.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

"Да хлътнеш до ушите... "

Здравейтеее Давам директно без да увъртам )) Съвсем случайно се запознах с едно много готино момиче, свястно, абе просто някакъв късмет извадих, точно когато най-малко очаквах нещо подобно. Излизаме, забавляваме се, харесваме се, но работата е там, че аз започвам да хлътвам, което не знам дали е добре или не е. Просто се познаваме от твърде кратко време - около 2 месеца и ме е страх да не направя грешката да започна да се влюбвам и после нещата да се окажат съвсем различни, а не такива каквито изглеждат. Сигурно ще си кажете "Какъв е пък тоя глупавия дето не иска да се влюбва....", еми да човек един път като се опари и вече внимава )) Как бихте ме посъветвали? Да направя отпит и да с въздържа ли ? Или да се мятам у ляйната пък каквото стана Мерси

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Кажи си на момичето какво изпитваш към нея , най-вероятно тя те чака да направиш първата крачка ... защото момичетата неискат да се унижават и да се обесняват на момче в любов , за това го правим ние ... Успех
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    Кажи си на момичето какво изпитваш към нея , най-вероятно тя те чака да направиш първата крачка ... защото момичетата неискат да се унижават и да се обесняват на момче в любов , за това го правим ние ... Успех
    +1

И това, че веднъж си бил опарен не значи, че не трябва повече да поемеш риск

"мятай се в лайната" ако мислиш че е истинско влюбване защото човек не се влюбва във всяка ако разбираш какво искам да кажа

Цитирай Първоначално написано от Valento
    +++++++

ти сам казваш че момичето е свястно поговорете си за някой неща виж за кое как мисли и ще разбереш каква е тя
    успехххх от все сърце

Цитирай Първоначално написано от domination572
    "мятай се в лайната" ако мислиш че е истинско влюбване защото човек не се влюбва във всяка ако разбираш какво искам да кажа
    +1 "мятай се в лайната" и кажи после дали си се изцапал или вс ти е потръгнало. Късмет!
    What I've felt
    What I've known
    Never shined through in what I've shown
    Never be
    Never see
    Won't see what might have been

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от solvex
    ти сам казваш че момичето е свястно поговорете си за някой неща виж за кое как мисли и ще разбереш каква е тя
    успехххх от все сърце
    Съгласна съм Ако опиташ може да загубиш, но ако не пробваш така и така губиш

не знаеш дали под лайната всъщност няма нещо хубаво, така че - давай

Скайп - dark_elf2

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ако не си сигурен изчакай..опознайте се повече..ако ли не давай.. рискувай.. нищо не ти струва да опиташ успех
    If I played you like a toy?

Хубаво е да рискуваш.. мятай сее!
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Днешните дечурлига си казват "обичам те" на първата седмица, а ти се притесняваш за това, че започваш да я харесваш твърде много .. недей няма причина .. личи си, че постоянно мислиш нещата какви са и какви не са .. недей .. какво ще стане никой не знае .. не подхождай с една преднамереност към нещата .. пъво й признай какво чувстваш това ще е добро начало .. Пък после каквото стане не го мисли толкова .. успех ..

Може би ще пробвам, ще рискувам... пък каквото вече стане ) Колкото до това, че някой си казват "обичам те" на втората седмица... за мен тва са си силни думи, които не трябва да се казват на всеки срещнат Но това си е мое мнение. Благодаря за коментарите ви!

Не губи време , защото може да я изгубиш и тогава - повярвай ми , ще се чувстваш много по-гадно

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    който не рискува,той не печели
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

и аз съм малко в същото положение (не съм се опарила но трябва даа рискувам и да видим какво ще стане )
    но както казаха в моята темаа трябва да поговоримм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си