- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знае какво иска :Х
С едно момче ходехме ала бала сичко беше ок докато един ден не скъса с мене..
и две сед нито следа от негои после започна да пише по скуп ала бала на кафе и тн :Х ..
Една приятелка преди го беше питала дали той още ме хар ма той е бил казал че не може да прецении аз тогава и казах ОК кат не зн мноо му здраве и пак на кафета ала бала и той с мойта фр нещо са се заговорили за мене и тя му казала айде стига толклва за нея , кво те занимавам ти не я харесваш
и тоя и казал абе не че не я харесвам просто сега не искам гадже в тежък момент съм
..
Сега незнам какво да направа дали да почакам още малко или и аз нз ко![]()
ОК в лош момент е наистина но ако не ме хар тогава защо ме търси![]()
?
?
![]()
Моля ви кажете ми какво да правя![]()
И днес ме кани на кафе ма аз му казах че не мога и той вика ОК ходи там да завръзваш гаджетата !!! и ми каза в понеделник ако мога и му казах ок :P
докато го прочета.. лошо ми стана![]()
еми остави го ...явно сега не му се занимава с гаджета и глупосости..нека сам да си реши ко иска... но щом е в труден момент ..очевидно е да те търси ..се пак ст били заедно и му се явяваш някъв вид подкрепа ..знам лино го остави да диша ..и като е наясно ко иска пак ще те потърси
![]()
If I played you like a toy?
Първоначално написано от luisana_loreley
Е, добре де нали се разбра, че те харесва, но е в "лош момент"Първоначално написано от luisana_loreley
Ми нищо не можеш да направиш, освен да чакаш и да му помогнеш да преживее лошия момент.
The blood that binds us ..till death unites us
Мене ми е инт защо 2 сед никакъв го нема и изведнъш започна да ми пише много![]()
Впише се на скуп и нема и 2 мин и ми пише.. и сега като сме само фр споделяме много повече от преди
![]()
![]()
![]()
А сега ме кара на неква си екскурзия с фр![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
всеки има такива моменти.. остави го![]()
I don`t care .. ;] ..
+++Първоначално написано от Lincheto
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
2 седмици се е отърсвал от лошия момент и сега иска да опитате пак може би.Първоначално написано от luisana_loreley
Или не иска да те губи като приятелка.
The blood that binds us ..till death unites us
опитаи се да го разбере6 6том иска да се сре6нете може би иска да ти сподели проблема си..Първоначално написано от ToniStoraro
Еми хар те ала бала ама като е казал, че е в труден момент сигурно е така.
П.П - Можеш ли да пишеш нормално?![]()
Трагедията е пълна...
скуп; инт; хар; зн; нз
Не ги открих в тълковния речник.
алааааааааа балаааааааааааа излез с него и разбери алааа балаааааааааааааааааааа ..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първоначално написано от Lincheto
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!