.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72
    Кажи му ще викна моя приятел, да го наречем Б, той ще викне и неговите да ги наречем О и най-големия Й и те ще ти хварлят една гора Б.О.Й

Град
    Hueco Mundo
    Кажи на баща си, пък той ше земе една дъска с пирони и ше му е** майката на тоя.

Или ако си от София ми кажи, ше отидем ше му счупим мазния фейс.

Ае кажи му, че ,когато е имал шанс да те има го е пропуснал,а сега,когато видял една снимка с друг и подивял не е твоя вина! Иии да внимава кво прай,за да не му почерниш ти живота...
    Защото така както казваш от тея 'звездите' всички се интересуват от тях. И винаги можеш да пуснеш слух тук и там той кво праел или за някоя тайна да си измислиш или нещо такова и на него ще му стане супер гадно!
    Ама иначе баси педала тоя.. .Аз ако бях на твое място леле..луд щях го прая! Само на звезди щеше да ми стане!!
    tAke a dIrty pIcture

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    КАто те бутне го буташ и ти! Не позволявай такова държание към себе си! Унижи го пред приятелите му! Кажи му, че не е имал смелостта да ти покаже, че те иска, а сега ревнува. Не се чувствай виновна, заради това че си се забавлявала с др момче. Да не ти пука, че те наричат к***а. Момчетата наричат к**ви тези момичета, които не ги ебават. Че и ще ти посяга, смятай какъв е долен.. Ако си от Варна ще го оправим този.. Аве мн се ядосах бе!
    и аз!! мале.. наистина.. ак0 си 0т варна.. давай г0 тука.. напрао.. няма да има кой да те защити лии..
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Град
    [На Метри От Земята]
    мога да кажа само, че и двамата сте много тъпи
    Просто аз

мацка, няма никаква идея как да ти помогна или какъв съвет да ти дам. но не се предавай и имай вяра , че всичко ще се оправи. от темата ти разбрах , че вие не сте имали никакви кой знае какви отношения , но не разбрах защо те тормози толкова. няма смисъл да е само заради една снимка.
    според мен той мисли , че сте имали някаква връзка и ти си му изневерила.
    ако няма кой да те защити , трябва да намериш начин да се оправиш сама . предполагам , че като ,,звезда ,, на града и той си има мръсни тайни. карай я по- спокойно , ако трябва се прави , че не го забелязваш или че не съществува. това е изпитан метод . аз лично съм била подлагана на тормоз само заради един разговор с момче от съседния клас и повярвай ми , когато си единственото момиче в класа , всички те ревнуват . покажи му , че не той , а ти отговаряш за живота си и за това , с кого ще излизаш или с кого ще се снимаш!
    при мен имаше ефект . дори сега ходя с момчето , заради което станах черната овца. не се притеснявай , всичко ще се оправи.
    пиши , за да разберем какво е станало!
    (:

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от lilincituuuu
    КАто те бутне го буташ и ти! Не позволявай такова държание към себе си! Унижи го пред приятелите му! Кажи му, че не е имал смелостта да ти покаже, че те иска, а сега ревнува. Не се чувствай виновна, заради това че си се забавлявала с др момче. Да не ти пука, че те наричат к***а. Момчетата наричат к**ви тези момичета, които не ги ебават. Че и ще ти посяга, смятай какъв е долен.. Ако си от Варна ще го оправим този.. Аве мн се ядосах бе!
    и аз!! мале.. наистина.. ак0 си 0т варна.. давай г0 тука.. напрао.. няма да има кой да те защити лии..

Мафията на варналийките

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Цитирай Първоначално написано от lilincituuuu

Мафията на варналийките
    мдап :P не, аз чесно говоря, ако е от варна.. напрао му е бедна фантазията колко сме жестоки ние, варналийките
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Така си е! Кажи му в лицето, че е жалък, защото очевидно не може да те има и това го побърква, кажи му, че е недорасло малко копеленце и е под нивото ти. Ако има малко мозък, че да разбере какво си му казала и малко самоуважение ще спре и ще осазнае какъв е мизерник!

Аууу тва е ужасно да се оставиш да те тъпчат! В никъв случай бе не се предавай Не знам има ли чувства към теб или не ,но това е супер тъпо и изобщо тея дето се правят на ЗВЕЗДИ са най-големите боклуци ! Мислят се за много интересни,а всъщност са паднали адски ниско за да си мислят,че са нещо повече от останалите Моят съвет е следният : не се предавай,не се оставяй да те тъпчат ! Айде горе главата помоли някой за помощ айде успех
    Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Точно в такъв момент трябва да си кучка Не му позволявай да те тъпче.
    Покажи му кой е човекът
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Я я кажи от къде си?!
    Ако си от близко нищо чудно да се опитам да ти помогна
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Никога няма да позволя на някого да ме тъпче.. Не го прави и ти!
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Град
    na moreto

асд

плащаш 200 лв и го смазват от бои и повече не те поглежда
    az znam che nishto neznam no drugite i tova neznaqt

Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
    1-во: Никога не позволявай някой да те тъпче защото ще свикнеш и цял живот ще те тъпчат.
    2-ро: Това означава, че нещата не са се объркали когато сте се разделили, защото според мен не ти трябва такъв човек.
    3-то: Предполагам знаеш "известните" от градовете и училището до каде стигат. Те са известни само в общноста кадето са израстнали, но като излезнат от там живота няма да го пита ти кой си и какъв си. Не се безпокой на него ще му дойде акъла и ще е твърде късно.
    4-то: Не му обръщай внимание и няма да те тъпче, накратко казано УБИЙ ПРОСТАКА С МЪЛЧАНИЕ.

