Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
Момиче.. момиче..
Фашай майка ти и в полицията, след което подавате жалба за физическо и психическо малтретиране.
Зимате си адвокат, даваш имената на хора които са виждали как те удря и т.н. и започва делото. Изваждаш си медицинско, правят разследване, изкарват го виновен, глоба 2000 лева на ущетения (т.е. на вас) от 1 до 3 години предусловно (така май се водеше, което означава че ако от 1 до 3 години има някакво провинение за което бъде повдигната жалба срещу него отива в затвор, или ако няма годините в изправителен дом)..

Всеки проблем има решение!
Дейсвай, защото и аз когато бях лапе на по 13 години минах по тоя път.. само че ме бяха изнудвали и малтретирали за да давам пари и то от 23 годишни.. и понеже бях малък мислих като теб, че ако кажа след това ще стане по лошо.. та с ами опирали ножове, стълка, удари с боксове и т.н. и ми изпмъкнаха 5000 лв.. след което събрах смелост и казах на наще, белязаха се 150 лева по банкноти от 10 и 20 лева, записаха разговор в който казваше че парите му трябвали, че щял да ме пребие ако не съм му ги занесъл до обяд и всичко на висок тон казано.. след което му предадох парите, хванаха го с тях, доказаха че са мои (бяха белязани) и след това го осъдиха..

Затова действай!
Трябва да се реагира!
просто не си струва да се занимава с адвокати ще се влачат на тоя съд поне година ще е по добре да си хване някой здрав само да го сплаши и оня ще се насере в гащите