоначално написано от SoAfraid
~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~
spored men toi moje da e izpitval ne6to kum teb kogato ste si pisali ... i nali e ''zvezdaa'' sig se e hvalil che nqkoi go xaresva .. i shto e vidql snimkata ti s drygoto momche e razbral che ne go haresvash i vsichko e bilo samo zakachka i nali e ''zvezda'' e kazal na tezi na koito se e hvalil che toi te e zarqzal hvanalo go e qd shtoto sled kato e ''velik'' spored nego vsicki trqva da go haresvat i obichat i za tova se durji taka s teb ... ignorirai go ... poka ji mu che ne e nai golemiq i nai nai nai vajnoto NE MU POZVOLQVAI DA SE SURJI TAKA S TEB !!!!![]()
![]()
Абе махни ги тия селски бекове,дето се правят на много важни и интересни!Ако те е харесвал или е искал да бъде с теб е трябвало да ти го каже по-рано..ти не си виновна за лятното ти овличане към другото момче.Кажи му,че сам си е виновен че просто не се е получило между вас и няма смисъл да продължава да се държи така с теб,защото все пак и ти имаш своето достойнство и трябва да го защитиш.Що се отнася до приятелките ти-ако наистина казваш,че са ти приятелки,досега да са те защитили!А оня фукльо-ако пак се срещнете така той заедно с още 10-15 момчета-ами затапи го бе момиче!Кажи му,че ако се прави на толкова голям и надъхан да разкара приятелчатата си и да се разберете най-накрая.Сигурно е некав голям бъзльо
Айде успех!
Боже ама той толкова ли е пропаднал?
It's too late...
момчето просто ревнува, но наистина убии простака с мълчание ... и потърси защита