- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Да хлътнеш до ушите... "
ЗдравейтеееДавам директно без да увъртам
)) Съвсем случайно се запознах с едно много готино момиче, свястно, абе просто някакъв късмет извадих, точно когато най-малко очаквах нещо подобно. Излизаме, забавляваме се, харесваме се, но работата е там, че аз започвам да хлътвам, което не знам дали е добре или не е. Просто се познаваме от твърде кратко време - около 2 месеца и ме е страх да не направя грешката да започна да се влюбвам и после нещата да се окажат съвсем различни, а не такива каквито изглеждат. Сигурно ще си кажете "Какъв е пък тоя глупавия дето не иска да се влюбва....", еми да човек един път като се опари и вече внимава
)) Как бихте ме посъветвали? Да направя отпит и да с въздържа ли ? Или да се мятам у ляйната пък каквото стана
Мерси
Кажи си на момичето какво изпитваш към нея , най-вероятно тя те чака да направиш първата крачка ... защото момичетата неискат да се унижават и да се обесняват на момче в любов , за това го правим ние ... Успех
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
+1Първоначално написано от Valento
И това, че веднъж си бил опарен не значи, че не трябва повече да поемеш риск![]()
"мятай се в лайната" ако мислиш че е истинско влюбване защото човек не се влюбва във всяка ако разбираш какво искам да кажа
+++++++Първоначално написано от Valento
![]()
ти сам казваш че момичето е свястно поговорете си за някой неща виж за кое как мисли и ще разбереш каква е тя![]()
успехххх от все сърце![]()
+1 "мятай се в лайната" и кажи после дали си се изцапал или вс ти е потръгнало. Късмет!Първоначално написано от domination572
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
Съгласна съмПървоначално написано от solvex
Ако опиташ може да загубиш, но ако не пробваш така и така губиш
![]()
ако не си сигурен изчакай..опознайте се повече..ако ли не давай.. рискувай.. нищо не ти струва да опиташуспех
![]()
If I played you like a toy?
Днешните дечурлига си казват "обичам те" на първата седмица, а ти се притесняваш за това, че започваш да я харесваш твърде много .. недей няма причина .. личи си, че постоянно мислиш нещата какви са и какви не са .. недей .. какво ще стане никой не знае .. не подхождай с една преднамереност към нещата .. пъво й признай какво чувстваш това ще е добро начало ..Пък после каквото стане не го мисли толкова ..
успех ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Може би ще пробвам, ще рискувам... пък каквото вече стане) Колкото до това, че някой си казват "обичам те" на втората седмица... за мен тва са си силни думи, които не трябва да се казват на всеки срещнат
Но това си е мое мнение. Благодаря за коментарите ви!
Не губи време , защото може да я изгубиш и тогава - повярвай ми , ще се чувстваш много по-гадно![]()
който не рискува,той не печели![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
и аз съм малко в същото положение (не съм се опарила но трябва даа рискувам и да видим какво ще стане)
но както казаха в моята темаа трябва да поговоримм