.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Какво е истинска любов...

... нека пишат само тези които са я почувствали или чувстват с сърцето и разумът невероятното чувство "любов" целта на темата е хората тук които не са я почувствали или не знаят истинското значение на това чувство да се вдъхновят от другите и я разберат, въпреки че това е нещо което може само да се почувства и трудно за обяснение...
    Две глави мислят по-добре от една!

Когато е истинско не ти пука за теб самия, важното е човека до теб да е ок, да е щастлив, не зависимо какво ще ти коства. Поне така мисля аз
    What I've felt
    What I've known
    Never shined through in what I've shown
    Never be
    Never see
    Won't see what might have been

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Истинска любов е, когато имаш на някого 100% доверие.Когато го обичаш повече от самият себе си.Когато си готов на всичко само и само да си с него.Когато за теб е по-важно той/тя да е добре, а не ти.Когато се притесняваш дали се е прибрал в къщи вечерта (ако работи до късно говоря) и не можеш да заспиш, докато не ти пише (аз съм така).Когато си готов да загубиш нещо само и само да не загубиш него.
    Това е как аз се чувствам .. и много още, но не мога да ги изброявам =)

не може да се формулира, а трябва да се изживее. Ако се опитам да обобщя ще кажа, че това е да имаш такива чувства към някого, че да си готов на всичко, без резерви, за него/нея и да ти е по - ценен/ценна от теб самия.

Скайп - dark_elf2

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Видях я,за кратко...
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Невероятно чувство... което наистина не може да се опише с думи. Когато си влюбен просто поставяш този човек пред себе си, мислиш за него, будиш се и лягаш с мисълта за него. Очакваш всеки момент с него, а времето лети толкова бързо, когато сте заедно... Всяка една прегръдка и целувка те пращат в някакъв друг свят. Усещаш, че наистина летиш и забравяш всякакви проблеми. Сърцето ти се изпълва с най-хубавото. И всичко това, когато е споделено...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    еми истинската любов неможе да се опиши така лесно.. когато я срещеш не те инт кфо правиш..най важното тогава е само да виждаш другия усмихнат и весел .. прощаваш всичко..жертваш всичко..даваш всичко от себе си.. оставяш чуждите мисли и думи настрана и си вглубен само в това което е до теб... твоето.. имаш го само за себе си и непозволяваш да си отиде ..пазиш си го ..като едно малко дете ,което има нова кукла
    If I played you like a toy?

Голям фен Аватара на revolver
    Цитирай Първоначално написано от JustAnotherGirl
    Когато е истинско не ти пука за теб самия, важното е човека до теб да е ок, да е щастлив, не зависимо какво ще ти коства. Поне така мисля аз
    +1 нещо такова

Re: Какво е истинска любов...

Цитирай Първоначално написано от pavelvasilev
    ... нека пишат само тези които са я почувствали или чувстват с сърцето и разумът невероятното чувство "любов" целта на темата е хората тук които не са я почувствали или не знаят истинското значение на това чувство да се вдъхновят от другите и я разберат, въпреки че това е нещо което може само да се почувства и трудно за обяснение...
    мисля, че трябва да правиш всичко за да бъде щастлив човека когото обичаш дори когато това.. негово щастие не включва теб.. изпитвам го но свой гръб това.. и щом той така е щастлив значи и аз също, въпреки че малка част от мен страда..
    I don`t care .. ;] ..

Истинската любов е когато си готов на всичко за човека до теб, когато мислиш първо за него и после за теб.Когато заспиваш и се събуждаш с мисълта за него.Когато си готов да загурбиш всичко и всеки, заради него.Просто любовта не може да се опише с думи, трябва да се почувства и изживее, но общо взето любов е, когато не говорим за той и аз, а в сърцето ни живее образа за НАС !!!

Ще отговоря така (лично писание е) :

Не те обичам, защото си красив.
    Обичам те защото си себе си.

Не те обичам, защото ме караш да плача.
    Обичам те, защото винаги, когато го правя държиш ръката ми.

Не те обичам, защото се смееш с мен.
    Обичам те, защото ме караш да се усмихвам.

Не те обичам, защото си, като всички.
    Обичам те, защото си единствен сред тълпата.

Не те обичам, защото ми казваш, че съм красива.
    Обичам те, защото ме караш да се чувствам така.

Не те обичам, защото си с мен всеки ден.
    Обичам те, защото, когато искам винаги си тук.

Не те обичам, защото ми казваш, че очите ми са хубави.
    Обичам те, защото, чрез тях четеш в душата ми.

Не те обичам, защото говориш много.
    Обичам те, защото дори и тишината с теб е красива.

Не те обичам, защото ми пишеш любовни съобщения.
    Обичам те, защото, чрез тях ми показваш, че съм единствена.

Не те обичам, защото ме наричаш „Слънце”.
    Обичам те, защото в моя свят слънцето си ти.

Не те обичам, защото ще си с мен завинаги.
    Обичам те, защото те има.

Не те обичам, защото споделяш любовта си с мен.
    Обичам те, защото ме караш да изпитвам нещо велико.

Не те обичам, защото сме едно.
    Обичам те, защото без тебе няма мене.
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

това е много хубаво написано

Скайп - dark_elf2

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Има безброй такива теми...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Не съм я усещала... и все пак: Да живееш заради някой друг.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Истинската любов се крие в уважението и желанието за близост с определен човек. Да ви бъде приятно заедно даже когато си мълчите или дори само да усещате присъствието му и това да ви стига.