П.С. И не се самообвинявай, че си си правила кефа на морето. Той като не може негов си проблем.
    +

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Момиче.. момиче..
    Фашай майка ти и в полицията, след което подавате жалба за физическо и психическо малтретиране.
    Зимате си адвокат, даваш имената на хора които са виждали как те удря и т.н. и започва делото. Изваждаш си медицинско, правят разследване, изкарват го виновен, глоба 2000 лева на ущетения (т.е. на вас) от 1 до 3 години предусловно (така май се водеше, което означава че ако от 1 до 3 години има някакво провинение за което бъде повдигната жалба срещу него отива в затвор, или ако няма годините в изправителен дом)..

Всеки проблем има решение!
    Дейсвай, защото и аз когато бях лапе на по 13 години минах по тоя път.. само че ме бяха изнудвали и малтретирали за да давам пари и то от 23 годишни.. и понеже бях малък мислих като теб, че ако кажа след това ще стане по лошо.. та с ами опирали ножове, стълка, удари с боксове и т.н. и ми изпмъкнаха 5000 лв.. след което събрах смелост и казах на наще, белязаха се 150 лева по банкноти от 10 и 20 лева, записаха разговор в който казваше че парите му трябвали, че щял да ме пребие ако не съм му ги занесъл до обяд и всичко на висок тон казано.. след което му предадох парите, хванаха го с тях, доказаха че са мои (бяха белязани) и след това го осъдиха..

Затова действай!
    Трябва да се реагира!

Град
    Plovdiv
    Някой здрав анабол да го набие и това е
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

OMFG
    ...because days come and go...but my feelings for you are forever !!!

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    и кфо се гаври все едно не е имал шанса да бъде с теб той си го е пропилял сам си е виновен и щом се гаври така не е нищо осабено тогава не е никаква звезда а само надут пуяк без какпа мозък който обича да гледа как другите страдат пък и нали между вас нищо не е имало само чат какво очаква да се пазиш само за него ли

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Момиче.. момиче..
    Фашай майка ти и в полицията, след което подавате жалба за физическо и психическо малтретиране.
    Зимате си адвокат, даваш имената на хора които са виждали как те удря и т.н. и започва делото. Изваждаш си медицинско, правят разследване, изкарват го виновен, глоба 2000 лева на ущетения (т.е. на вас) от 1 до 3 години предусловно (така май се водеше, което означава че ако от 1 до 3 години има някакво провинение за което бъде повдигната жалба срещу него отива в затвор, или ако няма годините в изправителен дом)..

Дейсвай, защото и аз когато бях лапе на по 13 години минах по тоя път.. само че ме бяха изнудвали и малтретирали за да давам пари и то от 23 годишни.. и понеже бях малък мислих като теб, че ако кажа след това ще стане по лошо.. та с ами опирали ножове, стълка, удари с боксове и т.н. и ми изпмъкнаха 5000 лв.. след което събрах смелост и казах на наще, белязаха се 150 лева по банкноти от 10 и 20 лева, записаха разговор в който казваше че парите му трябвали, че щял да ме пребие ако не съм му ги занесъл до обяд и всичко на висок тон казано.. след което му предадох парите, хванаха го с тях, доказаха че са мои (бяха белязани) и след това го осъдиха..

Затова действай!
    Трябва да се реагира!
    просто не си струва да се занимава с адвокати ще се влачат на тоя съд поне година ще е по добре да си хване някой здрав само да го сплаши и оня ще се насере в гащите

А защо движеш с него не можах да разбера...

Голям фен Аватара на darsit0
    Цитирай Първоначално написано от whitebunny
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Момиче.. момиче..

Затова действай!
    Трябва да се реагира!
    просто не си струва да се занимава с адвокати ще се влачат на тоя съд поне година ще е по добре да си хване някой здрав само да го сплаши и оня ще се насере в гащите
    според мен наистина чак до съд не е нужно да се стига... но кажи на вашите и ако се притесняваш че после ще те подиграват че си се уплашила и си казала на родителите си, просто се прави че не чуваш подигравките. на мен веднъж ми се случи нещо подобно (не ми се разказва) и като пристигнаха нашите стана страшно.... и от тогава никой не смее нищо да ми каже та искам да ти кажа че няма лошо да кажеш на вашите
    ЖЕНСК0 СЪМ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си