Като говоря за истинска любов нямам предвид самото влюбване, увлечението или първоначалните трепети, а обичта и привързаността, която остане и след тях.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    бълХаристан
    истинска любов е : 2 бири и порция цаца, шопска и ракийка, етакива прости неща

Приятни чувства пробудени от силно харесване и интимност. Това е цялата философия на любофта. Иначе като цяло нищо не струва.

Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Това е най-голямата глупост, която даже най-добрата ми приятелка защитаваше сума време, докато не й дойде акъла.

Идеята не е да живееш ЗАРАДИ някой друг, а да се чувстваш добре с присъствието на някой друг.
    Не трябва да се поставя 'любимия човек' на първо място. Изобщо никой не трябва да бъде над вас самите, защото вие всъщност сте си най-важни. Какво означава да живееш заради някой друг? На теб да не ти е даден тоя живот, за да го подариш на някого?
    Всеки, който разсъждава така има ниска самооценка, което го прави да изглежда още по-жалък и незначителен.
    Трябва да си знаете цената и да я отстоявате, а не да се примирявате с някой или да съобразявате целия си живот с него. Да се правят компромиси - да, но да променяваш всяко нещо 'заради половинката' - не.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на Korrnyy
    [b]Да искаш той да е щастлив преди ВСИЧКО! И да правиш всичко по силите си за да е така. Ако и той те обича по същия начин - Не може да се опише какво е чуството. Магическо, неземно... Понякога като съм с него си мисля, че сънувам...
    Трагедията е пълна...

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Допълване на празнотата в душата си, откриване на липсващата част от живота ти и постигане на душевно спокойствие с човека който трябва да изживееш остатъка от живота си.
    Истинската любов не може да бъде описана, може да бъде почувствана само от човек, който може да я даде! Също така за всеки определението любов е индивидуално! Един обича от земята до небето, друг обича безкрайно, всеки описва и прави изводи както сам ги чувства.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Истинската любов е да обичаш някой от цялото си сърце ( сигурно половината от форума не знаят какво е това ) да му споделяш,да му вярваш да ти е ОК с него.Това е

Истинската любов е,когато усещаш,че без отсрещния живота ти е празен,когато като го няма се чувстваш сякаш нещо значимо,сякаш някаква голяма част от теб липсва,да ти е трудно да дишаш,когато любимия го няма .. да прощаваш и непростимото,да си готов да дадеш това без,което не можеш за него/нея,да искаш първото нещо,което виждаш,когато се събуждаш сутрин да е той и последното нещо,което виждаш като си лягаш пак да е той/тя,да разбираш човека до себе си дори,когато мълчи .. да се чувстваш у дома,когато си с него,където и да си .. да ти излиза от ума,да се притесняваш за него,дори да плачеш за него .. истинската любов може да се съдържа и да се показва в и по много различни начини .. трудно можеш да я опишеш .. по-скоро трябва да се усети,за да разбереш какво е,но рядко се случва.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Да ти се свива корема всеки път когато го видиш,когато те докосне и тръгне да те целуне.Да чакаш с огромно нетрпение момента на срещата и да не ти се исска да си тръгваш.Да плачеш цяла нощ , защото днес не си го видяла и да цениш всяка секунда заедно. Да мислиш непрестанно за него и все да си четеш sms-ите който сте си писали . Да го будиш в 5 сутринта за да му кажиш , че го обичаш и да неможеш да заспиш с часове от щастие , че той е повторил жеста на другата сутрин.Да го чакаш вечер пред компютъра или на телефона, за да се увериш, че се е прибрал.Да правиш всичко, което би го зарадвало, дори и да не ти е приятно .. Да делиш всичко с него , да правиш компромиси и да прощаваш грешки .. Това лично при мен са симптомите ..

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Истинска любов е, когато имаш на някого 100% доверие.Когато го обичаш повече от самият себе си.Когато си готов на всичко само и само да си с него.Когато за теб е по-важно той/тя да е добре, а не ти.Когато се притесняваш дали се е прибрал в къщи вечерта (ако работи до късно говоря) и не можеш да заспиш, докато не ти пише (аз съм така).Когато си готов да загубиш нещо само и само да не загубиш него.
    Това е как аз се чувствам .. и много още, но не мога да ги изброявам =)
    ... бих добавил най-важното всичкото това чувство да е ВЗАИМНО! иначе ставаш роб на другия... Много добре си описала "любовта"
    Две глави мислят по-добре от една!

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Това е най-голямата глупост, която даже най-добрата ми приятелка защитаваше сума време, докато не й дойде акъла.

Идеята не е да живееш ЗАРАДИ някой друг, а да се чувстваш добре с присъствието на някой друг.
    Не трябва да се поставя 'любимия човек' на първо място. Изобщо никой не трябва да бъде над вас самите, защото вие всъщност сте си най-важни. Какво означава да живееш заради някой друг? На теб да не ти е даден тоя живот, за да го подариш на някого?
    Всеки, който разсъждава така има ниска самооценка, което го прави да изглежда още по-жалък и незначителен.
    Трябва да си знаете цената и да я отстоявате, а не да се примирявате с някой или да съобразявате целия си живот с него. Да се правят компромиси - да, но да променяваш всяко нещо 'заради половинката' - не.
    Виж сега... говоря за сляпата любов. Когато обичаш някого толкова много, че би дал живота си. Не съм казала, че това чувство ми харесва. Пък и може и аз да греша- никога не съм го изпитала.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си